Artık son fitil ateşlendi

truvahelen

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2022
69
21
18
30
Merhaba kızlar sırf size danışmak için buraya kaydoldum.Lütfen yardım edin bana .Sıkıntımın en başından anlatıyorum.Ben 27 eşim 31 yaşında.2sene sevgililik sonucunda severek Aralık 2020de evlendik.Onla tanıştığım da ikinci okulumu bitirecektim.2020kpss sınavına girip 78puanla alsam da okul öncesinden atanamadım geçen sene.Ek atamayı da karma kalkmışken karma yapılınca öyle ortada kaldım.Şimdi ise 7500okul öncesi öğretmeni alacaklarmış.Puanım iyi olduğu olduğu için atama umuduyla sınava girmemiştim.Bunu duyunca tabi üzüntüden gözler şiş bir şekilde dolaştım.Eşime söylemedim çünkü beni sürekli çoğu konu da aşağılıyor.İyi bir ev hanımıyım.Temizlik olsun,düzen olsun,yemek olsun.Yoğurdumu da turşumu da yaparım.2fakülte mezunu olduğum halde eşim sadece önlisans mezunu beni sürekli aşağıladı.7500kişi alınacağını öğrenince bana sen aptalsın dedi.Halbuki ben zamanın da gayet de yüksek puan aldım.Çok üstüme gelince git atanmış bir eş bul dedim bağırarak normal de bağırmam.O da yine bana babanın evine git dedi.Evliliğimizin başından beri her tartışmada kapıyı gösteriyor zaten.Şuan da hastayım.Dün geceden başlayıp sabah 10a kadar ateşim çıktı.Ağrım vardı.Ara ara hala daha çıkıyor.Şu zor zamanım da sanki benim zoruma gitmiyormuş gibi bir de beni ağlattı.Ben de bu gece karar verdim.Yarın adliyeye gidip boşanma dilekçesi vereceğiz.Şöyle bir durum var ki anlaşmalı boşanıcaz ama beni çok yıprattı.Aileme ayrı hakaret bana ayrı hakaret.Ne salaklığım kaldı,ne amipliğim kaldı ne de domuzluğum.Başta ani tepkileri vardı.Kola fırlatma,terlik fırlatma,duvara itme gibi şiddetler.Açıkçası keşke o zaman görmezden gelmeseydim zamanla bunu psikolojik şiddete bıraktı.Ama bu yaşadığım olay da son fitili ateşledi.Şimdi sizce dava da tazminat istemeli miyim? Ne yapmam gerek?Anlaşmalı boşanınca nasıl oluyor?Beni aydınlatırsanız çok sevirim.Bu arada eşimin mesleğini merak ederseniz jandarma astsubay.İnsan da merhamet olmalı sevmek boş işmiş kızlar.Benim durumumda olanların Allah yardımcısı olsun.

