artık yeterrr...

gizemarslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
21
0
36
İstanbul
bu ay 2.tüpümü yaptırıyorum.artık yeter.dayanamıyorum.çok istiyorum.psikolojim bozuldu.herkesi kırıyorum.yanımda kimse kalmadı.yardım et ya rab.artık bana da hayırlı evlatlar ver.
yumurtalarımın kaç tanesi döllenirse hepsini koyduracağım.isterse 5 olsun.belki biri tutar.Rabbimin izniyle döllensinler ve tutsunlar ve doğsunlar inşaallah.

inşallah dualarınız kabul olur.. bebeğinizi tez zamanda kucağınıza almanızı dilerim..

bu ay 2.tüpümü yaptırıyorum.artık yeter.dayanamıyorum.çok istiyorum.psikolojim bozuldu.herkesi kırıyorum.yanımda kimse kalmadı.yardım et ya rab.artık bana da hayırlı evlatlar ver.
yumurtalarımın kaç tanesi döllenirse hepsini koyduracağım.isterse 5 olsun.belki biri tutar.Rabbimin izniyle döllensinler ve tutsunlar ve doğsunlar inşaallah.

canm bende dayanamıyorum artık.3 tanede ben yaptırdım tup bebek.bazen düşünüyorum bu hayat böyle sürermi ya hiç olmazsa diye.çok üzülüyorum yas kaç acaba.nekadardır evlisin.canm bide merkezler en fazla 2 tane embriyo transfer ediyo.bide yasak olmasına rağmen.keske hepsini koysalar.gerçi benm 2 tane embriyom oluyo.oda kalitesiz.3 günde 2 hücreli anca oluyolar.rabbim yar ve yardımcımız olsun.çok zor bi imtihan..

selam canim insallah rabim yardimcin olsun.bu safer tutunur bebislerin.bende bi dafa denedim neqatif oldu.bi kac ay sonra yine denecem.benimde piskolijim cok bozuldu.keske bi yolu dahada olsa.allah yardimcimiz olsun.:31::84::84:

kizlar oncelikle psikoloji cok onemli psikoloji kotuyken tup bebek tutmayabilir. oyuzden pozitif olun, hersey rabbimin izniyle oluyor, herseyin zamani var diyerek kendinizi temkin sozler soyleyin. Olmazsa olmaz napalim hayatin sonu degil , sonucta kimse bebegi yapmiyor allah veriyor emanet olarak bu bebegi diyerek kendinizi tesellide bulunun. Size soyluyorum cunki bunlarin hepsini bende yasadim ve kendimi bu sekilde teselli ettim. 1 dusuk yasadim, sonrada dis gebelikten amaliyat oldum sol tupum alindi cunki bebek orda buyumus rahimde degil ve gec kalinmis ameliyat olmam gerekti.

doktorum dis gebelik riski var yuzde 50 dedi, tekrar ayni seyi yasayabilirsin dedi. oyuzden turkiye gittim, ve kisa surede 4 er aylik arayla 2 kez tup bebek denemesi yaptik.. ve o hormon ilaclarin etkisi ve etrafin etkisi , olacakmi olmayacakmi dusuncesi, o Klinik deki hanimlarin tup bebek hikayelerini dinlemek gibi kotu bir psikoloji gecirdimm. kotu gunlerdi , gercekten hormanlar cok degisTIRIiyor ilaclarin etkisiyle.. ama olmayincada olmuyorr. tutmayincada tutmuyorr....

turkiyede denedik 2 kez sonra tekrar yurtdisina yasadigim yere geldim. Esim soyleriyle destek oldu, ve zamana birakalim bu is allahin izniyle oluyor dedi. Ve o sozleri soylerken ben icimden ayy benim yasim kac oldu 7 yillik evliyim falan diye sabirsizlaniyordum .sonra bende biraktim artik, ve 8 ay gecti adetlerim duzenliydi bu ay adet olmayinca test yaptim pozitif soookkk yasadim tabi. hemen doktora falan gittik , hersey normal dedi. :nazar::nazar::nazar:

demek istedigim, sizde biraz kafanizdan dusuncelerini atip , normal akisina birakin. yumutlama gunu hesaplamaktan, keciboynozu icmekten ve turlu turlu bitkisel ilaclar denemekten bikmistim yillardir, ama hep sabrettim.

rabbim sizleride o annelik duygusunu er yada gec tattircak merak etmeyin, cok dua edin, kalbinizi temiz tutun , esinizi ve kendinizi stresten uzak tutun . biraz uzun oldu ama , hersey gonlunuzce olsun sizler icinde dua edicem ins.

