- 28 Şubat 2012
- 12.339
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.696
- 598
- Konu Sahibi RaspberrySyrup
Bende yaşlılara olan saygımı yitirdim ama başka bir sebepten. Okul çıkışı arkadaşlarla biraz parkta oturalım dedik. Kocaman bir ağaç etrafında da çember şeklinde bank var. Biz bir tarafta oturduk arka tarafta da oturanlar varmış meğer ama birbirimizi görmüyoruz. Bunlar başladı gelen geçen tüm kadınlar için bunu şu pozisyonda .....(Onlar boşluğu da dolduruyor gayet argo bir biçimde.) , şu şişmanın ellerini bağlayıp vs. Biz 10 dk oturamadık bu muhabbetler yüzünden. Ve ergenlerin yaptığını düşündük. Önlerinden geçerken ne görelim dedem yaşında insanlar.
Bir de bizi gösterip demezler mi buranın ahlakını da üniversiteliler bozuyor diye. Ki üstümüzde de bir kot bi t-shirt.
Bu belki bir örnek ama o kadar tiksindim ki artık uzun süre yaşadığı için kimseye saygı duymuyorum. Düzgün, gerçekten yaşlı insana yerimi de veririm, poşetini de taşırım.
Bir de bizi gösterip demezler mi buranın ahlakını da üniversiteliler bozuyor diye. Ki üstümüzde de bir kot bi t-shirt.
Bu belki bir örnek ama o kadar tiksindim ki artık uzun süre yaşadığı için kimseye saygı duymuyorum. Düzgün, gerçekten yaşlı insana yerimi de veririm, poşetini de taşırım.