- 22 Ağustos 2013
- 3.024
- 9
- 108
- Konu Sahibi kumperisi90
Kızlar Merhaba ,
Yeni evliyim,herşey olup bitmesine rağmen hala yediremediğim bazı konular var.Eşimin ailesiyle ilk tanıştığımda herşey gayet iyiydi. Zamanla bunu böyle olmadığını farkettim 8 aylık nişan sürecimiz içerisinde (ailesi memlekette oturuyor ve akrabayız uzaktan) 1 kere bile telefon açıp oğlum birşeye ihtiyacın var mı hazırlıkları nasıl yapacaksın bıle demedıler .. söze nişana düğüne misafir gibi gelip gittler
çok zor zamanlar gecırdık ve onlar sankı bır arkadasının dugunune gelıyormus gıbı takılarını takıp gittiler. Şimdi ben ailesını aramak ıstemıyorum içimden gelmıyor , ve kayınvalıdemde çoğu zaman laf çarpıyor yapmacık olamıyorum .. eşiminde benı yanlış anlamasından korkuyorum ama ne annesıyle ne babasıyla konusmak ıstemıyorum. konussam ısteksızlıgım konusmalarıma yansıyor..bıde bazen pişkin pişkin biz kız almadık oğlan verdıl dıyor sinirden kuduruyorum .
Siz olsaydınız napardınız ?
Yeni evliyim,herşey olup bitmesine rağmen hala yediremediğim bazı konular var.Eşimin ailesiyle ilk tanıştığımda herşey gayet iyiydi. Zamanla bunu böyle olmadığını farkettim 8 aylık nişan sürecimiz içerisinde (ailesi memlekette oturuyor ve akrabayız uzaktan) 1 kere bile telefon açıp oğlum birşeye ihtiyacın var mı hazırlıkları nasıl yapacaksın bıle demedıler .. söze nişana düğüne misafir gibi gelip gittler