artık sevmiyor mu ? :(

Ay daha neler.....Ben bi bayan olarak evine gidecegim o da beni pijamayla karsilayacak!yok artik! Asla gitmezdim evine asla... Kiymetin bilinsin istiyosan oyle ayagina kadar gitmeyeceksin adam salmis ya olmaz boyle:45:

Sadece evliliklerde degil, flortte de cicim aylari olduguna inaniyorum.

Kaldi ki surekli evde gorusulmesinden dolayi sert olabilir kusura bakma ama sevgilisi hevesini almis gibi bir izlenim uyandirdi bende.

Sadece flort olmasina ragmen cicim aylari yasanmis ve bazi evliliklerde gorulen monotonlasma safhasina gecilmis gibi.

Iliskiyi canli tutabilmek icin sosyal paylasimlar yapilmasi lazim. Surekli evde sevisip koklasarak, canli, heyecanli bir iliski beklenirse sonu husran olur.

Eve gitmekle ne alakası var kızlar,ben erkek arkadaşımla her gün görüşüyorum,o bize gelir ben de onlara giderim,bir gün ilgisiz olduğunu görmedim..bence konu eve gitmesi ya da çok görüşmesi değil..konu erkek arkadaşının kaybetmekten korkmaması..onu da sağlamak kıza bağlı..hep allttan alma canım,hakkını savun,seviyo diye kimse kimsenin kölesi değil..kıymetini bilsin biraz..

2 yılı dolduran bi ilişkim var 2 yıl boyunca her gün görüştük ve ilk günkü gibi özen gösteririz birbirimize.
ben bu fazla muhabbet tez ayrılık getirir fikrine inanmıyorum aksine bağını daha da güçlendirir.
konuya gelince dediğim gibi bunun uzun süreli bi ilişki olması sevgilisinin böyle davranacağı anlamına gelmez. bence arkadaşınız yolu yordamınca konuşsun çünkü konuşmadan hiç birşey çözümlenmez.
baktı olmuyor bi müddet arkadaşınızda kendisine bakmasın bakalım onun tepkisi nasıl olacak.
ama şunu da unutmasın eşiniz, sevgiliniz fark etmez kimse sizden önemli değildir.

Genclik cok hizli ama yaaaa, herseyi cok hizli yasayip hizli tuketiyor sonrada birbirlerinden soguyorlar. Meseafeyi korumak herzaman kisiyi daha degerli yapar unutma. Seviyormu sevmiyormu diye kafani yorma " birak gitsin donerse senindir, donmezse zaten senin hic olmamistir"...

bırak gitsin dönerse döversin :9: :9:
şaka maka bir yana nazlı ol her dediğini yapma seni kaybetme korkusu yaşasın ki peşinden koşsun kendine baksın bu kendini salmalar hoş değil
insan birini seviyorsa hep kendine özen gösterip onun gözünde en iyisi olmaya çalışır ama sevgiliniz öyle yapmıyorsa korkun biraz aman ha aman bunlar boşlamaya gelmez DİKKAT EDİN :20:

Back
X