• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Yeter Diyeceğim ama Diyemiyorum !!!

Browni_intense

Mom to be ❤❣
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
1.315
6.017
108
Arkadaşlar ben belediyede taşeron olarak çalışıyorum. Hem maaş işlerine hem de sekreter bayan izinli olduğu günlerde onun yerine bakıyorum. Ama şöyle bir durum var. Nasıl ediyor bilmiyorum ama benim işim olduğu vakit mutlaka onun da işi çıkıyor. İkimiz den biri işini ertelemek zorunda ama nedense bunu hep ben yapıyorum. Şimdi yüksek lisans okuyor çarşamba günleri okula gidiyor. O gün ben bakıyorum. Ve randevularımı ona göre ayarlıyorum. Şimdi bugünkü konuya gelecek olursak;
Bugün saat 6 da göz randevum var. Benim iş yerim merkezden uzak o yüzden 4,5 da işçi servisi var ona binmem gerekiyor. Ve az önce öğrendim ki sekreter kızın yarın sınavı varmış bugün öğlen eve gidecekmiş. Ben de ay benim de randevum vardı dedim o da napim e benzer bir şey dedi. Tamam sınavın olabilir de yani bu tesadüflere iyice sinir oldum. Ben ona göre kendimi ayarlıyorum hep ama işte kendi mutlaka bir işi çıkıyor. Daha önce yine randevumu iptal ettirmek zorunda kalmıştım.

Aynı gün söylemesin o da
Bi kaç gün önce bildirsin sana.

O senden rica ediyor sonuçta,
Sen onun işini yapmazsan ne olacak?

Herkes kendi işini yapsın ha bire onu idare mi edeceksin ayrica sinavı yarınmış bugün öğlen neden çıkıyor o zaman işı bırakıp okuluna odaklansın..

sağlık olunca öncelik sen olmalısın bence
o kadrolu mu peki? böyle rahat izin alabiliyor
Yani bence de öyle ama anlayan yok ben de 4,5 dedim mi çıkacağım kim bakarsa baksın artık. O da teşeron ama okuyor olunca izin veriyorlar
Aynı gün söylemesin o da
Bi kaç gün önce bildirsin sana.

O senden rica ediyor sonuçta,
Sen onun işini yapmazsan ne olacak?
hep aynısını yapıyor haber vermediği bile oluyor bazen sanki benim hiç işim çıkamaz gibi

Herkes kendi işini yapsın ha bire onu idare mi edeceksin ayrica sinavı yarınmış bugün öğlen neden çıkıyor o zaman işı bırakıp okuluna odaklansın..
ders çalışacakmış gidip dua et sabah almadım diyor birde

Yarın da izinli zaten...
Bugün sırasını size vermesi lazım.
Ben onun yarinde olsam, yarın izinli olsam bugün için ayrıca izin istemeye yüzüm olmazdı

kamuda çalışıyorum
izin isterken utana sıkala istiyorum
normal yıllık iznimi kullanırken bile
valla ne rahatlıkmış arkadaşında ki
bugün ders çalışacağım, yarın sınav var
ohh ne güzel

bu izinleri kim veriyor

yani size 4,5 da çık diye kim dedi

ona her çarşamba gelme diye kim dedi ve bugün izni kimden almış

onun yerine bak diye de size kim talimat verdi yani izni veren ve talimatı veren aynı kişi mi

Yarın da izinli zaten...
Bugün sırasını size vermesi lazım.
Ben onun yarinde olsam, yarın izinli olsam bugün için ayrıca izin istemeye yüzüm olmazdı
Sınav önceleri kullanıyor ders çalışamıyormuş bir günde ne çalışacaksa

kamuda çalışıyorum
izin isterken utana sıkala istiyorum
normal yıllık iznimi kullanırken bile
valla ne rahatlıkmış arkadaşında ki
bugün ders çalışacağım, yarın sınav var
ohh ne güzel
Bende bir izin işim oldumu öğleden sonraya ra

Hayır efendim benzer şey değil bu sağlık kusura bakma de. Bunu lütfen söyle ezdirme kendini
Gitti bile:kızgın:

bu izinleri kim veriyor

yani size 4,5 da çık diye kim dedi

ona her çarşamba gelme diye kim dedi ve bugün izni kimden almış

onun yerine bak diye de size kim talimat verdi yani izni veren ve talimatı veren aynı kişi mi
Başkandan alıyor o da okul olunca veriyor ben personel şefinden alıyorum zaten mesai saatlerinden yarım saat önce çıkıyorum.

Ülkede işte böyle kurumları millet babasının çiftliği gibi kullanıyo. Ne güzel kadroya da geçtiler taşeronlar ,hem de ikramiyeli filan hükümetimizin verdiği kadro arkadaşlar,iki tam iki yarım mı ne ikramiye varmış.İnsanlar torpilli olunca izin de alır işe de gelmezler.Bizim kurumda yüksek lisansa izin bile verilmiyo. Valla benim bu ülkeden anladığım torpilliler böyle hak yiyiciler her anlamda çalışarak hakkıyla bir yere gelenlerin önüne geçiyorlar.İsteyen üzerine alınabilir!!!

Ben herkese tavsiye ediyorum sınav mınav çalışmayın torpil bulup bi kuruma kapağı atmaya bakın diye.Biz çalıştık ta noldu torpille giren kişilere devlet kadro yağdırıyo hem de mevcut maaşlarıyla da geçmiyorlar ikramiyeli işçi kadrosu.Bizde salak salak memur maaşına talim ediyoruz.Adamlar bizi solladı valla, ne güzel memlekette yaşıyoruz!!!

Ben herkese tavsiye ediyorum sınav mınav çalışmayın torpil bulup bi kuruma kapağı atmaya bakın diye.Biz çalıştık ta noldu torpille giren kişilere devlet kadro yağdırıyo hem de mevcut maaşlarıyla da geçmiyorlar ikramiyeli işçi kadrosu.Bizde salak salak memur maaşına talim ediyoruz.Adamlar bizi solladı valla, ne güzel memlekette yaşıyoruz!!!
şimdi benim ne suçum var mezun oldum sınava hazırlandım ama olmadı üç defa girdim bir şekil belediyeye girdim ondan önce özel sektörde de çalıştım her türlü muamele gördüm şimdi devlet kadro verince suçlu oldum ne diyim kadro istemiyorum vermeyin mi diyeyim

Ülkede işte böyle kurumları millet babasının çiftliği gibi kullanıyo. Ne güzel kadroya da geçtiler taşeronlar ,hem de ikramiyeli filan hükümetimizin verdiği kadro arkadaşlar,iki tam iki yarım mı ne ikramiye varmış.İnsanlar torpilli olunca izin de alır işe de gelmezler.Bizim kurumda yüksek lisansa izin bile verilmiyo. Valla benim bu ülkeden anladığım torpilliler böyle hak yiyiciler her anlamda çalışarak hakkıyla bir yere gelenlerin önüne geçiyorlar.İsteyen üzerine alınabilir!!!
tamam size de hak veriyorum yani emeğinizle bir yerlere gelmişsiniz haklısınız da şimdi annem den örnek vereyim 4 yıl sigorta yapmadan 300 tl ile çalıştı sonra sigortasını yaptılar 11 yıl oluyor çalışalı onunki de emek değil mi

Zaten ben sana kızmıyorum arkadaşım ülkeye bu sistemi yerleştirip sonra herkesin hakkıymış gibi kadro dağıtılmasına kızıyorum yoksa herkes ekmeğinin derdinde.

Back
X