- 26 Şubat 2015
- 12
- 2
- 34
öncelikle herkese merhaba üyeliğimi yeni aldım ama sürekli bu siteyi incelerim. ciddi anlamda çok mutsuz hissettiğim için kendimi yazmak istedim. 4 aylık bir ilişkim var ben antalyadayım o istanbulda. bu bizim için pek bi problem olmuyor gibi istediğimiz zaman görüşüyoruz tabi aynı şehirde yşamak çok farklı. sevgili olmadan önce arkadaştık birbirimizi çok iyi tanıyoruz. 3-4 senelik bi arkadaşlık geçmişimiz var çünkü. gelelim problemime. sevgilim çok sinirli bi yapıya sahip gayet normal giden bi olay bi anda ters takla olabiliyo çünkü ne zaman nerde sinirleneceği belli olmuoyr. ve aşırı kıskanç. elinde olsa benibi odaya kilitleyip orda yaşamımı sürdürmemi isteyecek katiyen erkek arkadaşım olmamalı,onun istediği gibi giyinmeliyim, dışarı çıkmamalıyım, vs vs. çok konuşmaya çalıştım olmadı , en olmıcak şeylere fazla tepki verdiğini söylyrm beni anlamıyor nedense at gözlüğü takmış gibi kendi doğrulArı var ve onun dışına çıkmıyor bana kızdıpı bi konuda açklama yaptgm takdirde de hatamı kabul etmediğimi ondan özür dilemediğimi tekrar tekrar söylyor. resmen ergenlik çağındaki kız gibi trip atıyor bana. ben bu ilişkide ne yapmam gerek bilmiyorum. beni deli gibi sevdiğini biliyorum. gözü benden başkasını görmüyor. ne bi başka kıza bakıyor, ne düşünüyor, aklında fikrinde ben varım bunu biliyorum fakat beni çok sıkması ,darlaması ne bileyim artık çekilmez bi hal aldı. kendini süreklli haklı görmesi hep bi hatamı araması bunu ona söylediğimde kabul etmemesi benimle bi gelecek düşünüyor evlilik düşünüyoer bende istiyorum çok seviyorum sevgilimi fakat böyle biz aynı evi nasıl paylaşırız bilmiyorum birbirimizi gırtlaklrız herhalde bazen gerçekten tahammül edemiyorum zaten ayrı şehirlerde olmak yeterince kötü ve çekilmezken huzursuzbi ilişki yaşamak çok daha kötü ayrılmayı düşündüm bunu ona söyledim karşımda ağladı dayanamadım tamam dedim zaten ayrılmak istediğimden bende emin değildim bi anlık öfkeyle söyledim bunu. ama bu problemleri aşamazsak sonuç bu olacak zaten. dün gece yine tartıştık bana artık bu ilişkiyi istemiyorsun beni önemsemiyorsun değil mi faalan yazdı o kadar kızdım ki cevap vermedim bugünse ben kızdığımda telefonumukapatırım cevap yazmam ya da aynısını bana yapıyor. yani ne bileyim artık aklım durdu ne yapacağımı bilmiyorum daha bi çok konu var hangi birini buraya yazayım bilmiyorum. siz olsanız ne yapardınız??..