- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.534
- 168
- Konu Sahibi RaspberrySyrup
Bu yorumuma niye cevap vermiyorsun kırılıyorum. Herkesin bütün yorumlarına tek tek cevap veriyorsun bana cevap mevap yok. Geçen günkü konuda da aynısını yaptın.Ya hu merve yapma ya lutfen. 20 dakikalik yol verme mi kucakta tasima? Uc ornek bu mu? Aptal biri olsan derdim ''Bu salak laf anlatilmaz, anlamiyor iste.'' ama sen akillisin da yani en azindan algi yollarin acik. Bence ne demek istedigimi gayet iyi anladin. Bu 20 dklik yolda yer vermek bir cinse bir konuda saglanacak avantajin en ''soft'' hali, az dusunsen anlarsin. Ama sen bundan bile rahatsiz oluyorsun. Sonra da diyorsun ki ''ne var ki kimi konularda erkekler, kimi konularda kadinlar avantajli olmali.'' E erkek fiziken guclu taraf. Kadinlar bu konuda da avantajli olamayacaksa hangi konuda olacak?
Yani aptal olmayan her insan 20 dakikalik yolda yer vermenin uc bir ornek, buyuk bir fedakarlik olmadigini bilir. Tam aksine bu olabilcek en minik ornek senin savundugun degerler icinde.

Eski sünnet konusunda da ''Beni yoruyorsun.'', ''Sonra anlatırım'' deyip başından savmıştın.

Bu gece olmaz başım ağrıyor diyen kadınlar gibisin.