Artık Şarkı Söyleyemiyorum :(

Ayy simdi korktum ben :KK17:
Hormonlarimla ilgili bir sorun mu var acaba. Bogaz kurumasi falan da oluyor. Hatta ilgisi var mi bilmiyorum ama adet duzensizligi ve tuylenme de var bende. Hormon testi icin hangi alana randavu almam gerekiyor bilginiz var mi?
Tiroid hormonlarini test ettirin mutlaka.

ben de havuç haşla ye diyecektim ama basit bi ses kisikligi değil bu sanırım. bence de önce reflûden kurtulmaniz lazım sonra diğer arkadaslarin önerdiği gibi endokrinolojiye de basvurabilirsiniz. alternatif tip bi yere kadar çünkü.

sesinizi doğru kullandığınızdan emin misiniz? kardeşim şan dersi alıyordu. hocası ses doğru kullanılmayınca böyle sorunlar olabileceğini söylemişti sanırım

sesinizi doğru kullandığınızdan emin misiniz? kardeşim şan dersi alıyordu. hocası ses doğru kullanılmayınca böyle sorunlar olabileceğini söylemişti sanırım
Aynen. Üniversite yıllarımda rektörlük koromuzdaydım, bir kız bu sorun yüzünden rahatsızlandı ve koroyu bırakmak zorunda kalmıştı.

Canım daha önce yazdılar mı bilmiyorum ben müzik öğretmeniyim doktor değilim ama sıkıntını anladım sanırım.reflünden dolayı mide öz sıvın büyük ihtimalle yukarı çıkıyor ve ses tellerinin olduğu bölümü tahriş ediyor doktora gidip reflü için tedavi olmalısın.

Reflü varsa gastroloğa gideceksiniz, birde safra kesesi sorunlarıda sebep olabiliyor reflüye.. Bitkisel çaylarla ve de hani olurya çakra çalışmaları, solar pleksus ile alakalı çalışabilirsiniz.

şarkı söylemenle ilgili hiçbir fikrim yok ama sesinde problem yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim tamda dediğin gibi refliden kaynaklanıyor miğde asidinin ses tellerini tahriş ediyor..hemen reflüne çözüm bul..ben bulamadım ..

Canım daha önce yazdılar mı bilmiyorum ben müzik öğretmeniyim doktor değilim ama sıkıntını anladım sanırım.reflünden dolayı mide öz sıvın büyük ihtimalle yukarı çıkıyor ve ses tellerinin olduğu bölümü tahriş ediyor doktora gidip reflü için tedavi olmalısın.

Cok tesekkur ederim. Ama bunun kalici bir cozumunu bulamadim. Surekli ilac kullanmam gerekiyor. Bunun yan etkileri de baska yerlerden vuruyor beni :(

Ben de cozum bulamadim maale
şarkı söylemenle ilgili hiçbir fikrim yok ama sesinde problem yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim tamda dediğin gibi refliden kaynaklanıyor miğde asidinin ses tellerini tahriş ediyor..hemen reflüne çözüm bul..ben bulamadım ..

Ben de cozum bulamadim maalesef :(

Back
X