- 7 Ocak 2017
- 424
- 529
- 18
- Konu Sahibi Yesil Cilek
-
Kızlar çok zor bir dönemden geçtim 53 kilodan 38 kiloya kadar düştüm 2 senedir kilo almaya uğraşıyorum.Kan sonuçlarım normal hormonlar normal her şey normal ama bir türlü kilo alamıyorum!
Bacaklarımın arası ayrık duruyor resmen ya XS bile olmuyor bazen.Kaç doktor kaç diyetisyen gezdim.
Boyum 1,67.Kilo 38-39 arasında.
Bugün ağla ağla içim çıktı.Ve sigarayı çöpe atıp yeme düzeni oluşturmaya karar verdim.Sorun şu ki iştahım yok.
Öğüre öğüre yiyorum.Çok yersem kusuyorumÖnerebileceğiniz kalorisi yüksek az yesem de kilo aldıran yiyecekler içecekler var mı ??
Resim de atacağım konuya
Ahhh canım benim üzülme önce bii toparlan olumlu düşün kendini motive ett eminim ki eski kilona donersin..
Bakk ne güzel sagliklisin herşeyin normal çıkmış...
Ama negatif enerji herşeyi somuren tek şeydir almak isteyen içinde vermek isteyen içinde...
hayat ne garip bir yanda zayıflamaya didinen diğer yanda alması gereken. E artık gerekli diyorum çünkü 38 görünce kendimi kötü hissettim .. Boza önerebilirimKızlar çok zor bir dönemden geçtim 53 kilodan 38 kiloya kadar düştüm 2 senedir kilo almaya uğraşıyorum.Kan sonuçlarım normal hormonlar normal her şey normal ama bir türlü kilo alamıyorum!
Bacaklarımın arası ayrık duruyor resmen ya XS bile olmuyor bazen.Kaç doktor kaç diyetisyen gezdim.
Bugün ağla ağla içim çıktı.Ve sigarayı çöpe atıp yeme düzeni oluşturmaya karar verdim.Sorun şu ki iştahım yok.
Öğüre öğüre yiyorum.Çok yersem kusuyorumÖnerebileceğiniz kalorisi yüksek az yesem de kilo aldıran yiyecekler içecekler var mı ??
Resim de atacağım konuya
ahh gülüm ahhhh yanlış şeye odaklanıyorsun kilo almak yeme içmeyle olmaz önce senin psikolojini düzeltmen lazım profesyonel yardım işe yaramıyorsa olumlamaları deneKızlar çok zor bir dönemden geçtim 53 kilodan 38 kiloya kadar düştüm 2 senedir kilo almaya uğraşıyorum.Kan sonuçlarım normal hormonlar normal her şey normal ama bir türlü kilo alamıyorum!
Resim de atacağım konuya
Canım öncelikle merhaba Bir zamanlar bende senin gibiydim ne yaptım ne ettiysem kilo alamadım tahlillerimin hepsi de normal çıkıyordu.. Sonra bende diyetisyene gittim bana yemek listesi verdi orda düzenli yemem gereken şeyler vardı.. Ama iştah olmadığı için ne yiyebildim ne de o listeye uyabildimÖncelikle zaman ayırıp Yazdığınız İçin çok teşekkür ederim. Evet psikolojik olarak çökmüş durumdaydim ve 2 senedir bu nedenle kilo alamiyordum.. Ancak artık atlattım kendi cabalarimla.. O igrenc ruh halinden kurtuldum çok şükür. O günlere geri dönmeyeceğim. Fakat illa ki iz kalıyor. İşte bu kilo problemi de onlardan biri. Düzenli bir hayata geçip sigarayı bıraktım. İştah sıfır. Su icsem doyuyorum. Çok yersem kusuyorumaz az sık sık yiyince olduğum kiloda kalıyorum.
Spora yazilmayi düşündüm fakat spor merkezindeki kişiler su an kilo olarak uygun degilsin spor yaparak kilo almak için en azindan 42-43 olman lazım dediler
Canım öncelikle merhaba Bir zamanlar bende senin gibiydim ne yaptım ne ettiysem kilo alamadım tahlillerimin hepsi de normal çıkıyordu.. Sonra bende diyetisyene gittim bana yemek listesi verdi orda düzenli yemem gereken şeyler vardı.. Ama iştah olmadığı için ne yiyebildim ne de o listeye uyabildimbenim en yakın arkadaşım lösemiden hayatını kaybedince psikolojik tramva geçirdim sonra psikiyatri de tedavi gördüm.. Aynı senin gibi kiloyu kafaya takar oldum ne giysem yakışmıyor çevremde kiloma dair olumsuz konuşmalar beni daha da etkiliyordu.. Sonra bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine Sipraktin diye bir şurup var ona başladım biraz uyku yapıyor ama öyle bir iştah açıyor ki yememen imkansız.. İstersen birde onu dene hiç bir şey kaybetmezsin.. Benim iştahımı o şurup açtı sonra diyetisyenin verdiği listeyi düzenli uyguladım kilo almaya başladım ilk 5 kiloyu hızlı alıyorsun.. Zaten kilo aldıkça miden büyüyor ve iştahın düzene biniyor bi zaman sonra şurubu bıraktım ve kilo da vermedim..Sormak istediğin birşey olursa yine yardımcı olurum..
Kilo almana sevindim canım :) Sipraktin şurubun faydasını görmenede sevindim iştah açıyor ve bu hafta bende aldım başladım :) Ben de 50 kiloyum ama 55 olmak istiyorum bebe bisküvisi ve süt karışımını nasıl yaptın? Bana da yardımcı olur musun? :)Konuyu açalı yaklaşık 10 gün oldu.Yaklaşık 3 kilo aldım kızlar.İnanamıyorum 10 günde 3 kilo.Tahminlerime göre 3-4 ay içerisinde toplarlayacağım.
Benim gibi kilo almak isteyip alamayanlara buradan tavsiye vermek istiyorum.
İştah sorunu yaşıyorsanız sipraktin şurup işe yarıyor.
1-Uykunuzu düzene sokmanız şart.
2-Her öğünden sonra dolu dolu 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi yiyorum.1 kutu 1 haftada bitti ikincisinin yarısına yaklaştım.
3-Her gece Süt, bebe bisküvisi,pekmez 3ünü karıştırıp 1 kase yedim.
4-Hazır satılan kare tost ekmeklerinden günde 2 tane tost yedim.Öğle yemeği olarak yanında da meyve suyu içtim.
5-Boşta kaldıkça yoğurt yedim.
Akşamları yürüyüşe çıktım 20 dk ama olsun :) Hava çok soğuk. :)
Kilo almana sevindim canım :) Sipraktin şurubun faydasını görmenede sevindim iştah açıyor ve bu hafta bende aldım başladım :) Ben de 50 kiloyum ama 55 olmak istiyorum bebe bisküvisi ve süt karışımını nasıl yaptın? Bana da yardımcı olur musun? :)
Sadece gece yatmadan önce mi yapıp yiyorsun canım?Cok teşekkür ederim gercektenn :)
Bir kaseye bebe biskuvisi koydum10-12 tane. 1 yemek kasigi pekmezi ustunde gezdirdim ustune de süt.
Tadi güzel ama çok yapma insanin içini kıyıyor çünkü. En azindan benimkini :)
Sadece gece yatmadan önce mi yapıp yiyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?