- Konu Sahibi gizemarslan
-
bu ay 2.tüpümü yaptırıyorum.artık yeter.dayanamıyorum.çok istiyorum.psikolojim bozuldu.herkesi kırıyorum.yanımda kimse kalmadı.yardım et ya rab.artık bana da hayırlı evlatlar ver.
yumurtalarımın kaç tanesi döllenirse hepsini koyduracağım.isterse 5 olsun.belki biri tutar.Rabbimin izniyle döllensinler ve tutsunlar ve doğsunlar inşaallah.
bu ay 2.tüpümü yaptırıyorum.artık yeter.dayanamıyorum.çok istiyorum.psikolojim bozuldu.herkesi kırıyorum.yanımda kimse kalmadı.yardım et ya rab.artık bana da hayırlı evlatlar ver.
yumurtalarımın kaç tanesi döllenirse hepsini koyduracağım.isterse 5 olsun.belki biri tutar.Rabbimin izniyle döllensinler ve tutsunlar ve doğsunlar inşaallah.
canm bende dayanamıyorum artık.3 tanede ben yaptırdım tup bebek.bazen düşünüyorum bu hayat böyle sürermi ya hiç olmazsa diye.çok üzülüyorum yas kaç acaba.nekadardır evlisin.canm bide merkezler en fazla 2 tane embriyo transfer ediyo.bide yasak olmasına rağmen.keske hepsini koysalar.gerçi benm 2 tane embriyom oluyo.oda kalitesiz.3 günde 2 hücreli anca oluyolar.rabbim yar ve yardımcımız olsun.çok zor bi imtihan..
kac yasindasin canim? kac yillik evlisin bu hayat oylede suruyor boylede, hic dert etme kafani rahat tut eminim seninde bebisin olcak ins , hic olmassa dusuncesini cikar , o dusunce geldiginde hemen guzel seyler dusun canim.
Cok saol temkinlerin icin.ama nekadarda kendimizi teselli etmeye calissakta stres yapiyo insan.ben 26yasindayim.6senelik evliyim.benden sonra evlenenlerin ikincileri oldu.hep baskalarina ozenmekten biktim.bende istiyorum herkes gibi.cokkk ama cok istiyorum.bide benm yuzumden olmuyo.esimede mahcup oluyorum.esim hernekadar boyle biseyin lafini etmesede oda cok istiyo.hayaller kuruyorum.bugun dolasirken bi magazada bebek albumu gordum.cok guzeldi.icim cız etti.zaten bebek magazalarina giremiyorum bile.yigenim var.ona biseyler aliyorum ama kendi bebegime alamadigim icin icim eziliyo.offfff cok zor yaa nolur dualarinizda bizide unutmayin.cok uzun yazdim biliyorum ama bunlari baska kimseye soyleyemiyorum.hayat cok bos geliyo artik.hicbiseye heveslenemiyorum.anca bi bebegim olursa ozamn yasamak guzel olacak.sende ins bebegini gule gule saglikla buyutursun.rabbim bu gunlerimizi aratmasin yinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?