artık tamamen nefret ediyoruzz birbirimizden :(:(

Bir babanın evladına beddua etmesi ne kadar iç acıtıcı bir durum,
keşke bu tip konularda muhatap olmasaydınız da,duymasaydınız bunları,
belli ki,size bildiklerinizden dolayı tavırlı,
bence bu konuda muhatap olmayın ve annenize boşanması için ısrar edin derim..
Neden, acaba iş için yurt dışına giden erkekler bozuluyorlar,
bakın o kadar konu okudum ,çoğunluğu aynı,
orada buluyorlar kendilerine göre birini,
buradakiler de Allaha emanet yani...
Allah yardımcınız olsun...

evet haklısın yurt dışına giden erkekler bozuluyor
dayım 27 yıl yurtdışında yanlız yaşadı
bir sene yengem yanına gitti bir yıl kaldı evde hep kadın eşyaları varmış
ama yengem buna rağmen boşanmadı çocukları tek başına büyüttü felçli olan dedeme baktı
düşünün kocası yurt dışında başka kadınla yaşıyor eşide türkiyede eşinin babasına bakıyor
dayım eşine çocuklarına karşı soğuk bir insandı sadece maddi yardımda bulunuyordu
dayım 27 yıl sonra türkiyeye dönüş yaptı bir yıl sonra kanserden vefat etti

evett saten sorun bu hayatında başkası deil başkalarının olması..ve bunu annem bılmıyodu gecenlerdee artık benım damarıma bastı ve ben söyledım ben ağladım anenm ağladı ama ertesı gun annem hıc bısey yokmmuss gıbı devam etti hayatınaa..annem ayrı üzülüyo kardeşlerim 2 tane küçük onlar ayrı üzülüyo ben ayrı üzülüyorumm ama halaa ANNEm işde yuvasının bi arada tutma çabasındaa iyi kötü hayatımzdaa olsun derdindee..
saten BAba kelimesini ağzımaa alamıyorum senelerdir yakışmıyo da bu kutsal kelimeye..

canım benm annende haklı ne yapsın bundan sonra?çalışmıyorsa birde mecburen evliliğini devam ettirmek zorunda.anneni anlıyorum aslında,kadıncağız içine atıyor demekki bütn sorunlarını.annene de çok yüklenme boşan boşan diye.sonuçta 2 tane küçük kardeşin varmış.annen başlarında bir erkek bulunsun,kimse hor görmesin ezmesin diye bence babanın yaptıklarını sineye çekiyor,yani sizin için katlanıyor.kadınlarin sezgileri zaten kuvvetlidir.babanın hayatında başkasının olduğunu mutlaka hissetmiştir.sen bence annene pek yüklenme.destek ol.güçlü olmaya çalış.zaten elinden gelenide yapıyorsun.okuyorsunda mesleğinide eline alınca zaten maddi destekte olursun,herşey zamanla yoluna girer diye düşünüyorum.babanın sana dediklerinide umursama,demesi kolay biliyorum ama,kimse evladına o sözleri söylemez.bu yüzden kafana takıpta kendini üzme.sadece sabret ve dayan.

Back
X