Artık ne yemek yapacağımı şaşdım gerçekten :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oeksuez Oeksuez canim tatile cikiyoruz yarin otelde yamyam gibi sabah kahvaltisi edicem ve 6 öğün yiyebilcem doktorun dediği gibi. Esim deniz hayali kuruyor ben ise yemek:kk77::kk77:

Cok heyecanliyim. Sende durumlar nasıl? Ne pisirdin bugun :):KK200:

Ooohhhh en iyisi size bol bol eglenceler cikarken bide paket ettir kiz :D tadini cikarin benim tatile gitmeme daha 3-4 hafta var :(

Bugün somonlu limon soslu spaghetii vardi bide coban salatasi oh miiissss :kk77::KK76:

bebek hastalik vs bi kenara her sey saglikli yasam icin olmali.sonra bozulan beslenme aliskanliklari yuzunden seker dengesi alt ust olur. kansizlik pek cok kadinin problemi. ilaclarla hayatiniza devam etmek istemiyorsaniz lutfen doktorunuzu dinleyin. kilo almiyorum diyerek abur cubura saldırmayın.

Arkadaslar merhaba moralim cok bozuk. Onceki konularimi biliyorsunuz
Doktor ben ve kocama liste verdi. Ekmek yok,şeker,börek çörek,pirinc ve makarna yok. Meyve yok.Sadece sebze var et var ve karbonhidrattan bulgur pilavi. Ya ben Allah askina ne yicem iccem carsamba gününden beri açım. Lahmacun falan yedim salak gibi ya yaziklar olsun bana.kocam da ac kalınca laf soktu
Bende sabaha karşı et pisirdim ona ekmek diye zırladı ama bulgur pilavi yaptim nohutlu. Dolapta nohut vardi buzlukta.hic hoslanmadi ama yemek zorunda kaldi napim doktor yasakladi :KK43:

:KK43: aklima yemek gelmiyor tavuk sote yapcam bugun ekmek diye dolancak evde benimki. Ya sebze ylede ben doymuyorum ki :KK43:

Bana bir de yüzünün haline bak dedi doktora sikayet etti yemiyor diye. Dun tsh imi olcturmeye gittim. Rutin kontrol. O ara baska degerlere bakildi hepsi cok guzel , glukoz 90 cıkmış. Bide d vitamini az cıkmış. Valla bu gittigim kadin dogumcu gercekten super bir doktormus ben hakikaten insulin direnci ve seker hastaligina yatkın bir insanim . Babam rahmetli amcam rahmetli dedem de seker hastasiydi

Arkadaslar acım :KK43: ve cok zayıfım zaten. Bu arada abur cubura cok düşkünüm,cok acgozluyum,gece vakti iskembe corbasi icerim.pis bogaz bir insanm zayif olmama ragmen :KK43: ben ne yapcam günlük aklima yemek de gelmiyor delircem :KK43: bu diyet eylül ayina kadar mi ömürlük mu onu da anlamadim bu pcos hastasi olmakta beni üzdü

Persembe de bir yere davetliyim oturmaya gitcegim kisi aşçı ve becerikli hayal kuruyorum bana borek hazirlar falan diye bide ama yiyemicem :KK43: sizler napiosunuz bu durumda olanlar esimde boyle sana doktor kilo alma dedi diyemi yemiyorsun falan diyince cok sinir oldum ya agladim bir de gecen gün hem açlıktan hemde moralim bozuldu ya herseye depresyona mi girdim ne :KK43:
Badem, ceviz, fındık ara öğünler için ideal. Ton balığı al. Tavuk haşla. Sebzeleri parca etle haşla. Yanına bulgur pilavı yap. Arada sırada çiğ köfte yap. Yemeklerden önce bol su iç. Bol salata ye. Uc gün sonra ekmek aklına gelmeyecek.

