• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık korkmaya başladım..

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
26
iyi geceler kızlar.
Şimdi bahsediceğim şey bi sorun değildir ama ben artık korkuyorum kendimden. 2 hafta önce bi arkadaşımla bi konu konuluyoduk. Bana dedi ki kanka hiç sevmediğim bi kız bilmem ne okulunda bilmem ne kazanmış. Bunu diyem arkadaşımla 3 aydıe tanışıyoruz ikimiz de yaşadığımız yerden farklı bi yerde üni okuyoruz tamamen farklı çevremiz. Aklıma sadece bunu demesiyle çok alakasız sadece başka bi arkadaşımın telefonunda fotosunu gördüğüm bi kız geldi. Hiçbir sebebi yok o olmasj için sadece hissettim. Adı soyadı bu muydu dedim ama oylesine. Evet dedi şaşırdı şok oldu. İkinci bi olay demin oldu. Sevgilimle konuluyoruz. Bizim bilmem ne de sevgili yapmış sarışın bi kız dedi. Tek dediği bu. Aklıma yine bizim yurttan bir kız geldi sarışın. Yine hissettim. Dedim bu mu adı. Sorayım dedi evet o nerden bildin dedi. Bu nedir kızlar 6. Hissim mi kuvvetli. Cidden artık korkuyorum

6. his aslinda herkeste olan birseydir.. kimisi farkindadir, kimisi degildir.. korkmaniza gerek yok..

Ya bazen bende de oluyor. Atıyorum ruyamda kedi gordum ertesi gun kediyle alakali bisey oluyor. Veya araba gordum arabayla alakali bisey oluyor. Tabii basit seyler ama ben yine de korkmustum.

Oluyor öyle bazen.
Sende tahmin etme korkma yani :)

iyi geceler kızlar.
Şimdi bahsediceğim şey bi sorun değildir ama ben artık korkuyorum kendimden. 2 hafta önce bi arkadaşımla bi konu konuluyoduk. Bana dedi ki kanka hiç sevmediğim bi kız bilmem ne okulunda bilmem ne kazanmış. Bunu diyem arkadaşımla 3 aydıe tanışıyoruz ikimiz de yaşadığımız yerden farklı bi yerde üni okuyoruz tamamen farklı çevremiz. Aklıma sadece bunu demesiyle çok alakasız sadece başka bi arkadaşımın telefonunda fotosunu gördüğüm bi kız geldi. Hiçbir sebebi yok o olmasj için sadece hissettim. Adı soyadı bu muydu dedim ama oylesine. Evet dedi şaşırdı şok oldu. İkinci bi olay demin oldu. Sevgilimle konuluyoruz. Bizim bilmem ne de sevgili yapmış sarışın bi kız dedi. Tek dediği bu. Aklıma yine bizim yurttan bir kız geldi sarışın. Yine hissettim. Dedim bu mu adı. Sorayım dedi evet o nerden bildin dedi. Bu nedir kızlar 6. Hissim mi kuvvetli. Cidden artık korkuyorum
Benim hakkimda ne dusunuyosun :KK53:

Pisisik deniyordu sanirim arastir istersen korkma ama normal.

Olabiliyor bazen ya. Mesela daha yeni oldu, benim maasim zarfla veriliyor ve zarfin ustunde maasimin miktari yaziyor. Gecenlerde ruyamda maas zarfimin uzerinde 8 bin kusurlu bir rakam gordum. Ruyamda da seviniyorum maasim 8000 oldu diye. Neyse gunduz patrona da soyledim gulduk. Dun maasimi aldim bir baktim zarfin kosesinde bir kac bisey karalamislar ve uzerinde benim ruyamdaki rakam. Sanirim zarf bitmis ve muhasebeci yabanci degilim diye kullanilmis zarflardan birine koymus. Soke oldum. Yarin fotosunu patrona gondericem bakalim onu da bi sok ediyim :D

Back
X