Merhaba kızlar sırf size danışmak için buraya kaydoldum.Lütfen yardım edin bana .Sıkıntımın en başından anlatıyorum.Ben 27 eşim 31 yaşında.2sene sevgililik sonucunda severek Aralık 2020de evlendik.Onla tanıştığım da ikinci okulumu bitirecektim.2020kpss sınavına girip 78puanla alsam da okul öncesinden atanamadım geçen sene.Ek atamayı da karma kalkmışken karma yapılınca öyle ortada kaldım.Şimdi ise 7500okul öncesi öğretmeni alacaklarmış.Puanım iyi olduğu olduğu için atama umuduyla sınava girmemiştim.Bunu duyunca tabi üzüntüden gözler şiş bir şekilde dolaştım.Eşime söylemedim çünkü beni sürekli çoğu konu da aşağılıyor.İyi bir ev hanımıyım.Temizlik olsun,düzen olsun,yemek olsun.Yoğurdumu da turşumu da yaparım.2fakülte mezunu olduğum halde eşim sadece önlisans mezunu beni sürekli aşağıladı.7500kişi alınacağını öğrenince bana sen aptalsın dedi.Halbuki ben zamanın da gayet de yüksek puan aldım.Çok üstüme gelince git atanmış bir eş bul dedim bağırarak normal de bağırmam.O da yine bana babanın evine git dedi.Evliliğimizin başından beri her tartışmada kapıyı gösteriyor zaten.Şuan da hastayım.Dün geceden başlayıp sabah 10a kadar ateşim çıktı.Ağrım vardı.Ara ara hala daha çıkıyor.Şu zor zamanım da sanki benim zoruma gitmiyormuş gibi bir de beni ağlattı.Ben de bu gece karar verdim.Yarın adliyeye gidip boşanma dilekçesi vereceğiz.Şöyle bir durum var ki anlaşmalı boşanıcaz ama beni çok yıprattı.Aileme ayrı hakaret bana ayrı hakaret.Ne salaklığım kaldı,ne amipliğim kaldı ne de domuzluğum.Başta ani tepkileri vardı.Kola fırlatma,terlik fırlatma,duvara itme gibi şiddetler.Açıkçası keşke o zaman görmezden gelmeseydim zamanla bunu psikolojik şiddete bıraktı.Ama bu yaşadığım olay da son fitili ateşledi.Şimdi sizce dava da tazminat istemeli miyim? Ne yapmam gerek?Anlaşmalı boşanınca nasıl oluyor?Beni aydınlatırsanız çok sevirim.Bu arada eşimin mesleğini merak ederseniz jandarma astsubay.İnsan da merhamet olmalı sevmek boş işmiş kızlar.Benim durumumda olanların Allah yardımcısı olsun.
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun fakat evden siz değil o ayrılsın ve tabiki tazminat isteyin,böyle ezik insanlar karşısındakini bu şekilde manipüle etmeye çalışıyor bastıra bastıra psikolojik olarak kendini daha iyi hissetmek ve size kanıtlamak için . Eğer kararaniz kesin ise hiç beklemeyin

Delilin varsa tazminat iste, delilin yoksa araba ev neyiniz varsa yarısını talep et, satıp ödesin sana. Tazminat talep edersen çekişmeliye dönme ihtimali çok yüksek görünüyor

Anlasmali bosanmada bazi konularda anlasmaniz lazim.
Velayet
Mal paylasimi
Nafaka
Aklima gelenler bunlar.

Tazminat istediginizde eger bunu kabul etmezse anlasmali bosanamazsiniz. Elinizde darp raporu, sahit, size mesajla iletmis oldugu hakaret vb. mesajlar varsa tazminat alirsiniz. Ancak deliliniz yoksa haksiz cikarsiniz(yakin zamanda arkadasim delili olmadigi icin haksiz cikti, karsi taraf iftiradan dolayi dava acacak).

Çok teşekkür ediyorum 🙏🏻Memlekette değilim maalesef.Şimdi iş aradığım için başka bir ile yerleşeceğim.Maddi ve manevi olarak mı tazminat mı isteyeyim?

Anlasmali bosanmada bazi konularda anlasmaniz lazim.
Velayet
Mal paylasimi
Nafaka
Aklima gelenler bunlar.

Tazminat istediginizde eger bunu kabul etmezse anlasmali bosanamazsiniz. Elinizde darp raporu, sahit, size mesajla iletmis oldugu hakaret vb. mesajlar varsa tazminat alirsiniz. Ancak deliliniz yoksa haksiz cikarsiniz(yakin zamanda arkadasim delili olmadigi icin haksiz cikti, karsi taraf iftiradan dolayi dava acacak).
Psikolojik şiddet nasıl ispatlanır ki?yüzüme Kola attığı zaman resimlerini çekmiştim mesela o olur mu?

Size vurduğunda hemen darp raporunu alın ve o şekilde şikayette bulunun. Tazminat vs alirsiniz

Okul öncesi atamaları bir süre böyle devam edecektir. Bu yıl tüm mezunlar ya da başvuranlar taban puanı aldı ise atanacaktır (geçen yıl okul öncesinden KPSS ye başvuru sayısı 5500 civarında idi).
Boşanma ile ilgili olarak da ortada çocuk yok sanırım. Evli kalma süresi 2 yıl. Eşyaları paylaşın. Takıları paylaşın. Anlaşmalı bitsin bu olay bence.

