artik sevmiyormuyum katlanamiyormuyum bilmiyorum

eliff1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.513
1.560
83
Merhabalar hanimlar
Daha once bikac tane yine esimle ilgili ailesiyle ilgili sorunlarim icin konu acmistim. Bir sekilde cozum bulmaya calistim dusundum zmn zmn duzeldik sonra yine basa sardik.
Ama simdi artik sabrimin sonlarindayim sanki. Bir yandan okul bir yandan ev bir yandan cocuk ustune bide herseye karismak isteyen es. Gercekten isyanlardayim sanirim.
Istedigim bi anlayis bir guler yuz ama bulunmuyor nedense.
Ben doktora yapmama ragmen ustelik ulkemden ailemden herkesten uzakta cocuk sahibi yapmisim adami ustune bir tesekkur bi minnettarlik bekliyorum acikca bunu bekliyorum ama nerdee. Halen daha anlayissizliginin doruklarinda yasiyor. Ben 6 aya kadar tezimi vericem denemelerimi yetistirmeye calisiyorum iki aksam gec geldik cocugu bakicisindan aldi bakti diye surat asiyor bana. Dun sabaha kadar uyumayan aglayan bebeyle ugrasmisim sinirlerim olmus lacka. bende cok oksurdum bi gelip neyin var demedin diyor. Ki oksurugu kac gunluk mevzu aldik ilacini ic gecer dedik napiyim daha senindemi basinda bekliyim.
Tabi anasi yetistirmis super oglunu salmis basima herseyde onlar haklidir bulunmaz hint kumasidir hepsi. Bende onunde kul kole olmaliyimdir.
Gercekten katlanamiyorum artik basimi alip gidesim var. Dolup tasiyorum soyluyorum yeri geliyor tartisiyorum uc gun sonra ayni hal geri donuyor.
Ay bunalimdayim galiba

analar konusunda haklısın
oğullarına toz kondurmazlar
sütte leke vardır onların oğlunda leke yoktur

Bende kocama kızıyorum iki gun dikkat sonra aynı napiyim şimdilik boyle katlanıyorum seviyorum keretayi :)) acaba kocanız kiskaniyo olabilir mı bazı erkekler eslerini cocuklarından kiskanabiliyormus. Onun gibi ilgi bekliyomus

Geçmiş konuları bilmiyorum ama doktoraydı tezdi çocuktu evdi derken tahammül sınırınız düşmüş olmasın?

Bu erkekleri boyle yapan yine kadınlar. Erkekleri yüksek bir egoda yetıstırıyoruz sonra onlarda baska kadınların üzerinde hakımıyet ıstıyor. Gercekten erkek annelerine cok illet oluyorum bu yüzden

Bende oyleydinde artiktahammul sinirlarimdayim sanirim. Herseyi sorgulamaya basladim. Cocuktan oncede boyleydide o zmn goze batmiyordu bu kadar

Geçmiş konuları bilmiyorum ama doktoraydı tezdi çocuktu evdi derken tahammül sınırınız düşmüş olmasın?

Iste buna saygi duycak birini ariyorum ama ne yazikki esimde boyle bisey yok. Beni bide abisinin esiyle kiyasliycak needeyse. Sinir ustune sinir yani

Bu erkekleri boyle yapan yine kadınlar. Erkekleri yüksek bir egoda yetıstırıyoruz sonra onlarda baska kadınların üzerinde hakımıyet ıstıyor. Gercekten erkek annelerine cok illet oluyorum bu yüzden

Kadin 50 sene onceki koy hayati dan ornek veriyor bana daha ne denir buna. Gozumu gormez durumumu aklimi ermez bilemiyorum artik.

Diğerlerini bilemem ama eşiniz öksürük konusunda sanki sizden biraz ilgi bekliyo gibi. Şahsen sevgilim de bana ilaç içiyosun ya işte napıyım daha moduna girse üzülürüm. İnsan hastayken biraz ilgi bekliyo, nasıl oldun, bi'ıhlamur yapayım mı vs duymak istiyo.

Ayrıca çocuk konusunda da görüşünüze katılmıyorum. Ortak karar aldınız sonuçta, onu çocuk sahibi yaptınız ama onsuz da siz anne olamayacaktınız :)

Bence doktora, tez, çocuk derken genel bi'kopma var sizde. Tek sorun eşinizde değil gibi gözüktü bana. Öksürük muhabbetinden ve genel durumdan benim anladığım eşinizin geri planda kaldığını sanıp böyle tepki gösterdiği yönünde.

Tamam yoruluyosunuzdur illa ki ama çoğu kadın da anne olunca eş olmayı unutma durumu var, sizin üstüne bi'de eğitim eklenince iyice zorlaşmış durum.

Bende oyleydinde artiktahammul sinirlarimdayim sanirim. Herseyi sorgulamaya basladim. Cocuktan oncede boyleydide o zmn goze batmiyordu bu kadar

Bende bi gun birakicam zaten tahammülü de dur bakalım :) esinde oldukça bencillik var sanırım. Sen butun yolları denemissindir muhtemelen simdi baska bi yol veremiyorum :/

Evt bi kopma durumum var ama nasil geri baglanicam henuz bulamadim. Biraz anlayis bekliyorum bu noktadada esimden zaten.
Ben herseyi yaptikca bu sefer daha fazlasini bekliyor sanki gecen gun beni abisinin esiyle kiyadloyor. Onlar aksama kadar is yaparmis hic isleri bitmezmis. Beni asil kendisinin arkadaslarinin doktora bile yapmayip ama cocuk cok zor diye kac yildir eslerini surunduren kadinlarla kiyaslasin diyorum. Tabi isine gelirse.
Benim anladigin gercekten verdikce dahadini istiyorlar. Bir ayari varsada ben bulamadim henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…