artık sevdiğime güzel gelmiyor muyum ?

Gebe olan ve sinirlendiginiz üye sanirim Francesca;
Ben onun yorumunda herhangi bir hakaret, yada saygisizlik göremedim zira sadece üyelerin salak yerine konmasindan bahsetmis.
Ama sizin olayi hangi boyuta cekeceginizi merak ettim.
Hic tanimadigi bir üye kendisine hic bir sey söylemeden sadece yorum yapanlara gönderme yaparak "salak yerine konuyoruz " demesine bu kadar sinirlenip, olayi baska boyunlara tasimaktan bahseden bir insanin, nasil oluyorda, kendisi icin " bu yaninda ki sana yakismamis" diyen bir kiza sessiz kaliyor merak ettim.
Aceba böyle bir olay yokta, foto koyup ( siz olup olmadigi bile mechul) bizlerden iltifat alarak ego tatminimi yapiyorsunuz?

Sagol canim, aciklaman cok cok mantikli. Tesekkur ederim :)

:46::46::46:

canım bence kapalılığa alışmamış olabilirsin kapalı olup çok şık giyinenlerde var illa pahalı şeyler olmasına gerek yok uyumlu giyin yeter kendine güvenerek yürü nişanlının yanında kim ne derse desin ben kendimi güzel buluyorum de ki nişanlında bunu böyle hissetsin ben mesela doğumdan sonra kilo almıştım yok şu yakışmıyo şişkoyum bilmem ne diye diye eşim şimdi bana hep o gözle görüyo kendi de hiç yakışıklı değil ama ben onu sevdiğimden salak gibi göklere çıkardığımdan şimdi o kendini murat boz a benzetiyo sakın bu hatalara düşme hemi benim gibi:20:

Tanimadigin birinin lafına neden bu kadar takiliyosunuzki... Belkide manyagin teki, belkide sevgilisinden ayrılmış çatacak yer ariyodur birsuru seyy yani...

Kendiliginizdenmi kapandınız ,nişanlınız ne dusunuyo bu konuda??
Hakkaten merak ettim sizi :)

kzlar cok gaza galdım saolun resmımı eklıyorum da bakın bı allah askına cırkınmıyım ben yaa :5:

Böyle bir yüze sahip olup nasıl kompleks yaptığına anlam veremedim.. :44:

Başkalarının her dediğini ciddiye alma bence.... Hem seni beğenen beğenmiş,o kız senin için güzel dese ne çirkin dese ne....

Ben olsam o kıza döner, sana dert mi oldu,önce git bir göz ameliyatı ol der bir kahkaha atar yoluma devam ederdim...:34:

Ben olsam onun ağzını burnunu kırardım.
Cidden kırardım.
Böylelerine "sürtük" deniliyor biliyor musun?
Sen bir "sürtüğün" lafına mı bakıyorsun.
Bakma..
Belli ki iş atmak istemiş sevgiline.
Ama ne cesaret ya, nasıl bir o...luk.
Cidden şu an ben de parçalayabilirim o kızı.
Yanında sevgilisi olan adama iş atıyor ya.
Ben şu an hakaret etmiyorum. O kız gerçekten bir sürtük.
Sözlük anlamı bu.

konu sorumlusu kımse burayla ılgılenıp konunun kapatılmasını ve uyelıgımın ıptalını ıstıyorum..saygınızı bu kadar dusurdunuz ve gebe oldunuz ıcın yaptıklarınıza bısı demıyorum ama eger daha ılerı gıdılırse bu işi baska yerlere tasıcam haberınız olsun..

----------------------

Back
X