Bir kere denedim ama düzenli yapamadım tansiyonumu düşürdüğü içinSoğan suyu denediniz mi
Haklısınız bana da dokundu. Sonuç alan çok ama sağlam bünyeler onlar galiba :))Bir kere denedim ama düzenli yapamadım tansiyonumu düşürdüğü için
GalibaHaklısınız bana da dokundu. Sonuç alan çok ama sağlam bünyeler onlar galiba :))
Hacamat yaptırınDoktorlarıda anlamıyorum gerçekten iyi doktor bulmakta okadar zorki
Ben yaptırınca duzene girdi buraktım yaptırmayı gene duzensız bende tarlusal ıcıyorum sımdıDoktorlarıda anlamıyorum gerçekten iyi doktor bulmakta okadar zorki
Hacamatıda düzenli olarak yaptırmıyorum ama arada yaptırıyorum en son hacamatımda çok zor kan gelmişti hacamatçı ablada çok şaşırdı hatta kaç defa üstünden geçti çiziklerinHacamat yaptırın
Korunmasız ilişkide tarlusal iyi değil dediler bende kullanmayı bıraktımBen yaptırınca duzene girdi buraktım yaptırmayı gene duzensız bende tarlusal ıcıyorum sımdı
Devamlı yaptırmanız iyi olurHacamatıda düzenli olarak yaptırmıyorum ama arada yaptırıyorum en son hacamatımda çok zor kan gelmişti hacamatçı ablada çok şaşırdı hatta kaç defa üstünden geçti çiziklerin
Hacamatcı sülük yapalım sana dedi de biraz ürktüm çekindim doğrusu nekadar sağlıklı olur bilemedimDevamlı yaptırmanız iyi olur
Tiroidlerimde normal ama insülüni bilmiyorum sağlık ocağında bakıyorlar mıTiroit ve insülin direncinize baktırın adeti ve hamileliği engelliyor
Bilgim yok ama sanmıyorum , dahiliyeden isteyebilirsiniz o testi , rutinde bakılan birşey değil çünkü kendiniz isteyinTiroidlerimde normal ama insülüni bilmiyorum sağlık ocağında bakıyorlar mı
Tamam teşekkür ederimBilgim yok ama sanmıyorum , dahiliyeden isteyebilirsiniz o testi , rutinde bakılan birşey değil çünkü kendiniz isteyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?