Artık tükendim

Konu sahibi sanirim zaten baskalarinin yaninda degil yalnizken sarilsin dokunsun istiyo anladgim kadariyla.:KK16:
Mesela mutfaktayken gelsin arkadan bi sarilsin, minik bi buse kondursun boynuna vs.
Ama bazi erkeklere bu ince dokunus istekleri 3 beden fazla geliyo:KK48:
Bi arkadasin dedigi gibi o sarilmiyosa sen saril yanas canim.
Gerci kendi icinden gelmeli adamin. Soyleyerek gostererek yapicagi yoksa gene yapmaz:bicak:
Hislerimin bir başka sekille tercümanı çokmu şey istiyorum ki

Peki sevgisini nasıl gösteriyor o halde?
Senin sevdiğin meyveyi tercih eder mesela..
Sen önemsiyorsun diye bir şeye özen gösterir..
Bunlara dikkat ediyor mu?

Merhaba hanımlar bwn daha öncede konu açmıştım eşimin ilgisiz liginden artık katlanamıyorum daha doğrusu üzülüyorum yiprandim eşim hicbirsekilde bana ilgi göstermiyor dokunmuyor ben dokunursan eh diyim yani okadar gece yatağa girince insan bi sarılır öper koklar ama yok konuştum yine yok bana hiç ilgi göstermiyorsun dedim yine yok..abimle karısı gözümün önünde birbirine dokunurlar daha doğrusu abim bunu çok yapar gözüm yok çok imrenirim bende eksik olan ne diye düşünür dururum...ruhum okadar sevgisizki başımın oksanmasina sevilmeye okadar ihtiyacım varki başka şükür maddi yönden sıkıntımız yok gerçekten yiprandim dertleşecek kimsede yok herkes açık kollama peşinde oyuzden anlatmıyorum eşime dostuma...okuyanlara sevgilerimi yolluyorum
Benim eşimde öyleydi canim arkasını dönüp yatardı ben sarılınca bırak rahat uyucm derdi

İnanın işleri yoğun veya olmadığındada böyle sesimi çıkarmam bişe demem uyu derim dinlen kızım var onunla bile azıcık ilgilendirir direk uyuturum sıkılmasın bunalmasin adam diye insanım hepimizin zaafları var ama böylesi daha kotu
Yani sonuçta adam birden bire böyle olmadı değil mi ?

Back
X