Artik dayanamiyorum.esimle 4 yil once tanistik. Tanistigimizin ilk 4-5 ayi haric sonra hep tartismayla gecen bir beraberligimiz oldu sozde nisanda dugunde aradaki evrelerde hep tartistik baristik. Annemler kizim vazgec istersen dedikce ben seviyorum anne dedim.aileme seviyorum dedim.nasil birseyse ne kadar tartissakta hep onu sevdim ve ondan vazgecmedim. Neyse evlendik 2.5 yil oldu. 14 aylik bir kizimiz oldu...aslinda ben biraz daha bekleyip cocuk istiyordum. Ama allah uzun omur versin kizima.onu cok seviyorum. ( evlenmeden once dogum kontrol yontemi olarak esimle doktora gitmistik oda hap tavsiye etmisti bizde onun tavsiyesi uzerine onu sectik ve 1 gece unutunca kizim oldu takdiri ilahi) simdi onun sevimliligi iyiki onu dogurmusum dedirtiyor...neyse konuma doneyim.esimle evlendigimizden beri kavgalarimiz bitmedi.ustune kayinpederimin benimle ilgili bana karsi kirdigi potlar..kayinvalidemi bile kayinpederim saskin yapmis kadin cok ezilmis..esim cok sinirli herseye sinirlenen acaba bunada kizarmi dedigim biri..parayi cok hesap eder..oyle disariya falan cikmaz aksam yemegini yer uyur.ne bileyim sosyal aktivetesi yok. Araba meraki yok mac sevmez oynamaz ne bileyim ben arkadaslarimla cikicam gezicem demez sadece uyur. Ve surekli bi konusmada tartisma cikar sonra sen dirdir ettin der ve gider yatar..disarida bile kackere tartisip rezil oldugum oldu..ama cocugum var diye acaba duzelirmi diye sustum ama artik yoruldum..dayanamiyorum...artik benim sinirlerim zayifladi surekli aglamaktan uzulmekten helak oldum...allahtan annemlere yakinim onlar bana destek oluyor.aslinda hicbir derdimizin olmamasi lazim cunku saglikliyiz cocugumuz saglikli, ikimizde ogretmeniz maasimiz var calisiyoruz. Babam bu yaz gelin 4. Kata ev yapin dedi simdi evimizde var. Borcumuzda yok hani derler ya bulmusta bulaniyor derler ya oyle....esimin sinirliligi agresifligi bu evliligi bitirecek. BOSANMAYİ DUSUNUYORUM.....sizce dogrumu dusunuyorum?????
Son düzenleme: