- 15 Aralık 2017
- 382
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Merdumgirizz
-
Boşanıyorum e ne güzel kurtuluyorum ama bu adam benim hayatımdan çok şey götürdü eğitimim ailemin güveni arkadaşlarım şunlar bunlar
Darmadağın oldum artık hiçbir şeye gücüm yok tüm günüm evde tv bakıp buralarda takılmakla geçiyor
Babam başımda bik bik bırak o açsın davayı sen açmayacaksın derdinde sanki boşanmam gerekmiyormuş gibi bu evde 5 ay önce ki normal halimle hiç evlenmemiş gibi duruyorum
Çevremde bir tane arkadaşım kalmadı yarısı evlendim diye sırtını döndü yarısıyla bu hödük yüzünden yüz göz oldum tüm arkadaşlarımı kaybettim.
Babam hiçbir şey olmamış gibi 2. Dönem örgünden okula başla diyor atladığı bir konu var ben daha boşanmadım.
Soyadım. Hala resmiyette onun soyadı ben bu soyadla hastaneye bile gitmiyorum hatta kargo bile almıyorum sevmiyorum istemiyorum üstüme yapışan bu soyadını
Sorunların düzelmesi için tek bir yolum var sadece şehir değiştirmek bu şehirden kurtulmak baba gel bak başka şehire gideyim okumak için diyorum yok artık kadınmışım ?? Ee önemli olan şey bu zar mı iyi de bu zar bende evlenmeden önce de yoktu ki zaten bakire değildim ..
Ben ne yapıcam bilmiyorum
İş tekliflerime dönüşler geliyor babam sadece bekle biraz geliyor hayatımı beklemeye aldım bu bekleme modu hiç gitmeyecek gibi
bana biraz bahane üretiyormuşsun gibi geldi. o şehirden kurtulmak istemen çok doğal ama bu ailenle iyice aranı açacaksa orada okumayı denemelisin. soyadı en son düşüneceğin şey, istersen hem okursun hem çalışırsın çevren değişir havan değişir. BOşanma davası kısmında istiyorsan davayı sen ac, babana başka şehir için ısrar etmektense dava için ısrar edip soyaddan kurtulmak daha mantıklı gibi.
Babam okula başla diye şu anda iş başvuruma cevaplar geldiği için söylüyor tamam başlıcam desem ona da taş koyacakKim neden nefret ediyor ben mi göremedim.
Babanız size destek köstek değil ki.
Ve ondan istediğiniz şey üzgünüm ama çok saçma.
ADAMIN İŞİ GÜCÜ VAR BİR HAYATI var burada sizde anlayışlı olun.
ANLIYORUM KÖTÜ SÜREÇTESİNİZ ama bunu kimseye mal edip kendinizi hırpalamayın.
Ayrıca tek kalmanız bence şu durumda size iyi gelmez.
Destek alın.Kolaylıklar....
Burda beni bilen insanlarla var olmak istemiyorumtek çözümün başka şehire gitmekte olduğunu sanıyorsunuz. pardon kaçmakta...
Babam okula başla diye şu anda iş başvuruma cevaplar geldiği için söylüyor tamam başlıcam desem ona da taş koyacak
Sürekli taş koyuyor ben gidip boşanma davası açıyorum bugün dedim sabah kahvaltısında sen suçlu değilsin o açsın diyor böyle mantık mı olur ya
Yahu oku diyor neden taş koysun sonradan anlamadım ki?Babam okula başla diye şu anda iş başvuruma cevaplar geldiği için söylüyor tamam başlıcam desem ona da taş koyacak
Sürekli taş koyuyor ben gidip boşanma davası açıyorum bugün dedim sabah kahvaltısında sen suçlu değilsin o açsın diyor böyle mantık mı olur ya
Burda beni bilen insanlarla var olmak istemiyorum
Yahu oku diyor neden taş koysun sonradan anlamadım ki?
Yapmak istemiyorsunuz bence yok soy adı, yok eminim o an da taş koyacak falan..
bence biraz toparlanın, kimsenin kalbini kırmadan bir yol bulun ve okulunuzu tamamlayın..
Konu sahibi sağlıklı düşünemiyor sanırım.
Devamlı bir olumsuzluk negatiflik içinde.
Bu şekilde çevresi de en yakınındakiler de kaçar.
Destek alsa bir nevi rahatlar.
Evet hep bir negatif düşüncede..
Kendi kendine destek olsun... sokakta kalmamış sahipsiz değil...
ne acılar var ne acılar... yinede insanlar umut ediyor..direniyor...
yok ben burada yaşamam yok ben bu soyismiyle duruyorum hala... yok babam kesin şöyle yapar
oldu herkes karışısında hazır olamı duracak...
silkelenmesi lazım..
Bence hala ayrılığı hazmedemiyor.
Kısa sürede olduğu için canı yanıyor.
Ama bununla savaşmayı öğrenecek.
Ne acılar var burada az da olsa dört duvar bulamayıpta dayak yiyip kendini heder eden kadınlar ....
Haline binlerce kez şükür etmesi gerekiyor !
Bahene insan için çok maalesef ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?