Artik susmuyorum:)

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.509
11.367
498
Son haftalarda bende bir degisim oldu...bu yasima kadar hep hosgorulu oldum yeri geldi sustum kirildiklarima...

Kucuk gorumcem tarafindan bir haksizlik yasadim.esimde saygsizligini affetmiyordu ve gecen gun kv kp konusunu acti...kabalasmadan anlattim derdimi..bana yapilan haksizligi..
Bana hak verdiler sakin konusma,senide biliyoruz kizimida dediler..uzerimden bir yuk kalkti o anda tarifsiz.yani kendimden beklemiyordum.susup konuyu degistirdirdim normalde.

Gecen gun esli bir arkadas ziyaretindeydik...konu secimlerden partilerden ordan irk ayirimina geldi..normalde mudahil olmam.ama sonuna kadar konustum.sinirlerime hakim olup kendimi ifade ettim ve onu yapan kisi karsimda kizarip bozardi..sorularima cevap veremedi.

Son olarak bir arkadasim vardi..heraninda yaninda oldum destek oldum..sonra ise girince beni sildi.aradim acmadi mesaj attim acmadi.kedinlikle sebep yok ortada:)bugun instagramdan whatsuptan ortada hicbirsey yokken silip engelledigini gordum daha dogrusu yeni farkettim.once telefonu kenara attim umursamadim.
Ama sonra beni kullandigi gunler oyle zoruma gittiki..guzel manali bir mesaj attim.icim bir oh dedi...

Bilmiyorum ne kadar dert bu konu...

Bundan once bir konu acmistim orta sehpam defolu geldi diye.
Esim pek umursamadi.ben gerekli yerlerle irtibata gectim hasar minicik olmasina ragmen sehpam degisiyor:)
Esim bunun uzerine;sana bi haller oldu artik bosvermiyorsun.ben seni boyle bilmezdim dedi..
Iyimi dedi kotumu anlamadim cidden:)
Su siralar sunu dusunuyorum.bizi kiranlari icimize atmak yerine yazip rahatlamayi.
Herkes kafasina takiyor..karsidaki kisi ne dusunurse dusunsun.ben fitil olup sinirlenecegime o dusunsun diyorum.
Bilmiyorum ne kadar dogru yaptigimi..fikrinizi almak istedim

Of evet. Aynısı bende var. Sonra da ya niye boyle demedim diye kafamın etini yiyorum. En iyisi bence de :) yani kendinizi yiyip içinize atacaginiza disa vurmak her açıdan daha iyi, tabi kırıcı dökücü olmamak kaydıyla

Bence çok iyi yapmışsın.. ben de senin gibi düşünüyorum (yapamıyorum henüz o ayrı). Karşımdaki insan beni üzüyor kırıyorsa bilerek isteyerek, isterse akrabam olsun, arkadaşım olsun bunu belirtmek isterim.
Ama malesef yapamıyorum en iyi arkadaşımın bana ne yalanlar söylediğini öğrendim 3 sene sonunda hala tam olarak kesemedim her şeyi, hala whatsappten yazdığında yazıyorum, derdi olduğunda dinliyorum, sonra da bir güzel kendime kızıyorum :)

Bir yerlerde görmüştüm.
"Yarına cikacagimiz belli değil, ölümlü dünya. Haklı olarak kalbini kirdiginiz, incittiginiz biri varsa hemen şimdi arayın bir daha kufredin. Icinizde kalmasın. "

en doğrusunu yapıyorsunuz. bende hiç boşvermem ama "sakince kendimi ifade etmek" konusunda sıkıntılarım var. sonuç: kendini kaybetmiş bir cundagg, on kat büyüyen ve farklı yerlere gidip çözümsüz hale gelmiş olaylar...

ben bu söylediğini uzun zamandır yapıyorum.eskiden gıkım çıkmazdı son birkaç yıldır kabalaşmadan her düşüncemi bi güzel dile getiriyorum.üstüne üstlük dürüst ve açık sözlü olduğum için çoğu insan takdir bile ediyor.hem içimde biriktirmemiş oluyorum hem de insanlar benden çekinip saygı duymaya başladılar.eeeeeen güzelini yapıyorsun canım

Ilk baslarda ellerim titrer konusamazdim.ama bi haller oldu bende anlamadim.bir konusunca karsidaki kisi sakinligini gorunce oda tepkisiz kaliyor genelde

Bunlari duymam iyi oldu..resmen degistim etrafimdakilerde farkinda artik..ins sonuclari iyi olur

Bir yerlerde görmüştüm.
"Yarına cikacagimiz belli değil, ölümlü dünya. Haklı olarak kalbini kirdiginiz, incittiginiz biri varsa hemen şimdi arayın bir daha kufredin. Icinizde kalmasın. "
ne var biliyormusun.herkeste bosvermislik.bosverip susuyorlar guya karsidaki kisiyi umursamiyorum mesaji vermeye calisiyorlar.bal gibide umursuyorlar ama icleri iclerini yiyor..
Iste ben boyleydim..ama konustugumdam bu yana tarifsiz bir rahatlama var icimde sonu hayir olsun

O arkadasina icini doktugunde icinden agirligi 167 kg olan bir tas kalkacak

BAŞARABİLİYORSAN NE MUTLU...BENDE ÇOK İSTİYORUM BÖYLE OLMAK AMA HER SEFERİNDE YİNE ALLAH BİLSİN DERKEN BULUYORUM KENDİMİ.... YAZI BÜYÜK OLDU PARDON

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…