Artık son fitil ateşlendi

Bende senin gibiydim. Onun alması gereken şeyleri bile ona yük etmez kendim alır aileme de o aldı derdim. Ama benim bakış açım çok değişti boşandıktan sonra. Benim bekarken bile konforlu bir hayatım vardı, evim güzeldi, arabam vardı. Sırf bir insanla evlenmek için her şeyi arkamda bıraktım. Ne gerek var ki. Bundan sonra maddi manevi her bakımdan yeterli bi adam karşıma çıkmadan daha kimseye selam dahi vermem. Yazan: Barista Ziyagil 😅
😁çok doğru dediniz.

Araba evlilik birliği içinde mi alındı? Tüm borcu bitirdiniz mi? Arabanın peşinatı nereden geldi? Eski arabanın satılması gibi bir durum var mı?
İki yıllık evlilikte uğraştığınıza değmez diye tekrar söylüyorum ama siz çekişmeli boşanmayı tercih edeceksiniz sanırım. Hayırlısı.
Araba evlendikten sonra alındı.Ev eşyası düğün yerine araba aldık abisinden.Açıkçası bana da mantıklı gelmişti ama demek ki böyle düşünmemek gerekmiş.

😁çok doğru dediniz.
Sen atanmaya bak kardeş. Boşanırsın elbet. Hiçte acele etme al alabildiğin her şeyi. En azından ileride sana o aldıkların teselli olur. Ben hiçbir şey almadım ama pişmanım. Keşke donuna kadar alsaydım. Hep korktum bana aileme bir şey yapar diye. Atandıktan sonra ağa da sensin paşa da sensin. Maaşını yer içer gezersin.

İnsan eşim dediği kişiden bir destek bekler. Sizinki destek olmayı geçmiş köstek oluyor. Yorumların birkaçını okudum da bence hakkınız olan şeyleri alıp hemen kaçın. İntikam için daha fazlasını almaya çalışmayın. Ben olsam en hızlı şekilde kaçardım. Mala mülke gerek yok, kendiniz yeni bir hayat kurup kazanırsınız paranızı. Mutlu ve huzurlu olursunuz. Eğer çok bir şey talep ederseniz öfkesini tekrar kontrol edebileceği kesin mi? Ya daha fazla sinirlenip size bir zarar verirse? Sizin için endişeliyim doğrusu. O yüzden arkanıza bakmadan kaçın derim.
Kesinlikle katılıyorum,bir an önce kurtulmaya bakın,bu tip insanların sağı solu belli olmaz.

Araba evlendikten sonra alındı.Ev eşyası düğün yerine araba aldık abisinden.Açıkçası bana da mantıklı gelmişti ama demek ki böyle düşünmemek gerekmiş.
Abisinden alınan arabayla ilgili abim bana hediye etti diyebilir. Arabadan pay almayabilirsiniz.

Sen atanmaya bak kardeş. Boşanırsın elbet. Hiçte acele etme al alabildiğin her şeyi. En azından ileride sana o aldıkların teselli olur. Ben hiçbir şey almadım ama pişmanım. Keşke donuna kadar alsaydım. Hep korktum bana aileme bir şey yapar diye. Atandıktan sonra ağa da sensin paşa da sensin. Maaşını yer içer gezersin.
😁ne güzel dediniz.Çok parada gözüm yok huzur olsun yeter.🙏🏻

