- 10 Eylül 2016
- 280
- 481
- 33
- 33
- Konu Sahibi BayanLazarus
Elbet cikarsin. Cikacaksin da! Sorunu gormek cozmek istemek en onemli adim iste. Ilk basta gunduz saatlerinde bir is arayisina gir, isin bu sekilde seni zorluyorsa. Surekli gulebilecegin bir seylsr izle, salak komediler bile olur, aklini dagitacak ne iyi gelecekse yap. Kendine liste yap sevdigin seylerin listesi. Kendini aynada seyret kendine karsi baskasina konusur gibi konusup cesaret ver ayakta olmaya.
Sacina basina yapiyorsan makyajina zaman ayirmaya zorla kendini. Aynada kendini gordugunde hep gulumse. Onceleri zorla sahte olur sonra icinden gelmeye baslar. Kedi al mutlaka :) kumunu koy yemegini ver zaten cok bakim istemez. Her gun zorla kendini, de ki 15 dk yuruyecegim. Ya da parkta oturacagim. Ve yap mutlaka.
Evini derlemeye toplamaya calis. Eve geldiginde icin acilsin. Ama oldurme kendini temizlikle. Daginigi topla. Her gun 10 dk ayir sadecd. Kendine notlar guzel sozler yaz evin heryerine renkli kalemlerle. Umut verici seyler olsun.
Ben kimseye soyleyemeden paylasamadan 2 cocuklu halimle ciktim, ya da dedim ya az kaldi birazdan cikacagim modundayim :)
Kendi hayatimla ilgili detay vermek istemem ama sadece sunu soyleyeyim belli yaslarda (hatta tam da her sey gecti bitti dedigin anda) bizi beklenmedik sekilde vuran acilarimiz travmalarimiz cikiyor ortaya. Kendin bile yok canim ne alakasi var ben onun ustunu ortup unutmustum diyorsun ama aslinda gecmisimizin o yarali yerleri kabuk altindan hala kaniyormuscasina onumuze geliyor.
Kimse mor sumbullu bahcede buyumuyor aslinda, herkesin hayatinda cok sey oluyor. Sadece bazilarimiz donem donem baska seylerin de tetiklemesiyle daha zayif dusuyoruz. Gecmis gozumuzun onune geldiginde gomuluyoruz, belki baskalari sadece kucuk bir bas sallama hareketiyle uzaklasabilirken...
Uzun oldu (zaten ozetleme sorunum var) ama ben yaptiysam sen haydi haydi yaparsin. Emin ol.
Ya ne kadar güzelsin.. :) İçinden çıkabilmiş olmana çok sevindim yaşadıklarının. En kötüsü de sevdiklerim üzülmesin endişelenmesin diye içine atmak sanırım. Ama zaten sonunda hepimiz kendimiz başarıyoruz bir şeyleri, başkası değil.. Ufak şeyler gibi görünüyor ama çok yavaş da olsa denemeye zorlayacağım bunları.
Kedi için biraz daha vaktim var bence:) Şuan için günümün en güzel zamanı servislerin köşesinde sevilmeyi bekleyen köpeklerimiz. Çok iyi geleceğine eminim.
Tekrar teşekkür ederim paylaştığın için bunları. İnşallah zamanı gelir de atlattım artık daha iyiyim diye yazarım sizlere.. :)