Artık tükendim..

pyrzaltnk12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2022
372
132
33
29
Merhaba cevremle bu tarz konuları konusamadıgım icin burda dertleşmek istedim.
Yaklasık 1.5 sene ilk denemede gebe kaldım ancak kimyasal gebelikle sonuclandı. 1 senedir gebe kalamıyorum 5 ay önce tedaviye basladım klomen vb kullanıyorum. Eşimde de sperm sayısı iyi ancak spermleri yavas dedi doktor. Ancak sorun teskil etmeyecegini söyledi. Gerçekten her ay bir umut beklemekten olmamasından sil bastan baslamasından yoruldum..

Yaklasık 1.5 sene ilk denemede gebe kaldım ancak kimyasal gebelikle sonuclandı. 1 senedir gebe kalamıyorum 5 ay önce tedaviye basladım klomen vb kullanıyorum. Eşimde de sperm sayısı iyi ancak spermleri yavas dedi doktor. Ancak sorun teskil etmeyecegini söyledi. Gerçekten her ay bir umut beklemekten olmamasından sil bastan baslamasından yoruldum..
Emin olun umudunuzu kaybetmeyin ben 5 sene sonra hamile kaldım siz daha çok yenisiniz stres bu işi olmayasını daha çok zorlaştırıyor sabredin dua edin Allah hiç bir kulunu darda bırakmaz

Bende dün aynı şeyleri yazıp içimi döktüm diyebilirim.2 yıl oldu evleneli bir buçuk yıldır çocuk için çabalıyoruz:( Aşılama olmayı düşünüyorum artık.Bende letu hap ovitrelle iğne iki defa bu tedaviyi gördüm.Sonuç olumsuz oldu.

canım benim,tükenmem için daha çok erken .kaç yıllık evlisin kaç yasındasın bilmiyorum ama inan burda yaşı 40 'lara gelmiş,yıllarca çabalamış insanlar var.bende bunlardan biriyim o yüzden umudumuzu yitirmeyeceğiz çok zor süreç biliyorum yaşayan bilir anca ama ben çok uzun bir yoldan geldi,tüp bebekler,düşükler ameliyatlar kanser korkuları hepsini yaşadım.çok şükür hiç beklemediğim anda ovulasyon testiyle hamile kaldım.Allahın vardır bir bildiği diyip,bekleyeceğiz...

3 yıllık evliyim 1.5 senedir istiyoruz. Bu ay inanılmaz umutluydum gene olmadı sitem etmek istemiyorum ama cok yoruldum. Her ay klomen estrofem duphasol ovitrelle vs. gerçekten Allah kimsenin kucagını bos bırakmasın

3 yıllık evliyim 1.5 senedir istiyoruz. Bu ay inanılmaz umutluydum gene olmadı sitem etmek istemiyorum ama cok yoruldum. Her ay klomen estrofem duphasol ovitrelle vs. gerçekten Allah kimsenin kucagını bos bırakmasın
Ben de iki ay Klomen kullandım ikinci ayda hamile olduğumu öğrendim ama Klomen kullanırken incir kürü de kullandık eşimle tabi bunlar vesile ama yinede peşine düşmek lazım nasibi varmış ki hamile kaldım

Ben de iki ay Klomen kullandım ikinci ayda hamile olduğumu öğrendim ama Klomen kullanırken incir kürü de kullandık eşimle tabi bunlar vesile ama yinede peşine düşmek lazım nasibi varmış ki hamile kaldım
incirr kürünü tam olarak nasıl yaptınız. Bu ay deneyim belki vesile olur

incirr kürünü tam olarak nasıl yaptınız. Bu ay deneyim belki vesile olur
İnşallah rabbim kimsenin kucağını boş koymasın canım incir leri ikiye böl bi kavanoza doldur hakiki zeytinyağ kullan ağzına kadar doldur karanlık bir yerde üstü kapalı hep kalsın sabah akşam aç karnına sende eşinde yesin ben bunun üzerine klomende kullanıyordum

Sizi çok iyi anlıyorum. Yaşadıklarımız aynı olmasa da 1 senedir beklediğim gerçek. Rabbim doğru zaman için bekletiyor.
Eşinizin sperm hızı için beslenme araştırın burada birçok kişi beslenme ile birkaç takviye ile sorunu çözmüştü.

İnşallah rabbim kimsenin kucağını boş koymasın canım incir leri ikiye böl bi kavanoza doldur hakiki zeytinyağ kullan ağzına kadar doldur karanlık bir yerde üstü kapalı hep kalsın sabah akşam aç karnına sende eşinde yesin ben bunun üzerine klomende kullanıyordum
Bunu arkadaşımın anneside söyledi şimdi tekrar karşıma çıktı bende deneyim inşallah

Kızlar adetime 3 gün var kaset test yaptım sizce sonuç ne
C27CD427-E0D8-42CD-ABCC-05054D163502.webp

Kuru incir mi ?

Denemekten zarar gelmez zehir gibi ilaçları içiyoruz bu ise doğal bir şey ve İlkay da olmadı işte diyip bırakmayın ben ikinci ayda kullandım sonunda hamile olduğumu öğrendim
Evet zaten ikiside doğal ve şifalı şeyler.Hatta kırk tane kuru inciri kavanoza koy zeytinyağı ekle üstüne kırk tane de bi dua oku demişti tam hatırlamıyorum.Bende yarından itibaren başlayim

Back
X