Artık son fitil ateşlendi

Okul öncesi seneye de bu şekilde atanır. Aşağı yukarı böyle olur. Bence ailenizin yanına gidip her şeyi bir kenara bırakıp KPSS çalışın. Bu adamın huyunda aşağılama var. Atansanda aşağılar bu. Mutlaka bulur bir şey. Ben atanmış öğretmen olduğum halde sırf ek dersim düşük diye eski eşim sende kendine maaş mı alıyorsun diyorsun derdi. Yine aşağılardı yine beğenmezdi. Bu defada branşımı aşağılardı. Yani bunun sonu gelmez. Alabildiğini al sonra bas tekmeyi. Ne güzel kolay atanacağın bir bölümün var. Seneye bu zaman her şey bitmiş olur rahatça sınavına girip atanırsın inşallah

Çocuk olmadığı gibi eşim ve ailesi tarafından takılan takıda yok.Çünkü ailesinin borçları vardı.Göstermelik taktılar.Ben de bitirmek istiyorum artık.Eşyaların çoğunu ben aldım gibi zaten beyaz eşyalar hariç onları götürürüm faturaları elimde.
Tamamdır. Bence uğraşmaya değmez. Bir avukat aracılığı ile şartlarınızı söylersiniz.
Birçok eşyanın sizin tarafınızdan alındığını faturaların bulunduğunu belirtsin. Bunlar dışında evden almak istediğiniz eşya Varsa onları, sizin üzerinizden çıkan tüm takıları istediğinizi söylesin. Anlaşmalı boşanmaya bakın.

Bu arada takılar nerede?

Ne kadar iğrenç bir insanmış eşiniz denen o yaratık..insan hayret ediyor ya aynı yadtiga baş koyduğu evdeşim dediği insana bunları nasıl yapar,kaldı ki atanma atanmama gibi sacmasapan bir mevzuda.hayir mevzu ne olursa olsun siz suclu bile olsanız bu şekilde davranamaz,hauvanoglu hayvan dağda mi yetistin dağdaki kopekler bile senden evla daha vicdanlidir kusura bakmayın çok sinirlendim.

Bu yaratığı maddi manevi tazminat davası açın donuna kadar alın culsuz kalsın da hayatına giren başka bir kadında ona amip,domuz beceriksiz desin.

Ve sakin affetmeyin lütfen bu yaratıklar ömür boyu yalnız kalmayı ve bir sürüngen gibi yalnız gebermeyi hakediyorlar.uslubum için herkesten özür dilerim ama aşırı sinirlendim konu sahibi inşallah iyi olacaksın üzme kendini.
Estağfirullah.Zaten onun gibi bir insanı kimse çekmez.Ailesinin yaptıklarından haberi bile yok.Büyüdüğü aile ortamı çok önemli kesinlikle.Allah hepimizin yardımcısı olsun.🙏🏻

Okul öncesi seneye de bu şekilde atanır. Aşağı yukarı böyle olur. Bence ailenizin yanına gidip her şeyi bir kenara bırakıp KPSS çalışın. Bu adamın huyunda aşağılama var. Atansanda aşağılar bu. Mutlaka bulur bir şey. Ben atanmış öğretmen olduğum halde sırf ek dersim düşük diye eski eşim sende kendine maaş mı alıyorsun diyorsun derdi. Yine aşağılardı yine beğenmezdi. Bu defada branşımı aşağılardı. Yani bunun sonu gelmez. Alabildiğini al sonra bas tekmeyi. Ne güzel kolay atanacağın bir bölümün var. Seneye bu zaman her şey bitmiş olur rahatça sınavına girip atanırsın inşallah
Çok teşekkür ediyorum.Kesinlikle huyu bu.Kendisi mükemmel sanki bana kulp buluyor.İnanın ne düğün istedim,ne lüks eşyalar.Ailemin yaşadığı yer ile benim yaşadığım yer 10saatlik uzaklıkta.Bir gün süpriz yapıp geldiler.Babam o kadar üzüldü ki Halime baba işte.Bulaşık makinem bile yok bu devirde.Yeni gelinim birde.Hep daha yük olmayayım borçlanmasın diye düşündüğümden .

