- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
Arkadaşlar ben belediyede taşeron olarak çalışıyorum. Hem maaş işlerine hem de sekreter bayan izinli olduğu günlerde onun yerine bakıyorum. Ama şöyle bir durum var. Nasıl ediyor bilmiyorum ama benim işim olduğu vakit mutlaka onun da işi çıkıyor. İkimiz den biri işini ertelemek zorunda ama nedense bunu hep ben yapıyorum. Şimdi yüksek lisans okuyor çarşamba günleri okula gidiyor. O gün ben bakıyorum. Ve randevularımı ona göre ayarlıyorum. Şimdi bugünkü konuya gelecek olursak;
Bugün saat 6 da göz randevum var. Benim iş yerim merkezden uzak o yüzden 4,5 da işçi servisi var ona binmem gerekiyor. Ve az önce öğrendim ki sekreter kızın yarın sınavı varmış bugün öğlen eve gidecekmiş. Ben de ay benim de randevum vardı dedim o da napim e benzer bir şey dedi. Tamam sınavın olabilir de yani bu tesadüflere iyice sinir oldum. Ben ona göre kendimi ayarlıyorum hep ama işte kendi mutlaka bir işi çıkıyor. Daha önce yine randevumu iptal ettirmek zorunda kalmıştım.
Bugün saat 6 da göz randevum var. Benim iş yerim merkezden uzak o yüzden 4,5 da işçi servisi var ona binmem gerekiyor. Ve az önce öğrendim ki sekreter kızın yarın sınavı varmış bugün öğlen eve gidecekmiş. Ben de ay benim de randevum vardı dedim o da napim e benzer bir şey dedi. Tamam sınavın olabilir de yani bu tesadüflere iyice sinir oldum. Ben ona göre kendimi ayarlıyorum hep ama işte kendi mutlaka bir işi çıkıyor. Daha önce yine randevumu iptal ettirmek zorunda kalmıştım.