• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artik yeter!!!!

gitsin oglunu arasin o zaman beni deil tamm sende kaynanasin cok belli!!
Çok rahatsız olduysaniz dürüstçe yüzüne söyleyin bunu madem. Henüz değilim ama; insanların kutsalına ve özeline saygılı, nefret ve kin duygularini dizginleyebilecek kadar eğitimli bir eş seçimi için oglumu doğru yönlendirebilecegime inanıyorum. Yani sizin gibi bir gelin bizim aileye kaynak yapamaz evelallah hiç merak etmeyin :)

Çok rahatsız olduysaniz dürüstçe yüzüne söyleyin bunu madem. Henüz değilim ama; insanların kutsalına ve özeline saygılı, nefret ve kin duygularini dizginleyebilecek kadar eğitimli bir eş seçimi için oglumu doğru yönlendirebilecegime inanıyorum. Yani sizin gibi bir gelin bizim aileye kaynak yapamaz evelallah hiç merak etmeyin :)
Bazi insanlar vardir yuzune soylesende anlanaz ya o vinsten bence sizde oyle olucaksiniz siz benim gibisini bile bulamazsin sizin gibiler dusman basina

Siz neyin kafasını yasıonuz yaa ay bide beğeni almışsnz ... cnm ztn birlkte yasıoz gece gündüz birlkteler. Ben aileme 2saat izaktayım senede en fazla iki kez gideblyorum. Adam kuma gibi sen olsan naparsn. Tabi alın karışlıcak biri varsa oda benim. Ki en kısa zmnda aileme gidip iki hafta kalcam .
Bu arada yasamadan bilmeden kimseyi yargilamayın.
Bi erkek evin kücük çocuğu rolünden çıkamıyorsa koca olamıyor maalesef...
Ayrıca bizimde şurada içimiza attığımız şeyleri rahatlama amacıyla paylaşmamız siz ğibilere prim veriyor ama napalım işte...
Had mesalesi ...
Eşler sevgililer birbirini günde en az 3-5 kez ararken bir anne veya evladı neden arayamazmis pardon? Karşı taraf rahatsız olmuyorsa kimden icazet alacak ki anne veya baba? Buna en az kaba tabiriyle "dağdan gelip bağdakini kovmak" denir. Anne baba bizim kulturumuzde kutsaldir. Hosgorusu ve tolerasyonu olan her insan huysuz ihtiyarlara bile tahammül gösterebilirken, size benzeyen zihniyetlerden dolayı huzurevleri gerekli gereksiz doluyor ya zaten. Yazık. Eslerinizin elinden telefonlarini alın bari. Basta siz kendiniz eslerinize üvey anneleriymis gibi davranıyorsunuz demek.

Sevgi adına bir insanın seni hayatının merkezine koymasını ister misin huntercim?
Ben hiç istemezdim. :KK66:

hayatının merkezine koymak mı bu bilemedim.benim de sosyal bir hayatım var,ayrı şeyleri yaşıyoruz.özgürlüklerini kısıtlamadım.üniversite okurken istanbulda olmasına rağmen ayrı evde yaşadı arkadaşlarıyla(bu deneyimi yaşamak istedi)
kendi hayatını yaşıyor herkes.hatta eşimle ben bile,ayrı takılırız,gençlerin tabiriyle.sadece birbirimizi haberdar ederiz.ama izin almayız.aslında biz,normal ailelere göre çok daha az görüşüyoruz.yani oğlumu,bizimle yaşarken bile çok az görüyorum,çalışma saatlerinden dolayı.bu yüzden,tek iletişimimiz telefon aslında.

hani sabah ,çıkıp,akşam belli saatte dönülen bir iş değil.hatta günlerce eve gelemediği oluyor.yani sanırım bende bu boşluğu,telefonla konuşarak doldurmaya çalışıyorum.aksi takdirde,tamamen kopuk yaşayacağız gibi geliyor.

tabi illaki doğru yaptığımı savunmuyorum.ama yanlış yapıyorsam da bunun zararı kendime ve oğlumadır.işte bu noktada gelinlerin bundan rahatsız olmasını anlamıyorum.oğlum rahatsız olduğu an,ben de kendimi çekerim geri.

Bazi insanlar vardir yuzune soylesende anlanaz ya o vinsten bence sizde oyle olucaksiniz siz benim gibisini bile bulamazsin sizin gibiler dusman basina
Burada yazdığınız gibi dürüstçe söyleme cesaretini gösterdiğiniz halde sizin gibi bir gelini hala arayıp soruyorsa kadıncağız ulu bir mertebeye yükselmiştir benim gözümde. Ki hiç sanmam bunu dürüstçe soylediginizi.

