- 11 Ekim 2014
- 11
- 6
- 3
- 52
merhaba bayanlar ben 42 yaşında 2 çocuk annesi bayanım.birgün bu kilolarımın gerçekten beni bu kadar üzeceği hiç aklıma gelmezdi.bekarken de çok zayıf değildim fakat şimdiki gibi de değildim.doğumlardan sonra veremediğim kilolarım şimdi bir tokat gibi hergün yüzüme iniyor malesefff 130 kiloyum normal bir insanın yapabildiği bir çok şeyi yapsamda artık ne yazıkki bunlarda yetmiyor üstelik kilo ya bağlı şeker kolestrol kalp tansiyon hastalıklarınıda kabullendim ama eşimin bu durumu her defasında yüzüğme vuruyo olması hayatına başka insanlar sokuyo olması bu durumu dahada çekilmez kıldı defalarca zayıflama mnerkezlerine yatırımlar yapıp sonuç almayı bekledim fakat onlarda geçiçi zayıflık sağladı tek çarem mide tüpü fakat görüştüğüm dr lar çokta olumlu bakmıyorlar hayati riski olduğunu söylüyorlar.ama ben artık eşimin çocuklarımın önünde sırf bundan ötürü ezilmek istemiyorum eşimin hayatına giren insanları kabullenmek zorunda bırakılmak istemiyorum etkili programları olan arkadaşlardan yardım bekliyorum