Merhaba kızlar sırf size danışmak için buraya kaydoldum.Lütfen yardım edin bana .Sıkıntımın en başından anlatıyorum.Ben 27 eşim 31 yaşında.2sene sevgililik sonucunda severek Aralık 2020de evlendik.Onla tanıştığım da ikinci okulumu bitirecektim.2020kpss sınavına girip 78puanla alsam da okul öncesinden atanamadım geçen sene.Ek atamayı da karma kalkmışken karma yapılınca öyle ortada kaldım.Şimdi ise 7500okul öncesi öğretmeni alacaklarmış.Puanım iyi olduğu olduğu için atama umuduyla sınava girmemiştim.Bunu duyunca tabi üzüntüden gözler şiş bir şekilde dolaştım.Eşime söylemedim çünkü beni sürekli çoğu konu da aşağılıyor.İyi bir ev hanımıyım.Temizlik olsun,düzen olsun,yemek olsun.Yoğurdumu da turşumu da yaparım.2fakülte mezunu olduğum halde eşim sadece önlisans mezunu beni sürekli aşağıladı.7500kişi alınacağını öğrenince bana sen aptalsın dedi.Halbuki ben zamanın da gayet de yüksek puan aldım.Çok üstüme gelince git atanmış bir eş bul dedim bağırarak normal de bağırmam.O da yine bana babanın evine git dedi.Evliliğimizin başından beri her tartışmada kapıyı gösteriyor zaten.Şuan da hastayım.Dün geceden başlayıp sabah 10a kadar ateşim çıktı.Ağrım vardı.Ara ara hala daha çıkıyor.Şu zor zamanım da sanki benim zoruma gitmiyormuş gibi bir de beni ağlattı.Ben de bu gece karar verdim.Yarın adliyeye gidip boşanma dilekçesi vereceğiz.Şöyle bir durum var ki anlaşmalı boşanıcaz ama beni çok yıprattı.Aileme ayrı hakaret bana ayrı hakaret.Ne salaklığım kaldı,ne amipliğim kaldı ne de domuzluğum.Başta ani tepkileri vardı.Kola fırlatma,terlik fırlatma,duvara itme gibi şiddetler.Açıkçası keşke o zaman görmezden gelmeseydim zamanla bunu psikolojik şiddete bıraktı.Ama bu yaşadığım olay da son fitili ateşledi.Şimdi sizce dava da tazminat istemeli miyim? Ne yapmam gerek?Anlaşmalı boşanınca nasıl oluyor?Beni aydınlatırsanız çok sevirim.Bu arada eşimin mesleğini merak ederseniz jandarma astsubay.İnsan da merhamet olmalı sevmek boş işmiş kızlar.Benim durumumda olanların Allah yardımcısı olsun.
tabii ki mutlaka nafaka talep edin, durumunuz uygunsa bir avukat tutun hatta, böyle sosyopat ve manipülatör erkekler iyice bezdirdi artık hiçbir şeyin yanlarına kalmadığını görmeliler.

Merhaba kızlar sırf size danışmak için buraya kaydoldum.Lütfen yardım edin bana .Sıkıntımın en başından anlatıyorum.Ben 27 eşim 31 yaşında.2sene sevgililik sonucunda severek Aralık 2020de evlendik.Onla tanıştığım da ikinci okulumu bitirecektim.2020kpss sınavına girip 78puanla alsam da okul öncesinden atanamadım geçen sene.Ek atamayı da karma kalkmışken karma yapılınca öyle ortada kaldım.Şimdi ise 7500okul öncesi öğretmeni alacaklarmış.Puanım iyi olduğu olduğu için atama umuduyla sınava girmemiştim.Bunu duyunca tabi üzüntüden gözler şiş bir şekilde dolaştım.Eşime söylemedim çünkü beni sürekli çoğu konu da aşağılıyor.İyi bir ev hanımıyım.Temizlik olsun,düzen olsun,yemek olsun.Yoğurdumu da turşumu da yaparım.2fakülte mezunu olduğum halde eşim sadece önlisans mezunu beni sürekli aşağıladı.7500kişi alınacağını öğrenince bana sen aptalsın dedi.Halbuki ben zamanın da gayet de yüksek puan aldım.Çok üstüme gelince git atanmış bir eş bul dedim bağırarak normal de bağırmam.O da yine bana babanın evine git dedi.Evliliğimizin başından beri her tartışmada kapıyı gösteriyor zaten.Şuan da hastayım.Dün geceden başlayıp sabah 10a kadar ateşim çıktı.Ağrım vardı.Ara ara hala daha çıkıyor.Şu zor zamanım da sanki benim zoruma gitmiyormuş gibi bir de beni ağlattı.Ben de bu gece karar verdim.Yarın adliyeye gidip boşanma dilekçesi vereceğiz.Şöyle bir durum var ki anlaşmalı boşanıcaz ama beni çok yıprattı.Aileme ayrı hakaret bana ayrı hakaret.Ne salaklığım kaldı,ne amipliğim kaldı ne de domuzluğum.Başta ani tepkileri vardı.Kola fırlatma,terlik fırlatma,duvara itme gibi şiddetler.Açıkçası keşke o zaman görmezden gelmeseydim zamanla bunu psikolojik şiddete bıraktı.Ama bu yaşadığım olay da son fitili ateşledi.Şimdi sizce dava da tazminat istemeli miyim? Ne yapmam gerek?Anlaşmalı boşanınca nasıl oluyor?Beni aydınlatırsanız çok sevirim.Bu arada eşimin mesleğini merak ederseniz jandarma astsubay.İnsan da merhamet olmalı sevmek boş işmiş kızlar.Benim durumumda olanların Allah yardımcısı olsun.
Çalışmayan kadını güçsüz görüyor kocanız keşke en baştan özeldede olsa çalışsaydınız. Sağlık olsun. Bundan sonrası için mutlaka çalışmanızı öneririm özelde de olsa. Tazminat hakkınız var isteyebilirsiniz. Anlaşmalı olursa en baştan nasıl boşanacağınızı belirlersiniz tazminat, nafaka, mal paylaşımı vs konularının tümünde anlaşmanız lazım hakimin karşısına bu şekilde çıkarsınız ve bir iki dakika içinde boşar