Tamamdır. Bence uğraşmaya değmez. Bir avukat aracılığı ile şartlarınızı söylersiniz.
Birçok eşyanın sizin tarafınızdan alındığını faturaların bulunduğunu belirtsin. Bunlar dışında evden almak istediğiniz eşya Varsa onları, sizin üzerinizden çıkan tüm takıları istediğinizi söylesin. Anlaşmalı boşanmaya bakın.
En garantisi darp raporu idi
Haklısınız.Ama şuanlık öyle bir durum olmadı

Bu arada takılar nerede?
Ailemden başka takı kimse takmadı .Sadece nikah oldu.Onun memleketinde düğün olmadı.Zaten ben de istemedim.Ama eşimin ailesinin borçları olduğu için takı takmadılar.Sadece nikah oldu.Pandemi zamanına denk geldi zaten.

Ben memlekette değilim maalesef iş bulur bulmaz gideceğim durduğumuz yerden çünkü o da tayinci olduğu için ve yaşadığımız yer çok pahalı olduğu için maalesef bütçem yetmez.Mal paylaşımını konuşmadık ama bakalım ne diyecek.
peki evlendikten sonra alınan ev araba bişiy var mı?

Ailemden başka takı kimse takmadı .Sadece nikah oldu.Onun memleketinde düğün olmadı.Zaten ben de istemedim.Ama eşimin ailesinin borçları olduğu için takı takmadılar.Sadece nikah oldu.Pandemi zamanına denk geldi zaten.
O halde ailenizin taktığı takıları alın. Sanırım takılar sizde. Eşyaları bölüşün. Bunun dışında darp raporu ve aldatma gibi kanıtlı net şeyler olmadıkça tazminat alamazsınız. Hatta hayatınıza bakmak istiyorsunuz KPSS çalışacaksınız kısa yoldan anlaşmalı boşanmak sizin için daha mantıklı. Alacağınız tazminat için evli kalmak değmez. Ortada ev araba vs yok. Çocuk yok. Takı yok.

O halde ailenizin taktığı takıları alın. Sanırım takılar sizde. Eşyaları bölüşün. Bunun dışında darp raporu ve aldatma gibi kanıtlı net şeyler olmadıkça tazminat alamazsınız. Hatta hayatınıza bakmak istiyorsunuz KPSS çalışacaksınız kısa yoldan anlaşmalı boşanmak sizin için daha mantıklı. Alacağınız tazminat için evli kalmak değmez. Ortada ev araba vs yok. Çocuk yok. Takı yok.
Araba var ama bakalım o ne olacak.Sıkıntılar illa çıkartır yine.Allah yardımcısı olsun herkesin🙏🏻

Merhaba kızlar sırf size danışmak için buraya kaydoldum.Lütfen yardım edin bana .Sıkıntımın en başından anlatıyorum.Ben 27 eşim 31 yaşında.2sene sevgililik sonucunda severek Aralık 2020de evlendik.Onla tanıştığım da ikinci okulumu bitirecektim.2020kpss sınavına girip 78puanla alsam da okul öncesinden atanamadım geçen sene.Ek atamayı da karma kalkmışken karma yapılınca öyle ortada kaldım.Şimdi ise 7500okul öncesi öğretmeni alacaklarmış.Puanım iyi olduğu olduğu için atama umuduyla sınava girmemiştim.Bunu duyunca tabi üzüntüden gözler şiş bir şekilde dolaştım.Eşime söylemedim çünkü beni sürekli çoğu konu da aşağılıyor.İyi bir ev hanımıyım.Temizlik olsun,düzen olsun,yemek olsun.Yoğurdumu da turşumu da yaparım.2fakülte mezunu olduğum halde eşim sadece önlisans mezunu beni sürekli aşağıladı.7500kişi alınacağını öğrenince bana sen aptalsın dedi.Halbuki ben zamanın da gayet de yüksek puan aldım.Çok üstüme gelince git atanmış bir eş bul dedim bağırarak normal de bağırmam.O da yine bana babanın evine git dedi.Evliliğimizin başından beri her tartışmada kapıyı gösteriyor zaten.Şuan da hastayım.Dün geceden başlayıp sabah 10a kadar ateşim çıktı.Ağrım vardı.Ara ara hala daha çıkıyor.Şu zor zamanım da sanki benim zoruma gitmiyormuş gibi bir de beni ağlattı.Ben de bu gece karar verdim.Yarın adliyeye gidip boşanma dilekçesi vereceğiz.Şöyle bir durum var ki anlaşmalı boşanıcaz ama beni çok yıprattı.Aileme ayrı hakaret bana ayrı hakaret.Ne salaklığım kaldı,ne amipliğim kaldı ne de domuzluğum.Başta ani tepkileri vardı.Kola fırlatma,terlik fırlatma,duvara itme gibi şiddetler.Açıkçası keşke o zaman görmezden gelmeseydim zamanla bunu psikolojik şiddete bıraktı.Ama bu yaşadığım olay da son fitili ateşledi.Şimdi sizce dava da tazminat istemeli miyim? Ne yapmam gerek?Anlaşmalı boşanınca nasıl oluyor?Beni aydınlatırsanız çok sevirim.Bu arada eşimin mesleğini merak ederseniz jandarma astsubay.İnsan da merhamet olmalı sevmek boş işmiş kızlar.Benim durumumda olanların Allah yardımcısı olsun.