Siz önünüze dönün bence. Benim gelecekteki kayinvalideligimi doğru öngörebilecek olgunluğa sahip değilsiniz çünkü.

Canım sende şaka gibisin bayramda kandilde kaynananmı seni arıycak kusura bakma ama sen hödük geldin bana

Eşler sevgililer birbirini günde en az 3-5 kez ararken bir anne veya evladı neden arayamazmis pardon? Karşı taraf rahatsız olmuyorsa kimden icazet alacak ki anne veya baba? Buna en az kaba tabiriyle "dağdan gelip bağdakini kovmak" denir. Anne baba bizim kulturumuzde kutsaldir. Hosgorusu ve tolerasyonu olan her insan huysuz ihtiyarlara bile tahammül gösterebilirken, size benzeyen zihniyetlerden dolayı huzurevleri gerekli gereksiz doluyor ya zaten. Yazık. Eslerinizin elinden telefonlarini alın bari. Basta siz kendiniz eslerinize üvey anneleriymis gibi davranıyorsunuz demek.

işte ben bunu anlamıyorum.rahatsız olan birisi varsa o da,aranılan kişi olmalıdır.3.kişiler neden rahatsız oluyor.
kendi ailelerini ararken,ya da aileleri onları ararken bu rahatsızlık duyulmuyor nedense...
yanlış anlaşılmasın,bu yaptırımı karısına uygulayan, kocalara da karşıyım.erkekler de buna karışmamalı.
ama erkekler genelde,eşleri günde 10 kez de aileleri ile görüşseler bile karışmazlar,gelinler nedense bu durumu kendilerine yapılmış bir hakaret olarak görüyorlar.

hayatının merkezine koymak mı bu bilemedim.benim de sosyal bir hayatım var,ayrı şeyleri yaşıyoruz.özgürlüklerini kısıtlamadım.üniversite okurken istanbulda olmasına rağmen ayrı evde yaşadı arkadaşlarıyla(bu deneyimi yaşamak istedi)
kendi hayatını yaşıyor herkes.hatta eşimle ben bile,ayrı takılırız,gençlerin tabiriyle.sadece birbirimizi haberdar ederiz.ama izin almayız.aslında biz,normal ailelere göre çok daha az görüşüyoruz.yani oğlumu,bizimle yaşarken bile çok az görüyorum,çalışma saatlerinden dolayı.bu yüzden,tek iletişimimiz telefon aslında.

hani sabah ,çıkıp,akşam belli saatte dönülen bir iş değil.hatta günlerce eve gelemediği oluyor.yani sanırım bende bu boşluğu,telefonla konuşarak doldurmaya çalışıyorum.aksi takdirde,tamamen kopuk yaşayacağız gibi geliyor.

tabi illaki doğru yaptığımı savunmuyorum.ama yanlış yapıyorsam da bunun zararı kendime ve oğlumadır.işte bu noktada gelinlerin bundan rahatsız olmasını anlamıyorum.oğlum rahatsız olduğu an,ben de kendimi çekerim geri.
Yok benim anlamadigim, adam annesini normalde 3 kez arayip karısını 1 kez arasa arıza cikarir bu insanlar. Arıza çıkarmaktaki sebep ne olabilir? "Beni niye daha fazla aramiyor? Niye daha az onemsiyor?" vs.vs. Anne evlat ilişkisini niye baz alırsın da s...k yarışına girersin ki? Buyutuyoruz sonsuz emek veriyoruz sevebileceginiz bir erkek bir eş olarak cıkıyorlar karşınıza. En azından buna saygı gösterin yahu. Evladımı sıkmamayı onceligim yapar, buna istinaden de canım ne zaman isterse ararım. Kime hesap vericekmisim ki :) Komik

işte ben bunu anlamıyorum.rahatsız olan birisi varsa o da,aranılan kişi olmalıdır.3.kişiler neden rahatsız oluyor.
kendi ailelerini ararken,ya da aileleri onları ararken bu rahatsızlık duyulmuyor nedense...
yanlış anlaşılmasın,bu yaptırımı karısına uygulayan, kocalara da karşıyım.erkekler de buna karışmamalı.
ama erkekler genelde,eşleri günde 10 kez de aileleri ile görüşseler bile karışmazlar,gelinler nedense bu durumu kendilerine yapılmış bir hakaret olarak görüyorlar.
Neden sizce? Hayatının merkezinde kendilerini görmek istedikleri için olabili mi? :KK45:

Doguralim buyutelim, ama sıkıntılarını tasalarini anlayamayacak mesafede olalım. Tabi "düşesler, kontesler" de kalksin diledikleri gibi tepe tepe kullansinlar. Pışşıık. Teptirmem ben evlatlarimi. :D

Annem beni günde 3-4 defa arasa bana gina gelir.
herkes empati kursun öyle konussun.
Kayinvalide adaylari da düsünsün..sizin anneniz sizi günde 15 -20 defa arasa her saat basi ozaman eminim sizde bunalirsiniz...

