• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık sevdiğime güzel gelmiyor muyum ?

niye bu kadar olay oldu anlamadım lens kullanan tek kısı benmıyım kı bu benı ılgılendıren bişey shop konusuna gelıncede kullanmadım demedım hıc bı zaman cıld konusunu dıyorsanız evet var orda..ıkıncısı konu bu degıl neden saptırdınız bunu da anlamadım..insanlar buraya guvenıp dertlerını paylasıyor..ama sız baska seylerle ılgılenıyorsunuz galıba

Konunuzu okuyupta fotografinizi görünce kusura bakmayinda fake bir konu olabilecegi gecti icimden.
Nedenini bilmiyorum, bir his.
Ama resimde ki bayana göre yorumumu yapacagim.
Sokaktan gecen bir bayanin ne dedigi sizi bunalima sürükleyecek kadar etkiliyorsa, kendinize güveniniz yok demektir.

yok be aynı kısı
ama o fotografta blur o kadar amatorce yapılmıskı ...
bu konudakı fotosundada gozlerı renklı degılkı kızlar sadce yıne ps da fazlaca renk ayarlarıyla oynanmıs ve amatorce oynanmıs

Hatları çok incelemedim, gözler belki lenstir onu bilemeyeceğim ama fake'se çok saçma cidden ya. Dış görünüşünü beğenmiyorsan buraya sahte fotoğraflar koyup tavsiye almanın ne faydası var ki.

bana böyle deseler hiç takmam biliyorum ben güzel olduğumu :37:

sanırım canınız sıkılmış övgü almak için bu konuyu açmısınız

yok be aynı kısı
ama o fotografta blur o kadar amatorce yapılmıskı ...
bu konudakı fotosundada gozlerı renklı degılkı kızlar sadce yıne ps da fazlaca renk ayarlarıyla oynanmıs ve amatorce oynanmıs

E o zaman daha da kotu :)

Bu insanlar bizi de salak yerine koymaya calisiyorlar ya, ona yaniyorum :27:

konu sorumlusu kımse burayla ılgılenıp konunun kapatılmasını ve uyelıgımın ıptalını ıstıyorum..saygınızı bu kadar dusurdunuz ve gebe oldunuz ıcın yaptıklarınıza bısı demıyorum ama eger daha ılerı gıdılırse bu işi baska yerlere tasıcam haberınız olsun..

[sıze=2]bilmiyorum bu arkadaşın gözünde mi sorun var özgüveninde mi ama bu resim ona aitse söylenenlere kulak asması çok şaşırtıcı :53: Geldi bana..

Kıskanç insanlar güzele çirkin , zayıfa kilolu der.. Bnu maalesef hemcinslerimiz çok sık yapar.. Ama kişi kendini en iyi bilendir :34:

Bu konudaki amacı anlamamakla beraber güzel olduğunu bilmemekten ziyade ' çok güzelsin ' dedirtmek gibi birşey sezdim :27: Yanlış belki ama aksi hali daha komik ötesi.. Aynaya bakması kafi insanın, nasıl olduğunu bilmesi için :34:
[/sıze]

[sıze=2]demiştim.. Neden sonrakilere cevap vermesine rağmen beni es geçtiler yine anlamadım :34: çok dilim uzadı galiba bu ara :27: Neyse mesaim bitti , iyi akşamlar arkadaşlar yarın aynı yerde aynı saatte görüşmek üzere :3:[/sıze]

E o zaman daha da kotu :)

Bu insanlar bizi de salak yerine koymaya calisiyorlar ya, ona yaniyorum :27:

bu arkadasa bır tavsıyem olucak lutfen çok oynama fotograflarında...
yada bıze ham bı fotografını goster ona bakalım kandrma yanı
dıger konundada cıldım harıkaaaa yazmıssın ama o kadar efektı sarkıcı ızelın cıldınede yapsak aynı senınkı gıbı olurdu bıraz durust olalım kndımıze ve cevremıze yemıyoruz

konu sorumlusu kımse burayla ılgılenıp konunun kapatılmasını ve uyelıgımın ıptalını ıstıyorum..saygınızı bu kadar dusurdunuz ve gebe oldunuz ıcın yaptıklarınıza bısı demıyorum ama eger daha ılerı gıdılırse bu işi baska yerlere tasıcam haberınız olsun..

Konu sahibi yine isin icinden cikamayinca . Lütfen konu kapatilsin üyelik iptali :)) biz alistik böyle üyelere ...........

Back
X