• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık ne yapacağımı bilmiyorum

arkadaşım yazdıklarına çok üzüldüm ama hata biraz da sende gibi bir erkeğe yalvararak eve döndürmenin bedeli malesef daha fazla şırmarmasıdır. her zaman asil ol sessiz ama asil tavır sergile sana bağırmasına müsade etme. hatta bence boşanacağını bu şekilde devam edemeyeceğini söyle belki o zaman adam olur.

vallahi ben bunu bilir bunu söylerim: erkeği ne kadar süründürürsen o kadar kıymetli olursun. Seviyor erkekler arızalı tipleri. Malum zamanında bir zeyna vardı, adamların ağzının suyu akıyordu.

Ya niye yalvarıyorsunuz ağlıyorsunuz geri gelmesi için anlayamıyorum..BIRAKIN KENDİ PİŞMAN OLANA KADAR KALSIN..

Hata sizde..Size yapılan bu saygısız sözleri kabul ediyorsunuz, ETMEYİN..

Bir daha asla söylememesi için onuı uyarın,konuşun, yumuşak davranın, tehdit edin ama engelleyin , engelleyin, engelleyin...

..............

Birde eğer size almayın dediyse neden alacağım diyorsunuz ki , belki o an parası yoktur belki o an sinirleri bozulmuştur..

Madem 5 tl sonra gidip alırdınız..İnat etmeniz anlamsız olmuş..

eşinizin ağzı çok bozukmuş ve size karşı saygısı yok
ben bir insanın sinirli halinde bileağzından kelimelerin ne kadar seviyeli olup
olmadığına bakarım her ağzına geleni söyleyen erkek saygı duymuyordur.

gereksiz bir inat ve sinir var hem eşinizde hem de sizde.böyle
aniden gerilip ortalığı yıkan erkeklere karşı ne yapsanız sonuç vermez
susunca susuyorsun diye çatar konuşunca herşeye cevap
veriyorsun diye çatar.yani geçimsiz bir insan eşiniz sizde onun
damarına basıp ortamı daha çok geriyorsunuz
o varken alma kendin gittğinde al istediğin şeyleri
ama evi zaten süs eşyası götürüyor demiş
belli ki bundan rahatsız olacak kadar ıvır zıvır süs var evde neden hala sizde
o eşyaları alıyorsunuz,bundan rahatsız olduğunu eminim biliyorsunuzdur

sonuç itibariyle böyle bir eşe dayanmak zor
Allah sabır versin lamba gibi yanar söner karakterliymiş
ama huyunu değiştirebilirsin
huyuna suyuna git,sinirleneceği bir ortam yaratma
tatlı dilli ol bakarsın o da zamanla bu lüzümsuz parlamak huyundan uzaklaşır zamanla

-evettt kavganız çok basit bir sebepten çıkmış olabilirr ama bencee ona deil söyledigi sözlerine takılmanızı tavsiye etcemm sizeee

.ünkü eşiniz olcak insan sizi aşalıyor sizde gururr yokmuu annesine gidiyosa defolsun ozamnn niye çagırıyosun bence iy bir ders verinn sizi kaybetme korkusu yokmuş eşinizinn nebiçim laf bunlarr kapımda köpegim felan eş olarak geçtim insan yerine koymayı ögrensizz ..:27:

belli ki eşin agresif bi kişilk...
kendine saygı duyduğun an grekeni yapacaksın bence
ama ne zaman saygı duyacaksın öz kişiliğine...???

Bırak 5 liralık 5000 liralık şey için bu tarz davranamaz.Haddini fazlasıyla aşmış.Annesi tarafından çok şımartılmş sanırım.Yapma sana yazık izin verme.Giderse gitsin aya araçmı yollamış ne sanıyor kendisini.

Biz kadınlar büyütülürken bile hep özgüvenimiz eksik büyütülüyoruz.Erkeklere göre 2 sınıf vatandaş muammelesi görüyoruz.Erkeklerse tam tersi pof poflanarak , haketmedikleri kadar şımartılarak büyütülüyorlar.Sorun burada aslında.
Geçenlerde çok güzel bir kadına bas bas sokak ortasında tipsiz kocası bağırıyordu.Neler neler söylüyordu.Normalde yan yana koyamazsın bile tarzlarını kastediyorum , erkek nasıl şımarık, nasıl kendine güveniyordu.Biz erkek annelride çocuğumuzu yetiştiriken çok özen göstermeliyiz.

Ah be canım sen o kacan olacak adama SENSİZLİGİ bi tattır bakalım biraz bununu sürt bir daha sana yapabiliyormu böle bişi....Bu sekil neden davranıyo biliyormusun cunki biliyorki ne yaparsa yapsın seni kaybetmicek korkut ayol biraz bi seni kaybetmekten korksun o değil sen vaz gecilmez ol

Back
X