Annelik cok farkli birsey, anlayabiliyorum. Ama dozu kacirinca hem kendiniz hem cocugunuz icin sagliksiz olabilir psikolojik acidan.

Yok benim anlamadigim, adam annesini normalde 3 kez arayip karısını 1 kez arasa arıza cikarir bu insanlar. Arıza çıkarmaktaki sebep ne olabilir? "Beni niye daha fazla aramiyor? Niye daha az onemsiyor?" vs.vs. Anne evlat ilişkisini niye baz alırsın da s...k yarışına girersin ki? Buyutuyoruz sonsuz emek veriyoruz sevebileceginiz bir erkek bir eş olarak cıkıyorlar karşınıza. En azından buna saygı gösterin yahu. Evladımı sıkmamayı onceligim yapar, buna istinaden de canım ne zaman isterse ararım. Kime hesap vericekmisim ki :) Komik
kaldı ki, gün içinde kendileri sürekli mesajlaşıp.arıyorlar.ama anneler aradığı zaman sıkıntı oluyor.o zaman onlarda aramasın eşlerini madem,eğer ki özgürlük ve başkalarının hayatlarına müdahale etmek olarak algılıyorlarsa bu durumu.ama dediğin gibi rahatsız olunan konu,annelerin araması nedense!!!

Annem beni günde 3-4 defa arasa bana gina gelir.
herkes empati kursun öyle konussun.
Kayinvalide adaylari da düsünsün..sizin anneniz sizi günde 15 -20 defa arasa her saat basi ozaman eminim sizde bunalirsiniz...

Annelik cok farkli birsey, anlayabiliyorum. Ama dozu kacirinca hem kendiniz hem cocugunuz icin sagliksiz olabilir psikolojik acidan.

sizin annenizle ilişkiniz bu yönde olabilir ama eşinizin annesi arıyorsa ve eşiniz bundan şikayetçi değilse,sizi rahatsız eden konu ne olabilir ki.sağlıksız olduğu konusunda haklı olabilirsiniz.bu da psikolojiktir ama size zararı ne olabilir,bunu anlamaya çalışıyorum.
eğer, eşiniz rahatsız olursa anne sık arama diyebilir di mi?yani özgür irade,nihayetinde eşiniz sizin annenizle olan iletişiminize karışmıyorsa,sizin de müdahale hakkınız olmadığını düşünüyorum.

küçük bir not:eek:ğlum nişanlı ve nişanlısına bu konuda en başında şunu söylemiş."benim annemin aramasından,ancak ben rahatsız olabilirim.kaldı ki ben şikayet etmiyorsam,kimseye laf düşmez.sen de gün içinde annenle istediğin kadar konuşabilirsin,bu senin bileceğin iş"

bunu ikinciye okuyorum. övünüyorsunuz bu durum ile ..
bunu oglunuz durduk yere mi söylemis nisanlisina? yani ayagini denk al gibisinden..
yoksa nisanlisi rahatsiz oldugunu belirttikten sonrami?

ben bu laflari sevgilimden duysam korkardim.
sanki annesine karsi savas acmisimda annesini korumak zorunda hissetmis de vs gibi sacma seyler hissettirir bana..

yani bu neyin psikolojisi cözemedim. ama gercekten pek de saglikli gelmiyor insana.
sizinde bununla övünmesiniz ayri bir alem

anne - ogul iliskileri niye bukadar arap saci anlamiyorum
anne - kiz iliskileri hic böyle degil nedense...

sizin annenizle ilişkiniz bu yönde olabilir ama eşinizin annesi arıyorsa ve eşiniz bundan şikayetçi değilse,sizi rahatsız eden konu ne olabilir ki.sağlıksız olduğu konusunda haklı olabilirsiniz.bu da psikolojiktir ama size zararı ne olabilir,bunu anlamaya çalışıyorum.
eğer, eşiniz rahatsız olursa anne sık arama diyebilir di mi?yani özgür irade,nihayetinde eşiniz sizin annenizle olan iletişiminize karışmıyorsa,sizin de müdahale hakkınız olmadığını düşünüyorum.

