Şampuan ve Saç Kremleri ARTIK UCUZ ŞAMPUAN VE KREMLERE YÖNELİYORUM

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
73
Arkadaşlar geçtiğimiz hafta sonu markete gittim kozmetik reyonlarında şampuan arayışındayken bide baktımki duru,ipek,hobby,hacı şakir şampuan ve krem çeşitleri ve yeni serileri ve 3 tl 4 tl şeklinde fiyatlara sahipler ipek ve hobby çok kullanmıştım saçımıda hiç yıpratmamıştı bi kaliteli markalara baktım blendax,pantene,elidor geçici güzelleştiriciler aynı işlemi inanın bu ucuz şampuanlar kremlerde yapıyor.elidor kullandığım halde saçlarım koparak dökülüyor blendax desen oda öyle,anladımki biz insanlar parayı boşa harcamayı sevmişiz bende onlardan biriyim şampuana kreme 20 tl ve üzeri para harcamak yerine daha güzel şeyler alabiliriz hayal gücünüzü kullanın arkadaşlar.

Blendax, Pantene, Elidor hiç biri kaliteli markalar değil, bunların Ph değeri zaten yüksk olduğu için saçlarına zarar vermesi normal. Çoğu kişinin burun kıvırdığı İpek Şampuan'ın PH değeri ise 5.5 haliyle belki saçta spesifik bir tedavi sağlamaz ama Ph değeri uygun olduğu için saça ekstra zarar vermez bu yüzden bence doğru mantık yürütmüşsün.

Arkadaşlar zaten kullandığımız tüm kozmetikler zararlı maddeler barındırıyor.çok kaliteli bile olsa,ben bunca zamandır neden bukadar pahalı şeyler kullanmışım şaşırıyorum.dün gittim hobby saç kremi aldım argan yağı ve papatya özlü kokusu muhteşem 3 tl en büyük boy, elidor şampuan almıştım 2 ay önce yeni çıkan biotinli saç uzatma etkili güya, içine çam terebentin sıkıp kullanıcam, o şekilde bitsin.Hacışakir hindistan cevizli şampuan alıcam, 3 tl hindistan cevizi çok faydalı biliyorsunuzdur tavsiye ederim arkadaşlar.

valla ben syoss oleo bakımı kullanıyorum saçlarım 1 haftada daha az dökülmeye ve daha dolgun hale geldi tavsiye ederim ikili aldım 9,90 tl ye

en iyisi hiç şampuan kullanmamak,no-poo akımını duydunuz mu? ben pazartesiden beri onu uyguluyorum.yani şampuan kullanmıyorum.şampuanda bildiğiniz deterjan yani.onun yerine karbonatlı su ile saçımı yıkıyorum.bunun hakkında konu açtım,şimdilik böyle deniyorum.umarım olumlu olur

no-poo akımını duymadım, aydınlatırmısınız bizleri bu sayfadada görsün herkez kullanmak isteyenler olabilir. moonserose.

bende deneme aşamasındayım,dilersen gel beraber deneyelim , beraber deneyimlerimizi paylaşalım

yıllarca bilindik marka şampuanlara, ünlü ve pahalı kozmetik firmalarının kremlerine para yatırdım, denemediğim ürünleri kalmadı fakat yıllar geçtikçe kendimi ve bedenimi tanıdıkça şunlarda karar kıldım :
yüz için hakiki zeytinyağlı sabun, tonik için gül suyu veya arko klasik ya da bepanthen
vücut için de avon genel kremleri ya da yves rocher kremleri (indirimlerini bekliyorum)
bitti.
bundan sonra sittinsene vermem para falan...

bende de saç dökülmesi az az görülüyor, bazı tanıdıklarım biotin dedi güvenip alamadım.

bende de saç dökülmesi az az görülüyor, bazı tanıdıklarım biotin dedi güvenip alamadım.
ben organik şampuanlarda denedim sonuç aynı başta güzel yapıyor.bıraktığın anda eski kırık cansız haline geri dönüyor.o zaman anlıyorsunuzki aslında hiç iyileştirmemiş sonra dedim bütün şampuan ve kremler aynı neden daha pahalısını alayımki dedim.Bu benim düşüncem tabiki herkez benim gibi yapsın diyemem herkezde marka takıntısı var.haberlerdede çıktı ipek hobby vb. çok mükemmel yapıyor demek yalan olur. sadece şunu söyliye bilirim .hepsinin etkisi aynı fark yok iyileştirme diye bişey yok bıraktığınız anda saç eski yıpranık haline geri dönüyor bu benim deneyimlerim tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…