kizlar oncelikle psikoloji cok onemli psikoloji kotuyken tup bebek tutmayabilir. oyuzden pozitif olun, hersey rabbimin izniyle oluyor, herseyin zamani var diyerek kendinizi temkin sozler soyleyin. Olmazsa olmaz napalim hayatin sonu degil , sonucta kimse bebegi yapmiyor allah veriyor emanet olarak bu bebegi diyerek kendinizi tesellide bulunun. Size soyluyorum cunki bunlarin hepsini bende yasadim ve kendimi bu sekilde teselli ettim. 1 dusuk yasadim, sonrada dis gebelikten amaliyat oldum sol tupum alindi cunki bebek orda buyumus rahimde degil ve gec kalinmis ameliyat olmam gerekti.
doktorum dis gebelik riski var yuzde 50 dedi, tekrar ayni seyi yasayabilirsin dedi. oyuzden turkiye gittim, ve kisa surede 4 er aylik arayla 2 kez tup bebek denemesi yaptik.. ve o hormon ilaclarin etkisi ve etrafin etkisi , olacakmi olmayacakmi dusuncesi, o Klinik deki hanimlarin tup bebek hikayelerini dinlemek gibi kotu bir psikoloji gecirdimm. kotu gunlerdi , gercekten hormanlar cok degisTIRIiyor ilaclarin etkisiyle.. ama olmayincada olmuyorr. tutmayincada tutmuyorr....
turkiyede denedik 2 kez sonra tekrar yurtdisina yasadigim yere geldim. Esim soyleriyle destek oldu, ve zamana birakalim bu is allahin izniyle oluyor dedi. Ve o sozleri soylerken ben icimden ayy benim yasim kac oldu 7 yillik evliyim falan diye sabirsizlaniyordum .sonra bende biraktim artik, ve 8 ay gecti adetlerim duzenliydi bu ay adet olmayinca test yaptim pozitif soookkk yasadim tabi. hemen doktora falan gittik , hersey normal dedi.
demek istedigim, sizde biraz kafanizdan dusuncelerini atip , normal akisina birakin. yumutlama gunu hesaplamaktan, keciboynozu icmekten ve turlu turlu bitkisel ilaclar denemekten bikmistim yillardir, ama hep sabrettim.
rabbim sizleride o annelik duygusunu er yada gec tattircak merak etmeyin, cok dua edin, kalbinizi temiz tutun , esinizi ve kendinizi stresten uzak tutun . biraz uzun oldu ama , hersey gonlunuzce olsun sizler icinde dua edicem ins.