Gunde 2 3 dilim tam bugday.ekmegi serbest canim :KK43:
Ama bana yetmiyor gözüm aç çünkü
Tam buğday ekmeği her öğünde iki dilim yeniliyprdu,, ben diyet yaparken yerdim sizin bu diyet proğramn ben kendime uyguladım çok zayıfladım, bi daha mı görüşsem doktorla

Tam buğday ekmeği her öğünde iki dilim yeniliyprdu,, ben diyet yaparken yerdim sizin bu diyet proğramn ben kendime uyguladım çok zayıfladım, bi daha mı görüşsem doktorla
Görüştüm
Ben acım dedim.Cok ağır geldi dedim bana bol bol protein yersen doyarsın dedi bol bol yumurta et bakliyat serbest dedi yani gunde 6 yumurta yesem yine serbest
Cok bayılırım ya bende yumurtaya.
Uffff sonra dahiliyeci ile görüştüm oda tsh icin ilaclarimi ayarladi.
Sonra da diyeti sordum bana kadin dogumcuna sor dedi . Hatta kan sonuclarini ona da at dedi. Bana 3 4 hafta müsade et dedi. Ben dusurcem ayarlicam tiroidi dedi.
Bende hipotiroidi var 4 hafta sonra kan vermeye gelim mi dedim. Gel dedi. Ben o hastaneden bu hastaneye bide sehirler arasi,sürünüyorum canim
1 evlat sahibi olabilmek için

Ooohhhh en iyisi size bol bol eglenceler cikarken bide paket ettir kiz :KK70: tadini cikarin benim tatile gitmeme daha 3-4 hafta var :KK43:

Bugün somonlu limon soslu spaghetii vardi bide coban salatasi oh miiissss :kk77::KK76:
3 4 hafta sonra da bana kabus var....
Aslinda yok ayarladim kurban bayraminda gelmicegimi soyledim kaynanaya da okey dedi.
Esimi de fisfekledim bugun tatile gidelimmi bayramda diye. Yemedi ama...
Bakariz o zaman dedi :D
Gidicek orda tobe tobe koyun etleri kelle pacalar yiycek sonra eve gelip bana sirnascak :@
Somonlu spagetti neymis kiz somon u parcaladin mi elinle didik didik ??
Immmmmm bayilirim somon a
Karadeniz somonu da aldik bi ara oda baya lezzetliymis ama norvec olan daha iyi

Badem, ceviz, fındık ara öğünler için ideal. Ton balığı al. Tavuk haşla. Sebzeleri parca etle haşla. Yanına bulgur pilavı yap. Arada sırada çiğ köfte yap. Yemeklerden önce bol su iç. Bol salata ye. Uc gün sonra ekmek aklına gelmeyecek.
Ton balığı sağlıklı mi? Senelerdir yerim de hic arastirmadim ben limon sıkıp,üzerine de pul biber atarak yiyorum onu ekmeksiz yiyince midem bulanior 1 lokma ekmek atiyorum agzima uzerine de ayran iciyorum. Boyle pis bogazligi dunya gormedi....
Ekmekten vazgectim gibi zaten
Ah ahhh tesekkurler oneriler icin

3 4 hafta sonra da bana kabus var....
Aslinda yok ayarladim kurban bayraminda gelmicegimi soyledim kaynanaya da okey dedi.
Esimi de fisfekledim bugun tatile gidelimmi bayramda diye. Yemedi ama...
Bakariz o zaman dedi :KK70:
Gidicek orda tobe tobe koyun etleri kelle pacalar yiycek sonra eve gelip bana sirnascak :mad:
Somonlu spagetti neymis kiz somon u parcaladin mi elinle didik didik ??
Immmmmm bayilirim somon a
Karadeniz somonu da aldik bi ara oda baya lezzetliymis ama norvec olan daha iyi
Küp küp kesdim :))) norvec aliyorum bende hep karadeniz baligina ulasamam ki almanyada yasiyorum malesef yok :(

Bide iskembe yerse tammmmmm :D :D koklasirsiniz hahahahahaha

Küp küp kesdim :))) norvec aliyorum bende hep karadeniz baligina ulasamam ki almanyada yasiyorum malesef yok :KK43:

Bide iskembe yerse tammmmmm :KK70: :KK70: koklasirsiniz hahahahahaha
Aaa oylemi almanya demek .. güzelmiş.

Hahahahahahahah ben cok severim iskembeyi ya olsada icsek ve daha demin etsiz cig kofte yedim soylemesi ayip. Allah kimseyi yamyam etmesin .
Ellerine saglik bu arada canimm

Aaa oylemi almanya demek .. güzelmiş.

Hahahahahahahah ben cok severim iskembeyi ya olsada icsek ve daha demin etsiz cig kofte yedim soylemesi ayip. Allah kimseyi yamyam etmesin .
Ellerine saglik bu arada canimm
Ooohhhh benimde türkiyede ilk isim hep cig köfte yemek oluyor :kk77:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X