Artık yemeklerim güzel olmuyorr ☹️ ?

Hepimiz için geçerli.. Olmuyor diye kenara mı çekiliyoruz. Üstelik çalışıyorsunuz. Yemek sadece sizin işiniz olmamalı. Tariflere bakıp birlikte deneyin. Olmamış yemeyi beğenmemek basit. Ne o öyle çocuk gibi yemiyor vs. Çalışan kadın almayacaktı o zaman. Acele ettiğinde bazı yemekler güzel olmaz zaten. Suyu fazla kaçar salçası az gelir, soğan fazla kavrulur bir çok faktör var.

Ne iş yapıyorsunuz merak ettim?
Pek bişey demiyor bazen olmamış ya yemeyim diyor diğer yaptıgımı yiyo gene de eline sağlık diyo salata vs yapıyor basit şeyleri. Evet belki de acelece yapıyorum ondan olmuyor aslında aynı aşamaları yapıyorum ama neden olmuyor diyordum. Polis memuruyum

Pek bişey demiyor bazen olmamış ya yemeyim diyor diğer yaptıgımı yiyo gene de eline sağlık diyo salata vs yapıyor basit şeyleri. Evet belki de acelece yapıyorum ondan olmuyor aslında aynı aşamaları yapıyorum ama neden olmuyor diyordum. Polis memuruyum
Ay hemde polissin. İş bölümü yaparsan daha rahat tutturursun yemeklerini. Olmamış yemeyim değil ben yapayım demeli 😁

Masterchef'i az izlemenizi öneririm..
Öyle programlari izlediğimde :Bunlar yemekse benim yaptığım ne demek geliyor içimden 🤣
Sürekli biftek Wellington'lar,havalı şatafatlı sunumlar..
Ve pismeyen etler🤮 birde hic hijyenik gelmiyir bana orasi.. sefleri tebrik ederim mideleri bulanmadan guzel guzel tadiyolar😐😂

Ay hemde polissin. İş bölümü yaparsan daha rahat tutturursun yemeklerini. Olmamış yemeyim değil ben yapayım demeli 😁
Annesinden falan öyle görmemiş sanırım annesi de istediği gibi yapmayınca yemiycem diyo kalkıyor bekarken de dışarıdan yemiş hep öyle yapmak hazırlamak gelmiyor elinden salata falan ancak

isteyerek yapmayınca güzel olmuyor bence. öğrenciyken vakit boldu. isteyerek ve severek yapardım yemekleri ve güzel olurdu. şimdi işten geliyorum. sadece doymak amacıyla yapıyorum ve artık güzel olmuyor eski lezzeti yok yemeklerimin.

isteyerek yapmayınca güzel olmuyor bence. öğrenciyken vakit boldu. isteyerek ve severek yapardım yemekleri ve güzel olurdu. şimdi işten geliyorum. sadece doymak amacıyla yapıyorum ve artık güzel olmuyor eski lezzeti yok yemeklerimin.
Ay evet kesinlikle ya sonra insanın morali bozuluyor herkes bişeyler koyuyo güzel oluyor benimki niye olmuyor diye

Annesinden falan öyle görmemiş sanırım annesi de istediği gibi yapmayınca yemiycem diyo kalkıyor bekarken de dışarıdan yemiş hep öyle yapmak hazırlamak gelmiyor elinden salata falan ancak
Siz annesi değilsiniz ama 😊 Annesi gibi davranmayın ve şimdiden böyle alıştırmayın derim. Birlikte yaparsanız daha keyifli olur ya da bir gün o bir gün siz.. Yorulduğunuz için güzel yapamıyorsunuz yemekleri🫣 Tabi sizin bileceğiniz iş. Dışarıdan yemek de eskiye göre oldukça zararlı.

Aslında seviyorum ama hemen hemen hergün çalışıyorum işten gelince de alel acele yapıyorum o yüzden sanırım artık bozdum olmuyor tutmuyor moralim bozuluyor oyle olunca ☹️ zamanla olur inşallah hep böyle olursa sıkıntııı☹️😬
Bence acele yapılan yemek daha lezetli oluyor.

Siz annesi değilsiniz ama 😊 Annesi gibi davranmayın ve şimdiden böyle alıştırmayın derim. Birlikte yaparsanız daha keyifli olur ya da bir gün o bir gün siz.. Yorulduğunuz için güzel yapamıyorsunuz yemekleri🫣 Tabi sizin bileceğiniz iş. Dışarıdan yemek de eskiye göre oldukça zararlı.
Evet alıştırmayım dedim ama başta yapıyorlar sonra salıyorlar malesef ben oğlumu böyle alıştırmıycam inşallah Yardımcı oluyor tabi daha çok sofra kurma toplama kısmına oluyor ben de yemeği hazırlıyorm öyle hallediyoruz

İki kere tadım yapınca yemiyorlar ama 😂
Yahu o işin şov kismi,oradaki yemekleri gerçekten yarışmacıların yaptıkları bile meçhul.
Kadrajin arkasından dışarda yapılmış bir yemek gelse kim anlayacak.
Ayrıca böyle şeyler genelde kurgu çıkıyor..
Senaryosu belli diziler gibi geliyor bana.
Sadece biz bilmiyoruz.

Ben el lezzetine çok inanan biri değilim . Çünkü bu işin egitimini aldım zamaninda çalıştım da neyse su an çalışmıyorum ,evdeyim . Herşeyden önce yemek sizin goreviniz değil. İsten gelip yemek hazırlıyorsaniz yorgun argın elbette bazı mantik hataları yapiyorsunuzdur. ( Atıyorum soğan iyi kavrulmuyordur , pişirme tekniği ya da aracı yanlıştır vs vs bir sürü şey olabilir )
Eşinizle iş bölümü yaparsanız biriniz yemeğin hazirligini yapar malzemeleri doğrar diğeriniz pişirme aşamasını halleder hem iş yukunuz azalır hem de yemek doğru yöntemlerle piserse daha az hata payı olur .

Back
X