- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi sepetteki_son_curuk_elma
-
Aynen.. Kas yapayim derken goz cikarmak bu olsa gerek..Bende tam oraya takıldım. Ataerkillik eleştirisi iyi hoş ama kadın polislerin bütün gün masabaşı çalıştıklarını -hatta oturduklarını- basit laf atma vakalarıyla ilgilenmeleri gerekecek kadar işsiz olduklarını düşündüren de ataerkillik size.
Ezan dan rahitsizmi saskinim, bu konuyla ne alakasi var kuzum? Rahatsizsan musluman ulkede yasamiycaksin, sana baska bi cozum vereyim, pencerelerini guzel yaptir, duymazsin... Bide saygidan basediosunLaik bir ülke olmamamızdan ötürüdür bu yaşananların çoğu. Çünkü pisliğin çoğu din kaynaklı. İlahiyat fakültesi diye bir saçmalık icat edip buralarda da imamlara profesör etiketi verirsen ve bu devletten maaş alan profesöler(!) de çıkıp
dekolte giyen tecavüzü hak eder derse... Şort giyen kadına laf da atılır, tecavüz edilip öldürülür de ... bkz. Özgecan
Hani %99'umuz müslüman ya, o bakımdan ilahiyat profesörlerimizin dekolte giyene tecavüz edin talimatını uygulamak da elbette hakkımız. İnanç özgürlüğü bi yerde (!)...
Ülkemizin çoğunluğu saygı denen şeyden habersiz. Dinden girdik konuya madem devam edelim. Özellikle yazları sabah ezanının bangır bangır sesiyle uyanıyorum. İmam kendini yırtarcasına bağırıyor resmen. Ezan sesleri kısılsın veya hoparlörden verilmesin dediğimizde linç etmeye kalkıyorlar. Çok bariz bir taciz örneğidir aslında ezan sesi... Bu meseleyi o kadar kanıksamışız ki, bu yorumumun üstüne bile "saygı duy" diyenler çıkacaktır. Halbuki saygısızlığa uğrayan benim.
heyy yavaş gell. Bizden bu kadar saygı gorurken adeta bizleri yok sayarcasına boyle hakaret etmekte ne oluyor.Laik bir ülke olmamamızdan ötürüdür bu yaşananların çoğu. Çünkü pisliğin çoğu din kaynaklı. İlahiyat fakültesi diye bir saçmalık icat edip buralarda da imamlara profesör etiketi verirsen ve bu devletten maaş alan profesöler(!) de çıkıp
dekolte giyen tecavüzü hak eder derse... Şort giyen kadına laf da atılır, tecavüz edilip öldürülür de ... bkz. Özgecan
Hani %99'umuz müslüman ya, o bakımdan ilahiyat profesörlerimizin dekolte giyene tecavüz edin talimatını uygulamak da elbette hakkımız. İnanç özgürlüğü bi yerde (!)...
Ülkemizin çoğunluğu saygı denen şeyden habersiz. Dinden girdik konuya madem devam edelim. Özellikle yazları sabah ezanının bangır bangır sesiyle uyanıyorum. İmam kendini yırtarcasına bağırıyor resmen. Ezan sesleri kısılsın veya hoparlörden verilmesin dediğimizde linç etmeye kalkıyorlar. Çok bariz bir taciz örneğidir aslında ezan sesi... Bu meseleyi o kadar kanıksamışız ki, bu yorumumun üstüne bile "saygı duy" diyenler çıkacaktır. Halbuki saygısızlığa uğrayan benim.
Laik bir ülke olmamamızdan ötürüdür bu yaşananların çoğu. Çünkü pisliğin çoğu din kaynaklı. İlahiyat fakültesi diye bir saçmalık icat edip buralarda da imamlara profesör etiketi verirsen ve bu devletten maaş alan profesöler(!) de çıkıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?