tipki annemin beni günde on defa aramasindan rahatsiz oluyorsam esiminde annesinin on defa aramasindan
rahatsiz olabilirim.. bunda anlamayacak birsey yok. mudahale hakkim niye yokmus ki? dis kapinin dis mandalimiyim ben?
gelininiz size anne diyince annesi olmuyormusunuz yoksa?

butun tartismalar kavgalar yanlis anlasilmalar iki kisi evlendikten sonra esinin tarafini artik kendi ailesi olarak kabul etmedigi icin cikiyor bence veya o aile damadini gelinini kendi ailesine kabul etmediginden cikiyor..kendi kizi oglu gözünden bakmadigindan cikiyor.

sonucta ben kendi anneme kizsam günde on defa ariyor diye.. birsey olmaz yine severim yine sevildigini bilir.
ama bunu kayinvalideye söylesem yanlis anlasir muhtemelen. oda beni kizi olarak kabul etmedigi icindir..

Eşler sevgililer birbirini günde en az 3-5 kez ararken bir anna kimden icazet alacak ki anne veya baba? Buna en az kaba tabiriyle "dağdan gelip bağdakini kovmak" denir. Anne baba bizim kulturumuzde kutsaldir. Hosgorusu ve tolerasyonu olan her insan huysuz ihtiyarlara bile tahammül gösterebilirken, size benzeyen zihniyetlerden dolayı huzurevleri gerekli gereksiz doluyor ya zaten. Yazık. Eslerinizin elinden telefonlarini alın bari. Basta siz kendiniz eslerinize üvey anneleriymis gibi davranıyorsunuz demek.
:D siz kacinci yydan kalmasiniz Allah askna cok merak ediyorum kimse kimseye anani babani arama demiyo ben esimle birlikte yasiyorum ihtiyaclarimi onunla gorusuyorm cocuklarmiz va
Burada yazdığınız gibi dürüstçe söyleme cesaretini gösterdiğiniz halde sizin gibi bir gelini hala arayıp soruyorsa kadıncağız ulu bir mertebeye yükselmiştir benim gözümde. Ki hiç sanmam bunu dürüstçe soylediginizi.

Siz önünüze dönün bence. Benim gelecekteki kayinvalideligimi doğru öngörebilecek olgunluğa sahip değilsiniz çünkü.

Doguralim buyutelim, ama sıkıntılarını tasalarini anlayamayacak mesafede olalım. Tabi "düşesler, kontesler" de kalksin diledikleri gibi tepe tepe kullansinlar. Pışşıık. Teptirmem ben evlatlarimi. :D
Kayınvaliden var mı/mıydı Patafix?

Burda benim soylediklerim oyle bir carpitiliyorki kv ve kv adaylari tarafindan ben esime anneni arama o seni aramasin demiyorum demem banane ama ben gunun yarisindan cogunu telle konusarak geciriyorum gecenin korunde araniyoruz cvb vermesek komsularimizi ariyo gidin bakin cvb vermiyolar diye 1 de 2 de ve ben kotu gelin oluyorum kimse kusra bakmsn benimde oglum var 1 kez arasam yetr nedir yani ben yatarken kalkrken yerkn icerkn hesapmi vericem kendi annm babam beni bu kadar aryamaz cocukmuyum ben herkes yerini bilicek o zamn bak hic sknti cikiyomu benim annem aradiginda kv hayirdir niye aramis kiz annesi hergun aramaz ded

Bu bi yaklaşım meselesi aslında. Ben rahatsız olurum açık ve net. Ama hiç görüşmeyin demek değil bu ya da önceden onun oğluydu da evlenince artık oğlu değil demek de değil. 3 5 arasın da nedir yani 15 ? Konu sahibi yerden göğe kadar haklı bence. Kv beni geçtim müstakbel kocamı da aramasın 15 kez rahatsız olurum bunda garipsenecek bişey de göremiyorum.

Boyle insaarin dusuncesi ben dogurdum buyuttum ne dersem yapmak zorunda siz saniyosunuzki siz dogurdunuz diye hayatlarinin tapulari elinizde oyle birsey yok herkes bir bireydir ve istedigi gibi yasar benim zihniyetimde evlenen yuva kuran iki kisinin arasina bu kadar burun sokulmamasi gerektigidir biri demis yok huzur evleri sizin yuzunden doluyo falan orda durun lutfen ben 2 sene boyunca kendi evim varken bir fiil kv de kaldim cocugu ozluyolar rahatsizdi kp m diye bilip bilmeden bana kimse oylesin boylesin denesin herkes kendine baksin

Back
X