Evden çıkma. Zorbalik yaparsa polisi ara ve direkt uzaklaştırma al. Anlasmali boşanıp ekmeğine yağ sürme. Çekişmeli dava ac ve tazminat,nafaka talep et. Altın vs varsa hepsini annene kaçır şimdiden ispatlayamaz.

Delilim arada çekitiğim bazı fotoğraflar var.Olay sonrası çektiğim.Onlar olur mu acaba?
Hayır fotoğraflar delil sayılmaz. Olay anında kolluk çağırıp,darp raporu aldırmaniz lazım hastaneden. Üstte yazdığım gibi anlaşmalı boşanmayın. Tazminat ve nafaka hakkınızı kullanın. Evden onu uzaklaştırın boşanmadan da iştirak nafakasina başvurabilirsiniz. Kadın ekonomik özgürlüğünü tabiki eline almalı fakat çalışmaması yasa nezdinde boşanma sebebi değil,bu çalışmama maddesi erkek için geçerli. Siz imza vermeden o sizi boşayamaz. Bu kadar hakaretine karşı intikam istiyorsaniz çatır çatır nafakayı alın 3 5 farketmez amaç kendini bir cacik sanmasin. Siz de ozel sektorde calisin devleti beklemeniz gerekmiyor bos durmayin derim

Ben 15 yıllık ogretmenim şimdi nasıl bilmiyorum bizim zamanımızda iki yıl geçerliydi puanlar .
Moralinizi hiç bozmayın okul öncesi onu cok açık bir bölüm . Hep atamaları iyi olur . Çocuğunun olmaması büyük avantaj at basından gitsin . Bir yıl cok sıkı ders çalış . Atandığında karşına cok güzel insanlar çıkacak .

Haklısınız merhamet önemli manevi tazminat davası açın

dedi.Evliliğimizin başından beri her tartışmada kapıyı gösteriyor zaten.
Hiçbir seven erkek kapıyı göstermez.... Sizi kesinlikle sevmiyor. Aşağılık kompleksi var. Bu hayvanoğlu ile hayat geçmez. Sizde bir parıltı görse idi bu kadar haddini aşmaz sizi maddi kullanırdı. Bunu görmediği için kendi ezikliğini sizde kullanıyor. Bosanin, bir eşeğin yükünü çekmeyin.

Bu kompleksli pislikten bir daha hakaret sakın işitme şiddet görme! Boşan ama boşanmazsan da sakın kendini bunlara maruz bırakma. Keşke bu kadar fedakarlık yerine ders çalışsaymışsın. Beyse çok gençsin zaten lütfen atan. Ve asıl amipi besleme

Back
X