Artık Şarkı Söyleyemiyorum :(

KBB doktoru halt etmis. Sag olun, yarin ilk is yumurta aramak..

Mutlaka deneyin. Benim anneannemin astımı var ve çok faydasını gördü. Hatta en son dayım bıldırcın aldı beslemeye başlamışlardı. Ama ev değişikliği yüzünden artık olmuyor. Yoksa en tazesini seve seve yollardım :) ama bulmak çok zor değil çoğu markette var artık zaten. Ama tazesi daha mı iyi olur bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun. :KK68:

Mutlaka deneyin. Benim anneannemin astımı var ve çok faydasını gördü. Hatta en son dayım bıldırcın aldı beslemeye başlamışlardı. Ama ev değişikliği yüzünden artık olmuyor. Yoksa en tazesini seve seve yollardım :) ama bulmak çok zor değil çoğu markette var artık zaten. Ama tazesi daha mı iyi olur bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun. :KK68:
Anneanneniz icin gecmis olsun. Tazesi daha makbukdur saniyorum. Gondermis kadar oldunuz sag olun :) ictenliginiz icin tesekkurler.

Refluden mi kaynakli acaba bence baska doktora gidin yarin birgun gizli hastalik cikmasin birde dogru nefes alip verin refluye birebir ne ilac ne bitki kesinlikle dogru nefes alin biliyor olabilirsiniz solistsiniz sonucta ama gunde 30_40 kadar tekrar edin ,ses kisiklligida bende faranjitte oluyor berbat birsey gecmis olsun

Balgamdan kurtulmani. En guzel yolu tere al marketten bi kac tane..sonra kaynat 5 dk ve iliyinca suyunu ic balgamdan kurtulursun balgam gidince bogazinda rahatlar bi dene ne kaybetcen

Normalde o balgam dediğimiz sıvı her insanda inc ebi ip gibi akar mideye gider, sizin genizde birikme oluyor sanırım.
Sürekli gargara yapın günde 2-3 kere. Karbonatlı veya tuzlu suyla da burnunuza su çekin günlük, biraz tiksindirici oluyor ama işe yarıyor.
O balgamdan kurtulmak mesele... Bir de en önemlisi zamanında bir eğitim görevlisi her öğrenciye tavsiye ederdi. Ballı zencefil ye aklına geldikçe bi çay kaşığı.
Zencefili toz ya da tane alabilirsin. Tane alırsan rendeleyeceksin ama taze olacak o yararı var.
Geçmiş olsun...

Merhaba
Kisaca ozetliyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim. (Ozellikle konuyla ilintiniz varsa)
23 yasindayim. Muzik kulubundeki birkac arkadastan olusan bir muzik grubum var. Grubun solistiyim.
Bir ayi gecmis olmasina karsin ses kisikligim gecmiyor. Doktora gittim allerjik dedi bir hap verdi kullandim. Ama ise yaramadi. Surekli bogazimi temizlemek zorunda kaliyorum ve cok kolay detone oluyorum. Reflum de var. Ne yapsam bilmiyorum. Bir bilginiz ya da oneriniz varsa lutfen yardimci olun.

*Sigara ve alkol kullanmiyorum.

Doktor derken.. KBB uzmanı mıydı?
Reflü evet problem. Ama şarkıcı nodülü diye bir şey var. Genelde şarkıcılarda, öğretmenlerde ve din görevlilerinde yani işini sesini kullanarak çalışanlarda görülür. Ses kısıklığına sebep olur. Bir KBB ci tarafından iyi bir muayene elzem.

Reflü için ise gastroenterolojiye başvurun. Geçmiş olsun.

Bu arada lütfen çiğ yumurtadan uzak durun. Barındırabileceği bakteriler nedenli ciddi enfeksiyonlara maruz kalabilirsiniz.

Yardimlariniz icin hepinize tesekkur ederim. Herkes birbirinden o kadar farkli oneriler sunmus ki biraz kafam karisti. Ben tekrardan KBB ve gastronomiye randavu alayim. Cozum olmazsa da dogal cozumlerinizi deniyeyim en iyisi.

Ayy simdi korktum ben :KK17:
Hormonlarimla ilgili bir sorun mu var acaba. Bogaz kurumasi falan da oluyor. Hatta ilgisi var mi bilmiyorum ama adet duzensizligi ve tuylenme de var bende. Hormon testi icin hangi alana randavu almam gerekiyor bilginiz var mi?

hormon testleri için bir endokrinoloğa görünmelisin.özele gidersen direkt görüşebilirsin, devlete gidersen önce dahiliyeye gitmen lazım ordan yönlendiriyorlar.
adet düzensizliği ve tüylenme de demişsin pko falan olmasın? mutlaka bir endokrinologla görüş.

Ayy simdi korktum ben :KK17:
Hormonlarimla ilgili bir sorun mu var acaba. Bogaz kurumasi falan da oluyor. Hatta ilgisi var mi bilmiyorum ama adet duzensizligi ve tuylenme de var bende. Hormon testi icin hangi alana randavu almam gerekiyor bilginiz var mi?
Polikistik over sendromu olabilir sen de adet düzensizliği ve tüylenme varsa. Kadın hastalıkları bölümüne git öncelikle.

Back
X