- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi Mavi turna
-
En son patladim uzun zamandir olmuyordu yine eve geldi kendi kendine bugün cok yorgunum istiyorum ama yarin tamammi dedi yorgunluk da gezmekten iş falan değil bende ağzima geleni saydim olmuyor diye değil tavri için o gün bitti şimdi kendisi istiyor kac gündür kaçan kovalanir hesabi ama ben istemiyorum sirf vicdanini rahatlatmak icin biliyorum istiyorhatırladın seni sanırım, eşi sevişmekten yorulan orası burası ağrıyan arkadaştın değil mi, hayırlısı olsun senin için ama bence biraz daha dene, bu kararını eşine bildirdin mi nasıl karşıladı
kıyamam canım ya bıraz daha boyle devam et bakalım belkı gercekten senı ozledıgı ıcın ıstıyodur ya da ıster sen sımdı o taktıgı uygularken aynı zmanda onu tahrık edıcı seylerde yap bakalım ufak ufak gozune batırmadan ama farketmeden yapıyomus gıbı hormonları bı ayaga kalksın :)En son patladim uzun zamandir olmuyordu yine eve geldi kendi kendine bugün cok yorgunum istiyorum ama yarin tamammi dedi yorgunluk da gezmekten iş falan değil bende ağzima geleni saydim olmuyor diye değil tavri için o gün bitti şimdi kendisi istiyor kac gündür kaçan kovalanir hesabi ama ben istemiyorum sirf vicdanini rahatlatmak icin biliyorum istiyor
Teşekkür ederim desteklerin için iyi geldi cok dolmuştum inan onu bile yapmak içimden gelmiyor ne hali varsa görsünkıyamam canım ya bıraz daha boyle devam et bakalım belkı gercekten senı ozledıgı ıcın ıstıyodur ya da ıster sen sımdı o taktıgı uygularken aynı zmanda onu tahrık edıcı seylerde yap bakalım ufak ufak gozune batırmadan ama farketmeden yapıyomus gıbı hormonları bı ayaga kalksın :)
Sanki hic icimden gelmiycek gibi :)rıca ederım ne demek benımde ıcımden gelmedıgı zamanlaer bırakırım yapmam gıtmem ustune yanı bı zaman sonra uzerıne dusunup yapmaya baaslarım bıseylerı sende oyle ıcınden gelmıyosa bırak bıraz zaman belkı sonra sende motıve eder yaparsın :))
Önemli oldugu için vazgectim ya zaten artik o çabalasınOlur mu öyle canım.Yardım alın.Bıraktım sevişmiycem artık demekle çözülmez.Önemli bir mesele bu.
Öyle haklisin kisir döngü gibi olduBence peşinde koşması numara. Bugün istediği olsa günlerce yine kaçacak. Destek alması şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?