Artık sinir olmaya başladım

Haklısınız ama sürekli herkese karşı beni dolduruyormuş resmen.ister istemez sinir oluyor insan

bence alınganlık ediyorsunuz, o ne derse desin, herkes durup 15 yaşında çocuğun dolduruşuna mı gelecek?
abi kardeş gibi büyümüşler diyorsunuz, kıskanıyordur. ben de abim evleneceğinde kıskanmıştım. o yaşlarda olur öyle şeyler. abimin eşi bana gülüp geçerdi, ben ona taş attıkça o bana gül atardı. ne yapsın 26 yaşında kadın 14 yaşında çocukla -çok afedersiniz- sidik mi yarıştıracaktı, şuan aramız gayet iyi, ablam gibi, allah başımdan eksik etmesin:) siz muhattap olmayın.
yaşlarınız yakın olduğu için siz bu kadar olgun bakamıyorsunuz, ama canınızı sıkmaya değmez.
ayrıca 15 yaşında çocuğun lafıyla bozulacak bir ilişkiyse zaten bozulsun, ondan size hayır gelmez.

Sevgilinde gözü var gibi geldi bana nedense ama bence tavrınızı değiştirmeyin kız ergen gibi davranıyor

Bence kafaya takdigini degmez söyledikleri dogruysa ozsman kiskaniyordur yada sevgiline ilgi duyuyordur. Bide sana kim söylüyor bu kizin sürekli sizi konustugu??

Yok zaten sevgilimde diyor hani iş bende bitiyor sonuçta diyor.birde o da sizin gibi takma çocuk işte diyor ama bir kez belki susar diye uyardı işte.haklısınız tavrımı hiç bozmıycam

Bence kafaya takdigini degmez söyledikleri dogruysa ozsman kiskaniyordur yada sevgiline ilgi duyuyordur. Bide sana kim söylüyor bu kizin sürekli sizi konustugu??
Sevgilimin yengesi onu çok sevdiği için kıskandığını falan söylemiş.sevgilim anlatıyor

Bir kişi alıntı yapmasaymış konu nedir bilemeyecektik..madem silecektin niye konu açıyorsun millet nokta noktaya mı Cvp verecek ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…