- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
Merhaba arkadaşlar Eski konularıma göz atarsanız eşimin ailesine kredi çekme mevzusu vardı..evet eşim ailesine kredi çekecek....bizse eşimle hergün kavgalıyız artık dayanacak gücüm kalmadı eşim beni görmüyor duymuyor gibi davranıyor hep kendi bildiğini okuyor ne yapacağımı şaşırdım....
Merhaba arkadaşlar Eski konularıma göz atarsanız eşimin ailesine kredi çekme mevzusu vardı..evet eşim ailesine kredi çekecek....bizse eşimle hergün kavgalıyız artık dayanacak gücüm kalmadı eşim beni görmüyor duymuyor gibi davranıyor hep kendi bildiğini okuyor ne yapacağımı şaşırdım....
Annenizin bireysel emekliliğini ödeyecektiniz? Ödüyor musunuz onu?
Diğer konunuza baktım.
Malesef evliliğiniz tükenmiş artık.
Kredi meselesinde haklısınız,ama boşanmayı düşünmediğiniz halde gereksiz tehdit etmişsiniz.
Eşiniz alışmış artık sizin tehditlerinize ve önemsemiyor.
Eğer bu evliliği sürdürmek niyetinde iseniz yanlış yoldasınız.
Eşinize her fırsatta kayınvalide ve görümcenizi kötülemeniz eşinizi daha çok onlara iter.
İşi iyice inada bindirir.
Ya boşanacaksınız,yada eşinizi sizin iyi niyetli olduğunuza inandıracaksınız.
Ama bunu asla karşa tarafı kötüleyerek yapmayacaksınız...
Hayır ödemiyorum malesef...
Neden? Krediye para varsa ona da var demiştiniz ki güzel bir laftı bence.
Halen niyetimde ama bir türlü başlayamadım...Konumu biliyorsunuz daha öncedende..Şimdi eşim 10 bin tl kredi çekip borca girecek bir daahaki yazada ailesini amcasının yazlığına götürecek bütün masraflarıda o karşılayacak şimdide bu çıktı başıma kurtulamıyorum...Huzurum kalmadı...
Çok mu aşıksınız? Boşanınca sıkıntı yaşamaktan mı korkuyorsunuz?
Artık aşk meşk içimde hiçbir duygu kalmadı ama tek derdim evladım...Hiçbir duygum yok çünkü kullanıldığımı düşünüyorum..
maaş kartın onda mı duruyo?
derhal kartını al ve tek kuruş verme
yemişim ailesini de kredisini de !!!!!!!!
madem dedin arkasında durİki gündür bu konu yüzünden kavga ediyoruz tek kuruş vermeyeceim dedim...Bana dediği şey şu sen neyin peşindesin deyip durdu kavga kıyametler koptu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?