• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık yeterrr.......!!!

sim34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
11
6
3
52
merhaba bayanlar ben 42 yaşında 2 çocuk annesi bayanım.birgün bu kilolarımın gerçekten beni bu kadar üzeceği hiç aklıma gelmezdi.bekarken de çok zayıf değildim fakat şimdiki gibi de değildim.doğumlardan sonra veremediğim kilolarım şimdi bir tokat gibi hergün yüzüme iniyor malesefff 130 kiloyum normal bir insanın yapabildiği bir çok şeyi yapsamda artık ne yazıkki bunlarda yetmiyor üstelik kilo ya bağlı şeker kolestrol kalp tansiyon hastalıklarınıda kabullendim ama eşimin bu durumu her defasında yüzüğme vuruyo olması hayatına başka insanlar sokuyo olması bu durumu dahada çekilmez kıldı defalarca zayıflama mnerkezlerine yatırımlar yapıp sonuç almayı bekledim fakat onlarda geçiçi zayıflık sağladı tek çarem mide tüpü fakat görüştüğüm dr lar çokta olumlu bakmıyorlar hayati riski olduğunu söylüyorlar.ama ben artık eşimin çocuklarımın önünde sırf bundan ötürü ezilmek istemiyorum eşimin hayatına giren insanları kabullenmek zorunda bırakılmak istemiyorum etkili programları olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

Ablacığım, zayıflama programlarından neden verim alamadın?
Eşinin davranışları seni strese soktuğu için daha çok kilo alıyor olmayasın?

Merhaba. Arkadaşım aynı sorunlarla boğuştu. En son 120küsür kilodan 65e düştü 6ayda. Mide küçültme ameliyati ile. Ve gayet hoş bir görüntü ve sagliga kavuştu;;)
SEVGİLER.

bence önce kararlı olmalısınız zayıflama konusunda.herşey beyinde bitiyo önce siz inanacaksınız.bende bi ara çok kilo almıştım diyetisyenle 20 kilo verdim.eşinize gelince böle bi eşim olsa biran önce ayrılır.zayıflar karşısına öle çıkardım

Ablacığım önce bir diyetisyene git
Vücudunu tanı zaten diyetisyen
Sana liste verir.pozitif düşün
Başaracağına inan.herşeyi
Kendin için yap mutlu olmak
İçin

Tavsiyem diyetten once spor acik havada yuruyus olur hem skilasip hemde kilo vererek daha cabuk istediginiz goruntuye kavusursunuz daha sonrasindada o baska kadinlara giden kocanizin kicina vurun tekmeyi anlasin neler kaybettigini:)

eşimin beni aldatıyor olması ve bunu içinde tek neden kilomu göstermesi çok canımı acıtıyor.eşim 80 kilo ve benim isteklerine cevap veremediğimi söylüyor boşanma konusu için se benim yaşadığım yer küçük bir ilçe manevi sıkıntılarım daha fazla olur bu durumda yoksa inanın bende defalarca düşündüm boşanmayı

kavitasyon mezoterapi lenf pasif jimnastik denemediğim hiç bir yol kalmadı inanın farkındayım kendimi cezalandırıyorum yiyerek

Neden 130 kilosunuz ? Herhangi bir rahatsizliktan dolayimi yoksa yemekten hareketsizlikten mi?

eşimin beni aldatıyor olması ve bunu içinde tek neden kilomu göstermesi çok canımı acıtıyor.eşim 80 kilo ve benim isteklerine cevap veremediğimi söylüyor boşanma konusu için se benim yaşadığım yer küçük bir ilçe manevi sıkıntılarım daha fazla olur bu durumda yoksa inanın bende defalarca düşündüm boşanmayı

Büyük konusmayayim boşarım o adamı. Uçkur düşkünü mahluk!
Kendinizi kendiniz için sevin lütfen.
SEVGİLER;;)

doğumlarımdan sonraki kilolar ve hastalıklar şeker tansiyon kalp

Ay ne biçim adamlar var yahu.
Abla, sen bu adamı boşa. Küçük ilçe falan boşver isteyen istediğini desin. Arkandan "kocasının boynuzladığı kadın, şişman ya o yüzden kocası da haklı " demiyorlar mı sence?
Dış görünümü bırak bak sağlığın bozulmaya başlamış.
Bizim burada bir abla var ben hep dal gibi halini gördüm. Meğer abla 3 sene öncesine kadar aşırı kiloluymuş. Kocası aldatmış, herifi boşamış bir güzel vermiş kiloları. Salınıyor, görsen benden genç.
Önce stresin kaynağını kurut. Diyelim bu adamla evliyken verdin kiloları. Eee sonra ne olacak? Sen şişmanken seni aldattı bu adam. Nasıl için alır ki artık? Yine mutsuz olacaksın.

Bence once zayifla sonra bosa o da kedinin cigere baktigi gibi bakakalsin sana:)

Açıkçası istedikten sonra bir kadının basaramayacagi birsey yoktur.
Azim çaba gerçekten istemek lazim.
Önce yapamıyorum edemiyorum lafindan vazgecmelisiniz.
Diyetisyen eşliğinde yediklerinizi sınırlayarak belli bir saatten sonra yemeyerek bu iş hallolur.
Esinize lafim yok zaten yazıklar olsun.
Bi çoğu eşleri kilo alsın ister ama dışarda çıtırlara bakar

Canim oncelikle zayiflicaksan bunu once kendin icin iste cunku en onemlisi saglik kilodan ote ve bu sagligini etkilicek durumdaysa da hemen zayiflama calismalarina baslamalisin. Esinin bu durumu da senin kilolarindan degil tamamen esinin karaktersizliginden. Hirs yapmanda guzel bisey zayiflamanda etkili olucagina inaniyorum. Benim esimin kuzeni var daha 26 yasinda onunda 100 kusur kiloyu gordugunu biliyorum o da gittigi bir suru diyetisyenden sonuc alamayinca midesinin bi.kismini aldirdi 5 ayda 30 kilo verdi su an sagligi iyi ama ozel hastahanede oldu ve oldukca maaliyetli 18 binlira tabi onun ozel sigortasi oldugu icin yarisini odedi ilk.once diyetisyenle basla canim verebilirsen saglikli ver ama iyi bir diyetisyen bul. Daha sonra olmazsa ameliyat dusun tabi ama maddi durumun musaitse

Back
X