Merhaba kızlar sırf size danışmak için buraya kaydoldum.Lütfen yardım edin bana .Sıkıntımın en başından anlatıyorum.Ben 27 eşim 31 yaşında.2sene sevgililik sonucunda severek Aralık 2020de evlendik.Onla tanıştığım da ikinci okulumu bitirecektim.2020kpss sınavına girip 78puanla alsam da okul öncesinden atanamadım geçen sene.Ek atamayı da karma kalkmışken karma yapılınca öyle ortada kaldım.Şimdi ise 7500okul öncesi öğretmeni alacaklarmış.Puanım iyi olduğu olduğu için atama umuduyla sınava girmemiştim.Bunu duyunca tabi üzüntüden gözler şiş bir şekilde dolaştım.Eşime söylemedim çünkü beni sürekli çoğu konu da aşağılıyor.İyi bir ev hanımıyım.Temizlik olsun,düzen olsun,yemek olsun.Yoğurdumu da turşumu da yaparım.2fakülte mezunu olduğum halde eşim sadece önlisans mezunu beni sürekli aşağıladı.7500kişi alınacağını öğrenince bana sen aptalsın dedi.Halbuki ben zamanın da gayet de yüksek puan aldım.Çok üstüme gelince git atanmış bir eş bul dedim bağırarak normal de bağırmam.O da yine bana babanın evine git dedi.Evliliğimizin başından beri her tartışmada kapıyı gösteriyor zaten.Şuan da hastayım.Dün geceden başlayıp sabah 10a kadar ateşim çıktı.Ağrım vardı.Ara ara hala daha çıkıyor.Şu zor zamanım da sanki benim zoruma gitmiyormuş gibi bir de beni ağlattı.Ben de bu gece karar verdim.Yarın adliyeye gidip boşanma dilekçesi vereceğiz.Şöyle bir durum var ki anlaşmalı boşanıcaz ama beni çok yıprattı.Aileme ayrı hakaret bana ayrı hakaret.Ne salaklığım kaldı,ne amipliğim kaldı ne de domuzluğum.Başta ani tepkileri vardı.Kola fırlatma,terlik fırlatma,duvara itme gibi şiddetler.Açıkçası keşke o zaman görmezden gelmeseydim zamanla bunu psikolojik şiddete bıraktı.Ama bu yaşadığım olay da son fitili ateşledi.Şimdi sizce dava da tazminat istemeli miyim? Ne yapmam gerek?Anlaşmalı boşanınca nasıl oluyor?Beni aydınlatırsanız çok sevirim.Bu arada eşimin mesleğini merak ederseniz jandarma astsubay.İnsan da merhamet olmalı sevmek boş işmiş kızlar.Benim durumumda olanların Allah yardımcısı olsun.