Artık Şarkı Söyleyemiyorum :(

oyaboyabadana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
55
9
1
29
Merhaba
Kisaca ozetliyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim. (Ozellikle konuyla ilintiniz varsa)
23 yasindayim. Muzik kulubundeki birkac arkadastan olusan bir muzik grubum var. Grubun solistiyim.
Bir ayi gecmis olmasina karsin ses kisikligim gecmiyor. Doktora gittim allerjik dedi bir hap verdi kullandim. Ama ise yaramadi. Boğazımda tahris olmusluk hissi var.Surekli bogazimi temizlemek zorunda kaliyorum ve cok kolay detone oluyorum. Reflum de var. Ne yapsam bilmiyorum. Bir bilginiz ya da oneriniz varsa lutfen yardimci olun.

*Sigara ve alkol kullanmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses acmak icin igne yaptiranlarin oldugunu biliyorum. Bunun yaninda da su an adini hatirlayamayacagim bir seker tuketilir. Renk olarak bordomsu ve acimtirak bir tadi vardir.

ben sigara kullandıgım zaman sürekli boğazımı temızleme geregı duyuyordum. gercekten sigaradanmıs demek. hamılelıgım boyunca hiç olmadı böyle bişi.
sesin çok hassas demek ki.. turızm yerınde yaşadıgım dönemlerde sesım hep kısık dolasıyordum
yüksek seslı mekanlardan dolayı.
sesini dinlendir bir müddet

Bıldırcın yumurtası nasıl yenir ,bıldırcın yumurtası nasıl pişirilir,bıldırcın yumurtası nasıl kullanılır işte Dr. Ender Saraç tan faydaları ve kullanımı hakkında bilgiler:

" Bıldırcın yumurtasının tavuk yumurtasıyla kıyaslanınca 5 kat daha fazla fosfor, 8 kat demir, 9 kat protein içerdiğini söyledi. Bıldırcın yumurtası bal ve sütle karıştılınca öksürük, soğuk algınlığı, astım ve alerji gibi pekçok hastalığa iyi geliyor.

Bıldırcın yumurtası sesi açmak için içilebilir. Bu şekilde içildiğinde sabah aç karna ve 1 adet içilmesi gerekir.
Türkiye’de tüketimi son yıllarda oldukça artan bıldırcın yumurtası yükte hafif; ama sağladığı yararlar açısından epey ağır bir besindir. Demir, fosfor ve potasyum açısından da oldukça zengin bir besin kaynağıdır.

Netten alıntıladım, iş arkadaşım da işe yaramıştı. :)

ben sigara kullandıgım zaman sürekli boğazımı temızleme geregı duyuyordum. gercekten sigaradanmıs demek. hamılelıgım boyunca hiç olmadı böyle bişi.
sesin çok hassas demek ki.. turızm yerınde yaşadıgım dönemlerde sesım hep kısık dolasıyordum
yüksek seslı mekanlardan dolayı.
sesini dinlendir bir müddet
Yanit icin tesekkurler, sigara kullanmiyorum, bir suredir de sesimi dinlendirdim ama duzelmiyor bir turlu :(

Reflünün mide ekşimesi/yanması vb durumlarının yanısıra, nefes sorunu, öksürük, ses kısıklığı gibi sonuçları da olabiliyor. Gastroya görünmenizde fayda var.. Geçmiş olsun

Bıldırcın yumurtası nasıl yenir ,bıldırcın yumurtası nasıl pişirilir,bıldırcın yumurtası nasıl kullanılır işte Dr. Ender Saraç tan faydaları ve kullanımı hakkında bilgiler:

" Bıldırcın yumurtasının tavuk yumurtasıyla kıyaslanınca 5 kat daha fazla fosfor, 8 kat demir, 9 kat protein içerdiğini söyledi. Bıldırcın yumurtası bal ve sütle karıştılınca öksürük, soğuk algınlığı, astım ve alerji gibi pekçok hastalığa iyi geliyor.

Bıldırcın yumurtası sesi açmak için içilebilir. Bu şekilde içildiğinde sabah aç karna ve 1 adet içilmesi gerekir.
Türkiye’de tüketimi son yıllarda oldukça artan bıldırcın yumurtası yükte hafif; ama sağladığı yararlar açısından epey ağır bir besindir. Demir, fosfor ve potasyum açısından da oldukça zengin bir besin kaynağıdır.

Netten alıntıladım, iş arkadaşım da işe yaramıştı. :)

KBB doktoru halt etmis. Sag olun, yarin ilk is yumurta aramak..

Reflünün mide ekşimesi/yanması vb durumlarının yanısıra, nefes sorunu, öksürük, ses kısıklığı gibi sonuçları da olabiliyor. Gastroya görünmenizde fayda var.. Geçmiş olsun

Evet mide hastaliklarindan muzdaripim. O neden oluyor olabilir. Tesekkur ederim.

Back
X