• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık yeter...

aysuuu

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
36
0
6
İstanbul
atrık yeter...... diyeceksiniz ki bu kadarcık şeyden mi:((( ben nişanlıyım ve bıktım nişanlımın ailesinden biz nişanlımla eşya almaya onların izni olmadan ve onlarsız gidemiyoruz para nişanlıma ait olmasına rağmen herseye karısıyorlar yanlız beş kuruş bir katkıları yok nişanlım birşey diyemiyor babası kızar evden kovar diye evlenene kadar sabret diyor fakat ben sonradan aynı şeyler olur diye korkuyorum onların yan binasında oturacaktım vazgeçtim ben onlarla yapamam yalandan kira vericem ben çalışıyorum kv benimle ilgili iş yaptırmak ve gezmekle ilgili hayalleri oldugunu fark ettim.... hiç umursamıyorlar arayıp sormuyorlar... nefret ettirdiler artık birikti ben ne yapayım bana bir akıl verin onların yüzünden birsürü günaha giriyorum o kadar konuşup....

Son düzenleyen: Moderatör:
Karisiyorlar degil de onlarda yaninizda olmak istiyorlardir belki.. sizin nisanlinizsa onlarin da oglu evlatlari.. evlilik bir kisiyi almak degil onu ailesyle kabul etmektir hepimiz yasiyoruz bunu.. Daha yeni az seyler bunlar daha neler yasayacaksin artik yeter degil bismillah yeni basliyorum de

Son düzenleme:
Karisiyorlar degil de onlarda yaninizda olmak istiyorlardir belki.. sizin nisanlinizsa onlarin da oglu evlatlari.. evlilik bir kisiyi almak degil onu ailesyle kabul etmektir hepimiz yasiyoruz bunu.. Daha yeni az seyler bunlar daha neler yasayacaksin artik yeter degil bismillah yeni basliyorum de

canım yanımda olmak isteyen benim istediğimi alır kendi istediğini aldırtmaya çalışmaz:(

Nişanlınız babası kızar, evden kovar diye susup,
size sabret mi diyor? :53:

Kaç yaşında bu adam?

Ayrıca nasıl bir aile ki yetişkin oğullarını evden kovmakla tehdit ediyorlar.

Nişanlın şimdiden böyle süt kuzusuysa sen ilerde çok sorun yaşarsın.

O aileye de söyleyin oğullarını ne zaman bir birey olarak kabul ederlerse o zaman evlendirsinler...

Son düzenleme:
Simdiden bukadar nefret ediyosaniz , ve bukadar
Rahatsiz oluyosaniz ..
sonrasini dusunmek bile istemiyorum....

Bende nisanliyim suana kadar hic bir sorun yasamadik
Alisverise bile gitsek hic kimse gelmez karismaz
Tabiki sen istedigini alacaksin , onlarin istedigini
almayacaksin .. sonucta senin begenmen gerekiyo onlarin degil..

iyiki yan taraflarinda oturmaktan vazgecmissin
Uzakta oturmak herzaman daha iyidir..
ama sana su kadarini soyleyebilirim..
simdiden bukadar karisiyolarsa , sonrasi daha kotu olur
Nisanlinla konus simdiden tepkisini koysun..

Kusura bakma tatlim da gelinler de pek simarik. Her dedigi olmaz insanin ilimli olmayi ogreneceksin zamanla.. benim esimin annesiyle de zevklerimiz uymaz pek ama o mutlu oluyor karisiyor zevkini soyluyor bazen evet diyorum bazen kirmamak icin susuyorum ama biliyorum ki kendince dogrulari onlar ve benim esimse onun da oglu sevdigim adam.. Tevazu goster derim hicbisey kaybetmezsin ama artik yeter dedikce esini huzurunu kaybedersin benden nacizane tavsiyee

Nişanlınız babası kızar, evden kovar diye susup,
size sabret mi diyor? :53:

Kaç yaşında bu adam?

Ayrıca nasıl bir aile ki yetişkin oğullarını evden kovmakla tehdit ediyorlar.

Nişanlın şimdiden böyle süt kuzusuysa sen ilerde çok sorun yaşarsın.

O aileye de söyleyin oğullarını ne zaman bir birey olarak kabul ederlerse o zaman evlendirsinler...

aynen canım bende senin gibi dusunuyorum ama kovsalar nereye gidecek ki bu sefer düğün olmasın diye red falan ederler ben ne derim aileme anlıyacagın tutsakta gibiyim artık yaşadıklarımdan sinirlerim çok bozuldu

Kusura bakma tatlim da gelinler de pek simarik. Her dedigi olmaz insanin ilimli olmayi ogreneceksin zamanla.. benim esimin annesiyle de zevklerimiz uymaz pek ama o mutlu oluyor karisiyor zevkini soyluyor bazen evet diyorum bazen kirmamak icin susuyorum ama biliyorum ki kendince dogrulari onlar ve benim esimse onun da oglu sevdigim adam.. Tevazu goster derim hicbisey kaybetmezsin ama artik yeter dedikce esini huzurunu kaybedersin benden nacizane tavsiyee

dogru dersin ne diyim ALLAH banada kolaylaştırsın...ama inan şımarık değilim herseyin en ucuzunu araştırıp aldık ama yaranılmıyor....

aynen canım bende senin gibi dusunuyorum ama kovsalar nereye gidecek ki bu sefer düğün olmasın diye red falan ederler ben ne derim aileme anlıyacagın tutsakta gibiyim artık yaşadıklarımdan sinirlerim çok bozuldu

Her şeyin farkındasın.

Kendi oğullarını kovmayı, düğün olmasın diye red etmeyi göze alabilecek bir
ailenin oğluyla ve her şeye susan hiç sesini çıkarmayan bir erkekle
evlenmeyi nasıl göze alabiliyorsun?

Ben de buna çok şaşırdım.
Hani sabret diyormuş ya, evlendikten sonra hep sabret diyecek
ya da her hangi bir sorunda ailesinden taraf olacak...

Son düzenleme:
ah ah hiçsorma artık takılrı alıp kaçıcam:))) dügünden vermem diye söyledim ama nişanlıma;(((

Nişanlınızın kendi parası olmasına rağmen rahatça alışverişinizi yapmanıza bile müsade vermiyorken çok zor bence ..

Nişanlınızda da var. Hem ailesinden kuruş destek almıyor , hem de evden kovarlar diye korkuyor..

Paran var pulun var, evden kovmuşlar çok mu önemli yani..

Zaten bu sebebten dolayı kendi oğlunu evinden kovabilen bir aileye diyecek sözüm yok ..

Her şeyin farkındasın.

Kendi oğullarını kovmaktan, düğün olmasın diye red etmeyi göze alabilecek bir
ailenin oğluyla ve her şeye susan hiç sesini çıkarmayan bir erkekle
evlenmeyi nasıl göze alabiliyorsun?

Ben de buna çok şaşırdım.
Hani sabret diyormuş ya, evlendikten sonra hep sabret diyecek
ya da her hangi bir sorunda ailesinden taraf olacak...

ailesinden taraf olmuyor ama ben ne yapacagımı şaşırdım kaldım 2 ay kaldı düğüne nişanlanmadan önce hersey çok güzeldi araya birileri girince işler karışıyor...

Back
X