Artık taciz edilmek istemiyorum yeter yeter yeter !

canım benim bulunduğun yer neresi? yaptıkları hiç hoş değil ister sonuna kadar kapalı ister açık giyinirsin .. herkesin günahı terbiyesi kendisine ,,çok kızıyorum böyle şeylere sana hitap etmiyosa bakma konuşma ortamda durma dimi ama,kimmişkiler giyimine laf ediyorlar? ama şunuda bilemicem mesela köy yerlerinde gerçekten bazı kıyafetlet uygun kalmıyo açıklıktan değil bölgeye göre saçma kalabiliyo..mesela bende şeyi hiç sevmem kuran olur açıksındır ama gelirken şort giyip kuran okunurken bacağını örtmek gibi,,aslında o bile beni ilgilendirmez ama içimden yuh diyorum senin gittiğin bölgeye göre belki sen fazla kalmışındır? aman nebiliyim beaaa sonuç hür doğdum hür yaşarım kimene kimene

ben kendim adli tıptan biliyorum durumu.farkediyor bekaret cinsel suçlarda maalesef bir unsur . şikayetçi olursa bekaret cezayı etkileyeceği için bakılması isteniyor. yığınla da gördüm bu sebepten test yaptırmaya gelen insanları . siz Hukukçu musunuz ? eğer öyleyse merak ettim neden adli tıpa gönderildiklerini ?

bir de ben sözlü tacizde var demedim zaten .o konuda Haklısınız ama ben sözlü taciz için bir cümle kurmadım .taciz dendiğinde niteliği açısından gönderiyorlar . ben polisi pek suçlu bulamadım . burda bence eksik yasalarda .

Istanbuldayım ,olay da dün Tuzla'nın Aydınlı semtinde yaşandı. Malum burası istanbulun uç kısımları az ileri gitsen İzmit bu yüzden de burada kiralar daha uygun, yeni yeni havuzu güvenlikli site dolu etraf ama gel gör ki markete kadar gideyim dedim marketin çevresi de öyle kuş uçmaz kervan geçmez bi yer değil gayet apartmanlar benzinlikler eczaneler falan var ama bu durum engel olmuyor ne yazık ki yoldan geçen adamların pis pis konuşmalarına ..

Öncelikle video çok komik hatta saçma. Taciz, tecavüz bitmez, en fazla şekil degiştirir. Bunun erkek çocukları egitmekle de hiçbir ilgisi yok. Var diyen lütfen ''erkek çocuk nasıl yetiştirilir 101'' dersi ile başlasın da hepimiz okuyalım

Bu durum aslında ''gül varsa diken de vardır'' meselesinden ibaret. Ben çözümü söylüyorum; medeniyet yalanlarını ters düz edelim, ancak o zaman çözülür.

Beyni yok fikri var olan bu yaratıklar heryerde bulunmakta olup hergun cogalmaktadirlar.
Askılı giyen bütün kadınları obje olarak gören ve bütün kadınlara laf atmayı kendilerine hak bilen bu yaratıklar dünya üzerinden silinse keşke.
Cozume gelince; yok öyle birşey. Gerçekten yok.

O sapık erkekleri de bi kadın yetiştiriyor önce kendimizi sorgulamamız gerekiyor ilkokul çocuğuna benim oğluma tüm kızlar hasta çok çapkın çok bebekliğinde hadi oğlum çüküşünü göster!kız kardeşe sofra hazırlayıp yemeğin en iiysini oğluna saklıyp kalk kız abine su ver utanmıyon mu abine cevap verme erkeğin namusumu var dul mu olurmuş bu ziyniyette olan biz kadınlar değilmiyiz?
Erkek cinsiyetini ole bi kutsallaştırıyrz ki o beyincikler kendinde tüm hakkı görüp kadına bi obje köle muamelesi yapabilio tek çözüm mü biz anneler erkek cocuklarımızı yetştirrken onlara erkek değil insan olmayı ögretcez tek yol bu ve nolr kimse kız cocuklarına kıymasın ezmesin
Kızlarımız hayal kurabilsin onlara hayal kurmayı ögretin

Ceza kanunumuzda "cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar" başlığı altında çeşitli cinsel içerikli suçlar bulunuyor.Bunlardan bazılarının yargılamasında adli tıptan rapor alınması zorunlu olsa da, cinsel taciz bunlardan biri değil.Zira cinsel taciz suçunda fiziksel temas olması gerekmez.Konunun hukuki boyutu çok ayrıntılı olduğu için detaya girmek istemiyorum.Ayrıca evet hukukçuyum,profilimde belirtmiştim.

ben aslında orada cinsel suç için bekareti kastetmiştim . bu konuda sözlü cinsel taciz için yazmadım . hastalar genelde bekaret muayenesi olmak istemez ve bunun için imzasını alırız . hani bir de gördüğüm genelde davaların geç sonuçlanması ve az ceza olması . sözlü taciZde de böyle . fiziki cinsel taciz suçlarında bekaret bozulmuşsa ekstra fazla ceza verilmesi bence yanlış mesela . ama tabi hukukçular daha iyi bilir .bu Kanunları ezberlerken farketmiştim . tabi çok çok çok az bir kısmı biliyorum .

Haklısında bu erkekleri kadınlar yetiştiriyor onların eseri ! Eserleriyle mutlu olsunlar , çoğu kadın oğlan doğurdu diye gayet kibirli ama karekter veremiyorlar sonuç ortada , aile terbiyesinden yoksunlar

Fiziki cinsel taciz, kanunumuzda "cinsel saldırı suçu" olarak geçiyor.Yani ayrı bir suç olarak düzenlenmiş.Konu taciz üzerinden açıldığı için tacizle ilgili konuşmuştum.Tabi cinsel saldırı suçu bundan tamamen ayrı değerlendiriliyor ve adli tıptan rapor alınmadan karar da verilmez zaten.Bu konuların o kadar çok ayrıntısı var ki kimsenin kafasını karıştırmak istemem.

teşekkür ederim . ben direkt o kısmı düşünüp ona göre yazmıştım bekaret testi görünce :) Sağolun Yazdığınız için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…