Boyle bir adamla anlasmali bosanmayin demeye geldim. Bir avukata danisin en iyi sizi o yonlendirecektir. Anlasmali bosanip yaptiklarini yanina kar birakmayin. Allah yardimciniz olsun.

İnsan eşim dediği kişiden bir destek bekler. Sizinki destek olmayı geçmiş köstek oluyor. Yorumların birkaçını okudum da bence hakkınız olan şeyleri alıp hemen kaçın. İntikam için daha fazlasını almaya çalışmayın. Ben olsam en hızlı şekilde kaçardım. Mala mülke gerek yok, kendiniz yeni bir hayat kurup kazanırsınız paranızı. Mutlu ve huzurlu olursunuz. Eğer çok bir şey talep ederseniz öfkesini tekrar kontrol edebileceği kesin mi? Ya daha fazla sinirlenip size bir zarar verirse? Sizin için endişeliyim doğrusu. O yüzden arkanıza bakmadan kaçın derim.

Boyle bir adamla anlasmali bosanmayin demeye geldim. Bir avukata danisin en iyi sizi o yonlendirecektir. Anlasmali bosanip yaptiklarini yanina kar birakmayin. Allah yardimciniz olsun.
Çok teşekkür ediyorum.🙏🏻 Tanıdığım avukat var evet arkadaşım arayacağım bakalım ne diyecek.

İnsan eşim dediği kişiden bir destek bekler. Sizinki destek olmayı geçmiş köstek oluyor. Yorumların birkaçını okudum da bence hakkınız olan şeyleri alıp hemen kaçın. İntikam için daha fazlasını almaya çalışmayın. Ben olsam en hızlı şekilde kaçardım. Mala mülke gerek yok, kendiniz yeni bir hayat kurup kazanırsınız paranızı. Mutlu ve huzurlu olursunuz. Eğer çok bir şey talep ederseniz öfkesini tekrar kontrol edebileceği kesin mi? Ya daha fazla sinirlenip size bir zarar verirse? Sizin için endişeliyim doğrusu. O yüzden arkanıza bakmadan kaçın derim.
Huzur çok önemli.Çok haklısınız inanın kestiremiyorum zaten davranışlarını.Benim gibilerin Allah yardımcısı olsun.🙏🏻

Çok teşekkür ediyorum.Kesinlikle huyu bu.Kendisi mükemmel sanki bana kulp buluyor.İnanın ne düğün istedim,ne lüks eşyalar.Ailemin yaşadığı yer ile benim yaşadığım yer 10saatlik uzaklıkta.Bir gün süpriz yapıp geldiler.Babam o kadar üzüldü ki Halime baba işte.Bulaşık makinem bile yok bu devirde.Yeni gelinim birde.Hep daha yük olmayayım borçlanmasın diye düşündüğümden .
Bende senin gibiydim. Onun alması gereken şeyleri bile ona yük etmez kendim alır aileme de o aldı derdim. Ama benim bakış açım çok değişti boşandıktan sonra. Benim bekarken bile konforlu bir hayatım vardı, evim güzeldi, arabam vardı. Sırf bir insanla evlenmek için her şeyi arkamda bıraktım. Ne gerek var ki. Bundan sonra maddi manevi her bakımdan yeterli bi adam karşıma çıkmadan daha kimseye selam dahi vermem. Yazan: Barista Ziyagil 😅

Araba var ama bakalım o ne olacak.Sıkıntılar illa çıkartır yine.Allah yardımcısı olsun herkesin🙏🏻
Araba evlilik birliği içinde mi alındı? Tüm borcu bitirdiniz mi? Arabanın peşinatı nereden geldi? Eski arabanın satılması gibi bir durum var mı?
İki yıllık evlilikte uğraştığınıza değmez diye tekrar söylüyorum ama siz çekişmeli boşanmayı tercih edeceksiniz sanırım. Hayırlısı.

Back
X