Saç Rengi ve Saç Boyama artık yeter!!

milkyminty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
309
57
32
kızlar artık tam anlamıyla sarı saclara sahip olmak istiyorum turuncu yansımasız guzel belirgin bir sarı istiyorum.suan saclarım altın sarısı koyu gıbı hafıf te nasıl sapsarı olurum ?

Merhaba canım...
Ben ilk önce palette yoğun renk açıcıyla açıp tekrardan üzerine 10.1 palette açık küllü sarı uyguluyordum kalan turunculuğu almak için... Kendi ana rengim açık kumral ve çok çabuk açılan bir saça sahibim. Şimdi ise hairplus adlı bir markanın saç açıcısını aldım onunla açacağım saçımı ve üzerine tekrar 10.1 uygulayacağım.. Bak sana resimde atayım saçlarım böyle oluyordu belki senin istediğin gibidir..

Eklentiler

• $saç diplerim.jpg
    $saç diplerim.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 124
bole olsa keske yanı bundan bı ıkı ton koyu olsa da razıyım sacımda hıc acıcı yok boyaya boyaya baya sarıyı elde ettim herkes sasırıyo acıcı sacımı yakarsa dıye korkuyorum canım denedıkten sonra bılgı verırmısın belki cesaretlenirim

bole olsa keske yanı bundan bı ıkı ton koyu olsa da razıyım sacımda hıc acıcı yok boyaya boyaya baya sarıyı elde ettim herkes sasırıyo acıcı sacımı yakarsa dıye korkuyorum canım denedıkten sonra bılgı verırmısın belki cesaretlenirim
Tabii ki denediğim zaman bilgi veririm :KK51:

cok sağol canım bir de bu saçın dip olayı zorlamıyormu senı :)
Zorlama derken kusura bakma pek anlayamadım ama renk tutturma konusunda öyle dediysen yine diplerimi çok uzatmamak şartı ile ilk açıp tekrardan üzerine 10.1 palette açık küllü sarı uyguluyorum gayet güzel bir görüntü elde ediyorum:21:

öğrenci olunca zor ama olsun yeterki hevesim gitsin :) bir de sacını acarken kendin mi yapıyorsun yoksa arkadasın falan yardım ediyor mu canım :)

öğrenci olunca zor ama olsun yeterki hevesim gitsin :) bir de sacını acarken kendin mi yapıyorsun yoksa arkadasın falan yardım ediyor mu canım :)
Annem yapıyor sağolsun yaa kendim şimdilik yapamıyorum biraz korkuyorum da yapamayacağım diye. Bundan sonra ben öğrenip yapmak istiyorum ama o cesareti bulamıyorum :)

Artık yeter diye başlık atınca ne oluyo be dedim
Şükür tek derdiniz saç renginizmiş:)

kızlar artık tam anlamıyla sarı saclara sahip olmak istiyorum turuncu yansımasız guzel belirgin bir sarı istiyorum.suan saclarım altın sarısı koyu gıbı hafıf te nasıl sapsarı olurum ?
canım garnier ekstra aççı gümüş sarısı11.1 al hem turunculuk yapmaz

Merhaba canım...
Ben ilk önce palette yoğun renk açıcıyla açıp tekrardan üzerine 10.1 palette açık küllü sarı uyguluyordum kalan turunculuğu almak için... Kendi ana rengim açık kumral ve çok çabuk açılan bir saça sahibim. Şimdi ise hairplus adlı bir markanın saç açıcısını aldım onunla açacağım saçımı ve üzerine tekrar 10.1 uygulayacağım.. Bak sana resimde atayım saçlarım böyle oluyordu belki senin istediğin gibidir..
canım naptın kullandın mı o aldığın açıcıyı senden haber bekliyorum :)

canım naptın kullandın mı o aldığın açıcıyı senden haber bekliyorum :)[/Q
konunuzu dagittigim icin simdiden kusura bakmayin . Bende konu actim cozum ariyorum ama siz yukarida acici olmadan boyaya boyaya sari elde ettim demissiniz. Sorum saclarimi actirdim, cok yiprandi suan alacali ama cogunluk 7 tonlarinda. 8 tonla boyarsam tutar mi ? Boyle boyle acilir mi

acılır kuzum yanı benım kendi saçlarım kestane tabi baya oldu o rengi göreli saclarım turuncuydu her ay boyaya boyaya koyu sarı hatta altın sarısı elde ettim hem de acıcı surmeden ama istediğim sonuc olmadı senın ıstedıgın tonlar oyleyse acılır ancak en acık sarı boyaları alıcaksın yanı ben platınlere boyadıgımı bılıyorum zaten sonuc ole olmadıgı ıcın baya acılıyo ama sac :)

acılır kuzum yanı benım kendi saçlarım kestane tabi baya oldu o rengi göreli saclarım turuncuydu her ay boyaya boyaya koyu sarı hatta altın sarısı elde ettim hem de acıcı surmeden ama istediğim sonuc olmadı senın ıstedıgın tonlar oyleyse acılır ancak en acık sarı boyaları alıcaksın yanı ben platınlere boyadıgımı bılıyorum zaten sonuc ole olmadıgı ıcın baya acılıyo ama sac :)

Boyayi boya acabiliyor demekki bazen .

X