- Konu Sahibi karelibattaniyem
Bana cevap veremiyor nedense
alıştık artık 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski konulara bir baksaniza. Ciltle ilgili acilan konuda da kahverengi gozlu bir foto var yine. Bol miktarda rotuslu.
bende şüphelenmeye başladım
o resim fazla profesyonel görünüyor
görgüm
göz rengide farklı
kesinlikle aynı kişi değil
inceledim ben dikkatlice
Birinci resimdeki kız daha güzelhep onu kullan
![]()
yok be aynı kısı
ama o fotografta blur o kadar amatorce yapılmıskı ...
bu konudakı fotosundada gozlerı renklı degılkı kızlar sadce yıne ps da fazlaca renk ayarlarıyla oynanmıs ve amatorce oynanmıs
[sıze=2]bilmiyorum bu arkadaşın gözünde mi sorun var özgüveninde mi ama bu resim ona aitse söylenenlere kulak asması çok şaşırtıcıGeldi bana..
Kıskanç insanlar güzele çirkin , zayıfa kilolu der.. Bnu maalesef hemcinslerimiz çok sık yapar.. Ama kişi kendini en iyi bilendir
Bu konudaki amacı anlamamakla beraber güzel olduğunu bilmemekten ziyade ' çok güzelsin ' dedirtmek gibi birşey sezdimYanlış belki ama aksi hali daha komik ötesi.. Aynaya bakması kafi insanın, nasıl olduğunu bilmesi için
[/sıze]
E o zaman daha da kotu :)
Bu insanlar bizi de salak yerine koymaya calisiyorlar ya, ona yaniyorum![]()
konu sorumlusu kımse burayla ılgılenıp konunun kapatılmasını ve uyelıgımın ıptalını ıstıyorum..saygınızı bu kadar dusurdunuz ve gebe oldunuz ıcın yaptıklarınıza bısı demıyorum ama eger daha ılerı gıdılırse bu işi baska yerlere tasıcam haberınız olsun..