- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
Dogru olan nisan kina sizin tarafta dugun erkek tarafinda olur. Nisani kinayi kiz tarafi yapar. Dugunu erkek tarafi yapar.Artik yeter! Ben mutlu olmayi haketmiyormuyum ? Cok sinirlerim bozuldu... kac gündür napicagimi sasirdim. Ben eskiden annemin istedigi biriyle sözlüydüm. Ama cocuk resmen ruh hastasiydi. Ondan ayrildim. Baskasiyla tanisdim. Simdi ciddi adim atmak istedik. Aileler tanisdi. Nisan olsun dügün olsun uzatmadan dedik. Benim aile kafayi yemis durumda. Dügün bizim tarafda olucakmis. Evlenmek istedigim kisiyle aramizdaki mesafe 3 bucuk saat. Insanlar tanismaya geldiginde bu konu hakkinda konusdular. Annem agirligini koydu olcaksa bizim tarafda olcak diye. Sevgilimin babasida böyle durumda geri vites atip. Bize 1 bucuk saat onlara 1 bucuk saat uzaklikta olsun dediler. Ama eve gidince sevgilimin babasi baslamis söylenmiye. Erkek tarafinda olur dügün diye. Ben tamam orda olsun dedim. Annem kalkmis üsteliyor. Nisan kina bizim burada olucak. Dügünde orada. Ama ne yapsam benim aile karsi. Bide ödemeler yari yariya yapilicak hersey. Sizce annem haklimi? Bizim tarafda aslinda dügün kizin orada olur ama sevgilimin tarafindada erkek taraginda oluyormus. Sizce ben ne yapayim ? Benim annem benim her iliskimde hep bisey buldu. O kisi böyle digeri böyle diye. Hep herkeze kulup takti. Artik bende evlenmek mutlu olmak istiyorum. Herseyden biktim. Akil verin bana lütfen