merhaba arkadaşlar benim 3.5 senedir devam eden ilişkim var her şey çok güzel gidiyordu çok seviyordum belkide hic sevmedim kendimi kandirdim hep. Belkide alistigim icin birakamadimm. Eskisi gibi bir şeyler hissetmiyorum erkek arkadaşıma karşı sogudum. Ama onu kirmakta istemiyorum çünkü bana çok değer veriyor ve beni çok seviyor nasil söyleyecem bilmiyorumbelki geçer yeniden severim bir şeyler hissederim diyorum ama olmaz. Ne onu nede kendimi daha fazla kandirmak istemiyorum. Belki çok sık görüştüğümüz icin sogudum sürekli konustugumuz için.
Bana bir akıl verin nolur( nasil bu işin içinden cikacam nasil davranacam. Seni seviyorum cümlesini bile zor söylüyorum artık içimde hiç bir şey yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence soğumanın altında mutlaka bir sebebi olmalı ....biraz düşün küçük gibi görünüyordur ama vardır bir sebep.
Merhaba arkadaşlar benim 3.5 senedir devam eden ilişkim var her şey çok güzel gidiyordu çok seviyordum belkide hic sevmedim kendimi kandirdim hep. Belkide alistigim icin birakamadimm. Eskisi gibi bir şeyler hissetmiyorum erkek arkadaşıma karşı sogudum. Ama onu kirmakta istemiyorum çünkü bana çok değer veriyor ve beni çok seviyor nasil söyleyecem bilmiyorumbelki geçer yeniden severim bir şeyler hissederim diyorum ama olmaz. Ne onu nede kendimi daha fazla kandirmak istemiyorum. Belki çok sık görüştüğümüz icin sogudum sürekli konustugumuz için.
Bana bir akıl verin nolur( nasil bu işin içinden cikacam nasil davranacam. Seni seviyorum cümlesini bile zor söylüyorum artık içimde hiç bir şey yok
Yani sogudugunun bir sebebi olmasi gerek durduk yerde insan sogumaz! Biraz ayri durmakta fayda olur
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
İcinde bi gram dahi bir şey kalmadıysa fazla zorlama.. Ara vermek isteme. Ara vermelerin içinden zor çıkarsın. Durumu anlat bence..
E sen kendi çevrenden, hayat standartlarından vazgeçmişsin o kıskanç diye.
Kendin gibi olamazsan nasıl mutlu olursun ki?
Bu mutsuzluğa da o sebep olduğu için soğuman çok normal.
Arkadaş çevrenden seni uzaklaştıracak kadar kıskanç bi adamla da bi ömür çok zor. Hissettiklerinden de emin değilsen kendi yoluna bak derim..
İlişkide bu aşamanın dönüşü olmuyor sanırım.
3 yıllık ilişkimde bu duygulara kapıldığımda düzelir diye diye 1 sene daha geçirmiştim ama sonuç aynı 4 senelik ilişkim bitti.
Daha mı huzurluyum,kesinlikle.
Alıştım diye birakamiyorum heralde
Kesinlikle öyle. Bir de yeni biriyle aynı şeyleri nasıl yaşarım,nasıl başkasıyla olurum,pişman olacak mıyım gibi düşünceler var. ama emin ol bunları düşünüp ayrılmıyorsan bile o kişiyi gerçekten sevmiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?