Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki o sizi terkwden adam.mutlu oldumu ben ilahi adalete cok guvenirim de.baskasi icin sizi terkettigine pisman oldumu
Ne zaman ''başkasıyla evlendi'' lafını duysam içim sızlar, ''başkasıyla evlendi'' haberini aldığım ana dönerim. Ben de 'iyi ki' dediğim günleri görmek istiyorum artık.
Emin ol göreceksin sabret. Bizim aldığımız eve bizim hayal kurduğumuz seylerin aynısını o kadınla yaptı. Benim istedigim eşyaları almış ona birde bana nispet olsun diye herkesin görebileceği sekilde paylasmisti ozaman benim bakacagimi biliyordu. Çok acı cektim ama bitti. Temiz bir sayfa açtım. Allah inş en kısa zamanda senin degerini bilecek mutlu olabileceğin birini karsilastirsin.
Senin adına çok mutlu oldum, her kadın mutlu olmayı hakediyor. Peki ondan hiç haber aldın mı seni takip ediyor mu merak ediyor mu veya mutlu/mutsuz mu? Hiç böyle şeyler duydun mu? Sosyal medyada paylaşılan mutluluk pozlarına asla inanma. Allah kimsenin ağlayarak kaybettiğini başkasına gülerek kazandırmıyor.