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun fakat evden siz değil o ayrılsın ve tabiki tazminat isteyin,böyle ezik insanlar karşısındakini bu şekilde manipüle etmeye çalışıyor bastıra bastıra psikolojik olarak kendini daha iyi hissetmek ve size kanıtlamak için . Eğer kararaniz kesin ise hiç beklemeyin
Artık bu sondu maalesef.Hem hastayım hem yüne hakaretlerine devam ettiği için Sıtkım sıyrıldı artık.Yarın adliyeler açıksa beklemek dahi istemiyorum.

maddi ve manevi yıpranma tazminatı isteyin
mal paylaşımı kesinlikle yapın siz evden ayrılmayın o gitsin nereye gidiyorsa
ama bişiyler isterseniz anlaşmalı boşanmaya yanaşmaya bilir...
bi avukat bulup konuşun

Taviz tavizi doğurur bunu unutmayın.
Bir de şiddeti lütfen görmezden gelmeyin yani bir kere olunca mutlaka devamı geliyor.
Tazminat davası için deliliniz var mı ?
Hakim demez mi madem şiddet görüyordun nerde darp raporun diye ?

Boşanma konusunda kesin kararlıysanız , mutlaka bir avukatla görüşün .

Okul öncesi atamaları bir süre böyle devam edecektir. Bu yıl tüm mezunlar ya da başvuranlar atanacaktır (geçen yıl okul öncesinden KPSS ye başvuru sayısı 5500 civarında idi).
Boşanma ile ilgili olarak da ortada çocuk yok sanırım. Evli kalma süresi 2 yıl. Eşyaları paylaşın. Takıları paylaşın. Anlaşmalı bitsin bu olay bence.
Çocuk olmadığı gibi eşim ve ailesi tarafından takılan takıda yok.Çünkü ailesinin borçları vardı.Göstermelik taktılar.Ben de bitirmek istiyorum artık.Eşyaların çoğunu ben aldım gibi zaten beyaz eşyalar hariç onları götürürüm faturaları elimde.

Psikolojik şiddet nasıl ispatlanır ki?yüzüme Kola attığı zaman resimlerini çekmiştim mesela o olur mu?
Yüzünüze kola mı fırlattı? E adam baya psikopat o zman? Normal bi durum degıl ki bu.Zaten bu kan emiciyle sınava falan hazırlanamazsınız insanda ne motivasyon bırakır ne umut. Elinizden geleni ardınıza bırakmayın basın tekmeyi alın tazminatı onla da gidin iyi bi kpss kursuna atanıp sokun göZüne kola şişesini.

maddi ve manevi yıpranma tazminatı isteyin
mal paylaşımı kesinlikle yapın siz evden ayrılmayın o gitsin nereye gidiyorsa
ama bişiyler isterseniz anlaşmalı boşanmaya yanaşmaya bilir...
bi avukat bulup konuşun
Ben memlekette değilim maalesef iş bulur bulmaz gideceğim durduğumuz yerden çünkü o da tayinci olduğu için ve yaşadığımız yer çok pahalı olduğu için maalesef bütçem yetmez.Mal paylaşımını konuşmadık ama bakalım ne diyecek.

Ne kadar iğrenç bir insanmış eşiniz denen o yaratık..insan hayret ediyor ya aynı yadtiga baş koyduğu evdeşim dediği insana bunları nasıl yapar,kaldı ki atanma atanmama gibi sacmasapan bir mevzuda.hayir mevzu ne olursa olsun siz suclu bile olsanız bu şekilde davranamaz,hauvanoglu hayvan dağda mi yetistin dağdaki kopekler bile senden evla daha vicdanlidir kusura bakmayın çok sinirlendim.

Bu yaratığı maddi manevi tazminat davası açın donuna kadar alın culsuz kalsın da hayatına giren başka bir kadında ona amip,domuz beceriksiz desin.

Ve sakin affetmeyin lütfen bu yaratıklar ömür boyu yalnız kalmayı ve bir sürüngen gibi yalnız gebermeyi hakediyorlar.uslubum için herkesten özür dilerim ama aşırı sinirlendim konu sahibi inşallah iyi olacaksın üzme kendini.

Yüzünüze kola mı fırlattı? E adam baya psikopat o zman? Normal bi durum degıl ki bu.Zaten bu kan emiciyle sınava falan hazırlanamazsınız insanda ne motivasyon bırakır ne umut. Elinizden geleni ardınıza bırakmayın basın tekmeyi alın tazminatı onla da gidin iyi bi kpss kursuna atanıp sokun göZüne kola şişesini.
😁çok güzel söylediniz.Sinirlenince kendinden geçen biri.Gerçekten de dediğiniz gibi oldu.Alabildiğimi alacağım bakalım ne sıkıntılar çıkaracak.

Back
X