Son düzenleme:
canm bende dayanamıyorum artık.3 tanede ben yaptırdım tup bebek.bazen düşünüyorum bu hayat böyle sürermi ya hiç olmazsa diye.çok üzülüyorum yas kaç acaba.nekadardır evlisin.canm bide merkezler en fazla 2 tane embriyo transfer ediyo.bide yasak olmasına rağmen.keske hepsini koysalar.gerçi benm 2 tane embriyom oluyo.oda kalitesiz.3 günde 2 hücreli anca oluyolar.rabbim yar ve yardımcımız olsun.çok zor bi imtihan..

kac yasindasin canim? kac yillik evlisin bu hayat oylede suruyor boylede, hic dert etme kafani rahat tut eminim seninde bebisin olcak ins , hic olmassa dusuncesini cikar , o dusunce geldiginde hemen guzel seyler dusun canim.

kac yasindasin canim? kac yillik evlisin bu hayat oylede suruyor boylede, hic dert etme kafani rahat tut eminim seninde bebisin olcak ins , hic olmassa dusuncesini cikar , o dusunce geldiginde hemen guzel seyler dusun canim.

Cok saol temkinlerin icin.ama nekadarda kendimizi teselli etmeye calissakta stres yapiyo insan.ben 26yasindayim.6senelik evliyim.benden sonra evlenenlerin ikincileri oldu.hep baskalarina ozenmekten biktim.bende istiyorum herkes gibi.cokkk ama cok istiyorum.bide benm yuzumden olmuyo.esimede mahcup oluyorum.esim hernekadar boyle biseyin lafini etmesede oda cok istiyo.hayaller kuruyorum.bugun dolasirken bi magazada bebek albumu gordum.cok guzeldi.icim cız etti.zaten bebek magazalarina giremiyorum bile.yigenim var.ona biseyler aliyorum ama kendi bebegime alamadigim icin icim eziliyo.offfff cok zor yaa nolur dualarinizda bizide unutmayin.cok uzun yazdim biliyorum ama bunlari baska kimseye soyleyemiyorum.hayat cok bos geliyo artik.hicbiseye heveslenemiyorum.anca bi bebegim olursa ozamn yasamak guzel olacak.sende ins bebegini gule gule saglikla buyutursun.rabbim bu gunlerimizi aratmasin yinede.

Allah tüm isteyenlere tez zamanda sağlıklı, hayırlı, analı-babalı evlatlar nasip etsin inşallah. Kucaklarını çifter çifter doldursun inşallah.

Cok saol temkinlerin icin.ama nekadarda kendimizi teselli etmeye calissakta stres yapiyo insan.ben 26yasindayim.6senelik evliyim.benden sonra evlenenlerin ikincileri oldu.hep baskalarina ozenmekten biktim.bende istiyorum herkes gibi.cokkk ama cok istiyorum.bide benm yuzumden olmuyo.esimede mahcup oluyorum.esim hernekadar boyle biseyin lafini etmesede oda cok istiyo.hayaller kuruyorum.bugun dolasirken bi magazada bebek albumu gordum.cok guzeldi.icim cız etti.zaten bebek magazalarina giremiyorum bile.yigenim var.ona biseyler aliyorum ama kendi bebegime alamadigim icin icim eziliyo.offfff cok zor yaa nolur dualarinizda bizide unutmayin.cok uzun yazdim biliyorum ama bunlari baska kimseye soyleyemiyorum.hayat cok bos geliyo artik.hicbiseye heveslenemiyorum.anca bi bebegim olursa ozamn yasamak guzel olacak.sende ins bebegini gule gule saglikla buyutursun.rabbim bu gunlerimizi aratmasin yinede.

Canim benim,sorun bende esimde degil diye birsey yok, oyle dusunme ozaman hep ezik olursun. Bebek olmuyorsa senden yada esinden degil Allahtandir. bende 7 yillik evliyim senin gibi, 7 yil boyunca arkadaslarimin cocuklari icin gittim bebek magazalarina simdiye kadar okadar cok kisinin evine bebegini tebrik icin gittim ki sen dusun..

tabiki uzun yazicaksin, ama sende hamile kaldigin zaman bukadar yil bosuna uzulmusum diye geriye bakip gulup geciceksin, dedigim gibi herseyin zamani var, demek seninde zamanin var, uzulme lutfen, dua ediyorum tum tup bebek yaptiran anneler icin merak etme. dualarim sizler icin. tup bebek pisikolojini cok cok iyi biliyorum. Cevreyede sakin ezik durma, bebek yokmu diyenlere nasip de, hic bir aciklama yapma yipranmamak adina.

Lutfen bugunden sonra kendine yeni bir sayfa yeni olumlu temkinlerde bulun, istedigin zaman bana yazabilirsin hic uzulmeee. buarada iyi dileklerin icin tsk ederim.

Back
X