Artik sona geldim ve sancim yok sizce doktora gitmeli miyim??

Melik kayram

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
8
2
1
27
Bugun 40 haftami doldurdum 2 gun once doktor kontrolune gittim bir problemim olmadigini ve 40 haftami doldurdugumda dogumhaneye gitmemi soyledi ama ben hastaneye yatirmalarindan korktugum icin ve sancimda olmadigindan gitmedim annemde bebegin hareketlerimde sikinti olmadigi icin gitme dedi sizce ne yapmaliyim

Canım benim ilk doğumumdaki doktorum çok iyidi. Şimdi devlete geçti. Ben hem özele hem ilk doktoruma gidiyorum. Onun fikirleri çok önemli benim için. Benim ilk gebeliğimde 38. haftada nst de sancı falan çıkmadı. Dr um 40 haftayıda doldur yine sancın falan gelmezse suni sancı veririm dedi. Tehlikeye atamam dedi. Bence git doktoruna. Her doktorun görüşü farklı. Eltim 41 haftadan sonra yaptı doğumu. Onu beklettiler mesela. Doktor görüşünden görüşüne fark ediyor. Nst falan için gitmiyormusun doktorun birşey demiyor mu?

Bence görmelisiniz Dr 40 hafta doldurunca gel demiş dolmuş sanci gelmeyebilir gecikirseniz bebeğin suyu azalır diye biliyorum. Bir tanidigim olmuştu çünkü
Bebeğiniz hayırlı olsun şimdiden :)

Bebeğin genel hareketi ve suyu iyiyse 41. Haftaya kadar bekleyenler var. Doktorunuza danışın.

Suyu ve kalp atislari normal nstde agrim gorunmuyor hareketleri de normal ayrica rahimde acilmada var bu yuzden normal dogum olacagini soylediler sancim olmadigi annem sancimin gelmesini bekleyelim dedi

Suyu ve kalp atislari normal nstde agrim gorunmuyor hareketleri de normal ayrica rahimde acilmada var bu yuzden normal dogum olacagini soylediler sancim olmadigi annem sancimin gelmesini bekleyelim dedi
Herşey yolundaysa beklemeniz daha iyi olur kendi sancınızla.. Suni sancı daha zor.

Herşey yolundaysa beklemeniz daha iyi olur kendi sancınızla.. Suni sancı daha zor.
Annemde bunu soyluyor her seyim normal daha 2 gun once doktordaydim doktor 40hafrani doldurunca dogumhameye kontrole git ddi ama dogumhaneye kontrole gidersem orada yatis yaptirip suni sanci vermelerinden korkuyorum

Annemde bunu soyluyor her seyim normal daha 2 gun once doktordaydim doktor 40hafrani doldurunca dogumhameye kontrole git ddi ama dogumhaneye kontrole gidersem orada yatis yaptirip suni sanci vermelerinden korkuyorum
Siz istemediğiniz sürece böyle birşey yapmaları mümkün değil.normal dışı gelişmelerde yapılır dediğiniz. Suyu azalmıştır,kordon dolanmıştır,içeri dışkısını yapmıştır vs.. 41-42. Haftada doğuran var. Erken doğum olduğu gibi geç doğumda mümkün. Önemli olan, sürekli kontrol altında olmanız.. Bebeği takip etmeniz. Dediğiniz gibi hiçbir sıkıntı yoksa bekleyin elbet bir gün çıkacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…