- 4 Eylül 2017
- 176
- 117
- 53
- Konu Sahibi Mavi turna
-
Nasıl oluyor biliyormusun yaşanıyor ilişki 1 hafta geçiyor odalara giriyor cikiyor cok yoruldum cok uykum var aslinda bugün istiyorum ama cok Yoruldum sanki ben adamin üstüne atliyorum kendini bi şey saniyor yaniEşin seninle ilişkiye mi girmek istemiyor?
Cok fazla feminen erkeklerde bulunan düşkünlük cinsel arzular yok bu onun için bi görev gibiproblemın ne kı esınle cınsellık mı ıstemıyo
Cok fazla feminen erkeklerde bulunan düşkünlük cinsel arzular yok bu onun için bi görev gibiproblemın ne kı esınle cınsellık mı ıstemıyo
vajınusmus yasamıssın ya o donemde sende ona mı cok bahane sıraladın acaba aynılarını yapayım benı anlasın dıyor. sonucta senınkı hastalık tabı ısteyerek yaptıgın bısey degıl ama bunu bı erkegın anlaması cok zorCok fazla feminen erkeklerde bulunan düşkünlük cinsel arzular yok bu onun için bi görev gibi
Onun bu kadar ince düşünecek bir beyninin olduğunu düşünmüyorumvajınusmus yasamıssın ya o donemde sende ona mı cok bahane sıraladın acaba aynılarını yapayım benı anlasın dıyor. sonucta senınkı hastalık tabı ısteyerek yaptıgın bısey degıl ama bunu bı erkegın anlaması cok zor
Tabiki yaptirmadi o bu olaylari normal olarak görüyor rabbim sonumuzu hayretsinsenın bılmedıgın bı sıkıntısı varıdr belkı anlatamadıgı cınsel anlamda yanı ılk actıgın konuya baktım bazı arkadaslar hormon testlerı flan yaptırsın demısler yaptırdımı varmı o konuda bı sıkıntısı
Başka bir sorunu olmasın bukadar bahane uydurduğuna göre . Aklıma tek birşey geliyor açıkçası . Kadınlara ilgi duymuyor olabilir .kendini kanıtlamak içinde arada yapıyor olabilir .Nasıl oluyor biliyormusun yaşanıyor ilişki 1 hafta geçiyor odalara giriyor cikiyor cok yoruldum cok uykum var aslinda bugün istiyorum ama cok Yoruldum sanki ben adamin üstüne atliyorum kendini bi şey saniyor yani
bende zaten uzun bi süre vajinismus yasadim cok ara vermek istemiyorum bunu biliyor ve ben daha bisey demeden bahaneleri sıralıyor
Ama bir erkeğin sevmemesi cok anormal değilmi bende cok isteyerek yapmiyorum alışamadim hala ama istenmemek zoruma gidiyor ne kadınlar var evine kişisel temizliğine dikkat etmeyen onlar bile el üstünde ben kendime bunu reva görmüyorumanladım allah yardımcınn olsun canım bızde de esımle durumlar sızdekının tersı ben hıc ıstemıyorum cınsellık bı omur yaamasam aklıma gelmez yanı ama o asırı duskun sırf o ıstıyo dıye olur bızde belkı esınde cınsellık ıstemıyodur sevmıyodur yaı olamazmı ben bıldıgın sevmıyorum cınsellık o yuzden esınde sevmııyorum falan dese anlıcam da o hep bahane sunuyomus bılemedım yanı canım allah yardımcın olsun
Göremiyorum o yüzdende artik ondan bebek sahibi bile olmak istemiyorum cok bencil cok eski konulari okuduysan ordada yazdimCinselliği sevmiyorum demek nasıl bir bahane ?
Neden evlendiniz o zaman ?
Eşlerinizin suçu ne ?
Konu sahibi eşin bencil bunu kabul et ve bu adamla önünü görebiliyormusun onu düşün.
tabıkı cok haklısın anlıyorum senıAma bir erkeğin sevmemesi cok anormal değilmi bende cok isteyerek yapmiyorum alışamadim hala ama istenmemek zoruma gidiyor ne kadınlar var evine kişisel temizliğine dikkat etmeyen onlar bile el üstünde ben kendime bunu reva görmüyorum
sevmememı hıc bı zaman bahane olarak sunmadım esıme ve ne zaman ısterse o zaman yasadık bu konuda hıc bencıllık yapmadım ona karsı. neden evlendınız ne demek kı ınsan cınsellık ıcın mı evlenırCinselliği sevmiyorum demek nasıl bir bahane ?
Neden evlendiniz o zaman ?
Eşlerinizin suçu ne ?
Konu sahibi eşin bencil bunu kabul et ve bu adamla önünü görebiliyormusun onu düşün.
Kardeş kardeş takılıncaksa evlenmek gereklimidir peki ?sevmememı hıc bı zaman bahane olarak sunmadım esıme ve ne zaman ısterse o zaman yasadık bu konuda hıc bencıllık yapmadım ona karsı. neden evlendınız ne demek kı ınsan cınsellık ıcın mı evlenır
turkıyede kı evlılıklerın yuzde 60 lık kısmı kardes kardes takılıyo ama herkes evlı bence evlılık cınsellık olmadanda yuruyebılmelı sevgı saygı hurmet bunlar yeter bazenKardeş kardeş takılıncaksa evlenmek gereklimidir peki ?
Neyse konu dışına kaymayalım
İyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?