artık sevmiyor mu ? :(

valla aynı benim bir arkadaşımın yaşadığı sorun. hadi onlar sık görüşemedikleri için öyle ama.. sizinkiler görüşüyormuş. bence bir süre arkadaşın kendini uzaklaştırsın, aralarını soğutsun ki "kaçan kovalansın" :))

dahada uzaklaşır mı die düşünüorum ama :(

ev dışı görüşmek istemiyorsa geçirdiğin saatleri sınırla 3 saat kalıyorsan 1,5 saat olsun,yatıya kalma..

Bu her ilişkide olan bişey benımde 2 yıla yakın bi ilişkim var 1 yıl önce her aksam sabahlara kadar msnde konuşurduk bana daha çok özlediğini falan söylerdi :31: gerçi şimdi iş hayatına falanda atıldı onunda etkisi olabilir hayatındaki tek şey ben değilim yani ailesi var işi var kendine zaman ayırmalı aynı zamanda :ssz: kız arkadasının sevgilisi nasıldır bilemem ama anlattıgın kadarıyla bi rahatlık olmuş çocukta heyecan bitmiş ilişkilerinde :31: daha doğru yorum yapabilmem için biraz daha bilgi yazmanız gerekiyo :40:

Bence çocuk ilişkie başladıkları için rahat davranıo artık. Sonuçta bu bi erkek mantığı ne olabilir kie en fazla
-Olum kız senin artık sal gitsin.. :27::27::27::27:
Bence biras kendini geri çekmelisin ama abartmadan :52::52:

bende fazla ilgi gostern biri deilim ama yinede değişimi gözle görülür bi seviyede bnde kndimi cekersem soğuk oluoruz iyce

onu denedim bn geç yazınca hemn başlıo trip atmaya kaç defada soledm soğuksun die sacmalama aramızı bozmaya çalışıosun resmen dio çözemedim bu işi :)

sen de tıpkı bir erkeğin bir kadına, kadının trip atma anında yaptıklarını yap..."sen de amma büyütüyorsun...çok yorgunum sonra konuşalım, şimdi hakikaten çekemiycem...üff yine mi aynı şey" gibi cümleler kur:)))

sen adam tip atıcnca soğuksun filan dersen adam da sana aramızı mı bozmaya çalışıyorsun der tabii... çünkü sen sırf gıcıklığına yaptığını ortaya koymuş oluyorsun..

senin burada vermen gereken his: aranızı bozmaya çalışma, kapris yapma olmamalı... benim kendi hayatım var, meşgulüm, özgürüm, bireyim..vs.. olmalı

Bu her ilişkide olan bişey benımde 2 yıla yakın bi ilişkim var 1 yıl önce her aksam sabahlara kadar msnde konuşurduk bana daha çok özlediğini falan söylerdi :31: gerçi şimdi iş hayatına falanda atıldı onunda etkisi olabilir hayatındaki tek şey ben değilim yani ailesi var işi var kendine zaman ayırmalı aynı zamanda :ssz: kız arkadasının sevgilisi nasıldır bilemem ama anlattıgın kadarıyla bi rahatlık olmuş çocukta heyecan bitmiş ilişkilerinde :31: daha doğru yorum yapabilmem için biraz daha bilgi yazmanız gerekiyo :40:

yanı ne bilim dediğin gibi msn konuşmaları hıç kalmadı msjlar sadece napıosun ıı bende yemek yiyoruma fln dondu hiç seni seviorum fln yazmıo ii geceler msjı dışında eskiden film izlioduk fln şimdi bn varken sadece kendi sevdiği kanalı izlio tv izlerken fln sarılmıo yanı

sen de tıpkı bir erkeğin bir kadına, kadının trip atma anında yaptıklarını yap..."sen de amma büyütüyorsun...çok yorgunum sonra konuşalım, şimdi hakikaten çekemiycem...üff yine mi aynı şey" gibi cümleler kur:)))

sen adam tip atıcnca soğuksun filan dersen adam da sana aramızı mı bozmaya çalışıyorsun der tabii... çünkü sen sırf gıcıklığına yaptığını ortaya koymuş oluyorsun..

senin burada vermen gereken his: aranızı bozmaya çalışma, kapris yapma olmamalı... benim kendi hayatım var, meşgulüm, özgürüm, bireyim..vs.. olmalı

eet sen cidden guzel demişsin deniycem bunu saol :)

yanı ne bilim dediğin gibi msn konuşmaları hıç kalmadı msjlar sadece napıosun ıı bende yemek yiyoruma fln dondu hiç seni seviorum fln yazmıo ii geceler msjı dışında eskiden film izlioduk fln şimdi bn varken sadece kendi sevdiği kanalı izlio tv izlerken fln sarılmıo yanı

sarılmıyormuşta neden gidiyorsun:45:

heyecan bitmiş, sevgi heryerde var herşeyde var, anneni, evini, arabanı, eteğini, saçını vs. seversin o bitmez, seni neden sevmesinki ? 2 kişi arasında heyecan biter tutku biter, ilişkiler böyle pijamayla spor programı izlemey döner, sonra yeni bi heyecan gelir yeni ilişkiler başlar

Bu gerçekten işe yarıyor. Test edilip; onaylandı. O bana trip atmaz ama onu ilgisiz bulduğum bir anda '' of amma sıkıcısın; bunalttın '' deyip ortada bırakıvermiştim. Amanın bir ilgi bir ilgi :) Bir kere lazım oldu; bir daha olursa yine uygulayacağım...

ben ailmle kalıorum bnm evmde görüşmek imkansız :)) dışarda da işte rahat olamıoruz sarılıp oturamıoruz fln dio

Genclik cok hizli ama yaaaa, herseyi cok hizli yasayip hizli tuketiyor sonrada birbirlerinden soguyorlar. Meseafeyi korumak herzaman kisiyi daha degerli yapar unutma. Seviyormu sevmiyormu diye kafani yorma " birak gitsin donerse senindir, donmezse zaten senin hic olmamistir"...

yani fiziksel olarak mı diosun ??

hem fiziksel ,hem duygusal canım..
zor ulaşsın sana ,hep elinin altında otomatiğe bağlanmış gibi olma yani..
annen grip olmuş olsun, evi su bassın,memleketten misafir gelsin.. bahaneler üret..
üretirken de soğukta davranmıycaksın..çaktırmadan/B]

ya çocuk sevmese ayrılır bence kim sevmediği birine katlanır ki dediğim gibi heyecan kalmamış :31: madem sevgilin demiyo sen de seni çok seviyorum diye illa biz kızlar gurur yapıyoruz karşımızdaki demeden demek istemiyoruz ama aslında bunda bişey yok tv izlerken o sarılmıyosa sen sarıl :16:

Back
X