Artık soguyorum herhalde..

Merhaba herkese nasıl baslicam bilmiyorum ama gireyim en iyisi dün kuzenimin sözü vardı orda başladı eşimle tartışma biz ekim gelirse 2 sene olacak evleneli neyse. Orada ki hep yapar bunu ben yokmusum gibi tavırlar hareketler neyse söz bitti herkes biryerlere gidelim eglenelim dedi bende eşime sordum gitmeliyim dedi saka gibi neden nededim tatsızlık cikarirsin falan tartıştık ya ne alakaysa geçtim diğer odaya ağladım geldi ağlama sozyaslarin elbiseni kirletiyo demezmi neyse bende tamam gidiyoruz eve dedim giderken halam eşime gözümden düştün dedi ailem orada abim eşi annem babam neyse eve geldik geçtim odama ağlıyorum o napti içeride soda acip elinde kumanda agzinda sigara. Şaka gibi bunları gördükçe benim icimden biseyler kopuyor bende anlamıyorum ooof.uyuduk uyandık kalktığımda yanimda yok içeride film izzlior bende hiç kalkmadim yataktan ağlıyorum yine yanıma bile gelmiyor. Annemi aradm gel nolursun diye geldi Allah razı olsun içimi döktüm sonra ise gidecek geceye uyudu uyandı saçlarını yaptı 8 de ise baslio 7 de çıktı evden flan çok fazla sinirlendim haksız olduğunu bile bile neden böyle yapar ki ne aradı ne sordu bu saate kadar sabah geldiğinde napicam hiç bilmiyorum icim soğudu ya..
acaba boyle ortamları sevmıyor bu yuzden mı
yoksa senın bırlıkte gıdecegınız akrabalarınızı mı sevmıyor veya onlarla ıken eglenemıyor mu
genel durumu mu vurdumduymaz

Sen ağlarken, için paçalanırken o içeride soda açıp sigara film izliyorsa, kıçına tekmeyi haketmiştir bence.

Back