Artik yoruldum..bosanmayi dusunuyorum..siz benim durumumda olsaydiniz ne yapardiniz?

n1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
137
2
96
40
Kocaeli
Artik dayanamiyorum.esimle 4 yil once tanistik. Tanistigimizin ilk 4-5 ayi haric sonra hep tartismayla gecen bir beraberligimiz oldu sozde nisanda dugunde aradaki evrelerde hep tartistik baristik. Annemler kizim vazgec istersen dedikce ben seviyorum anne dedim.aileme seviyorum dedim.nasil birseyse ne kadar tartissakta hep onu sevdim ve ondan vazgecmedim. Neyse evlendik 2.5 yil oldu. 14 aylik bir kizimiz oldu...aslinda ben biraz daha bekleyip cocuk istiyordum. Ama allah uzun omur versin kizima.onu cok seviyorum. ( evlenmeden once dogum kontrol yontemi olarak esimle doktora gitmistik oda hap tavsiye etmisti bizde onun tavsiyesi uzerine onu sectik ve 1 gece unutunca kizim oldu takdiri ilahi) simdi onun sevimliligi iyiki onu dogurmusum dedirtiyor...neyse konuma doneyim.esimle evlendigimizden beri kavgalarimiz bitmedi.ustune kayinpederimin benimle ilgili bana karsi kirdigi potlar..kayinvalidemi bile kayinpederim saskin yapmis kadin cok ezilmis..esim cok sinirli herseye sinirlenen acaba bunada kizarmi dedigim biri..parayi cok hesap eder..oyle disariya falan cikmaz aksam yemegini yer uyur.ne bileyim sosyal aktivetesi yok. Araba meraki yok mac sevmez oynamaz ne bileyim ben arkadaslarimla cikicam gezicem demez sadece uyur. Ve surekli bi konusmada tartisma cikar sonra sen dirdir ettin der ve gider yatar..disarida bile kackere tartisip rezil oldugum oldu..ama cocugum var diye acaba duzelirmi diye sustum ama artik yoruldum..dayanamiyorum...artik benim sinirlerim zayifladi surekli aglamaktan uzulmekten helak oldum...allahtan annemlere yakinim onlar bana destek oluyor.aslinda hicbir derdimizin olmamasi lazim cunku saglikliyiz cocugumuz saglikli, ikimizde ogretmeniz maasimiz var calisiyoruz. Babam bu yaz gelin 4. Kata ev yapin dedi simdi evimizde var. Borcumuzda yok hani derler ya bulmusta bulaniyor derler ya oyle....esimin sinirliligi agresifligi bu evliligi bitirecek. BOSANMAYİ DUSUNUYORUM.....sizce dogrumu dusunuyorum?????

Son düzenleme:
bilemedim ki ne diyim? bekarım ama böylede bir ömür nereye kadar,ama bebekte var:43:

cnm Allah kolaylık versin ama sabret Allaha sığın geçer elbet benim eşimde sinirliydi çok yaşı ilerldikçe olgunlaşıyolar şimdi daha sakindir eskiye göre gene arada delirir ama ben hiç takmam geri cevap vermem iyice büyümesin diye sonra kırılan biz oluyoruz susmak bence daha iyi yanlışda anlaşılmasın her zaman böyle değil tabi benimde çıldırdığım zamnlr oluyo evlilik böyle bişey cnm ama zamanla oturuyo yerine sen onun huyuna alışıyosun o seninkine neye kızıcanı biliosun daha temkinli dvrnıyosun bi kızın var onun için daha zor ayrı evlerde büyümek Allah dua et Rabbim ıslah etsin

Bosanmayi dusunuyormussunuz, dogru mu yanlis mi bilemem, en iyi karari siz vereceksiniz. Ama arkadaslariyla gezmiyor, mac sevmiyor olmasi iyi bir sey, size harciyor tum vaktini. Ama asiri sinirli ve para hesabi yapmasi sizi cildirtiyor olabilir tabi. Ama hepimiz farkliyiz, onun huyu boyle, degisecegini de sanmiyorum. Onu boyle kabul edebilirseniz belki daha mutlu hissedersiniz. Kimi insan cimrilige tahammulludur, kimisi degildir. Yani olumsuz yonlerine tahammulunuz varsa oyle kabul edip yolunuza beraber devam edin. Ama dayanamiyorsaniz tabi, o yonde karar verin.

iyi yönleri yok mu peki
eğer iyi yönleri varsa kötü yönlerini görmezden gelin
çünkü her insanın insanı sinir eden şeyleri vardır

Bence çok da boşanılacak biri değil eşin anlattığına göre..Bebeğin için eşine bir ultimaton çek ve
aile danışmanına gidip evliliğimizi düzeltmek için çabalamazsan ayrılmayı düşünüyorum de benim fikrim
bu.Hem danışmana gidin,hem de sosyal aktiviteleri ondan bekleme ..Madem çalışıyorsun canım al
2kişilik bir sinema bileti,konser bileti haftasonu gidiyoruz de .Bebeğinizi bırakıp başbaşa gezin biraz
İKİNİZ takılın ..Sevdiğin adamı yine bulacaksın emin ol..

Eşinizle en büyük sorununuz çoğu konuda tartışmak sanırım.evliliğiniz için gerekli çabayı kendi adınıza gösterdiniz mi? Boşandığınızda pişmanlık yaşamamak adına bir daha düşünün derim.ilişkinizi bilemem ama kocanıza biraz daha sıcak davransanız mesela bir faydası olmaz mı?...

kayınpederinden veya başka bir nedenden dolayı kötü bir çocukluk ve gençlik geçirmiş olma ihtimali varmı,bu yöne eğil bence biraz.eşin depresyonda benim tahminimce.iyi düşün eşini gerçekten beğeniyorsan ve seviyorsan hal, yardım alması konusunda ikna et.eşin boşanmaya nasıl bakıyor,dile geldi mi hiç?

bence sen eşinin eve gelip direkt uyumasına sinir oluyosun güle oynaya hep beraber uyuyana kadar zaman geçirmek istiyosun. bide aniden sinirleniyomuş. eşin yemekten sonra emen sızarmı ben derimki bi yükleme şeker testi yaptırın bizdede yanı sorun var. sinir. yemekten sonra uyku hali ama arada sırada olur dimi yok hep hep. bazen kızıyorum uyumamak için resmen işkence görüyomuş gibi oturuyo tamam yat diyorum lanet olsun kaderime benim gibi yerinde duramayan birine revamı bu :). nette araştırdım şeker hastalığı belirtisi diyo. ama hastalıkta kabullenmiyo. eşim çok ciddi bi ameliyat geçirdi ondan sonra bünyesi baya zayıfladı. ve sinirli oldu. hatta sanki git gide sinirlilik hali şiddetleniyo. bi sorun hakkında yorum yapsan konuşsan daha sonraya bırakalım bu kavgayı der mesela. kavgayla konuşmayı ayırt edemez. herhangi bi sorun hakkında konuşmaz üstünden geçer. erteler. ama bidahada açmaz. taki bir sonraki kavgada sıkışıp kendine kaçamak arayıncaya kadar:)) ne dolmuşum bende adama he

bence sen eşinin eve gelip direkt uyumasına sinir oluyosun güle oynaya hep beraber uyuyana kadar zaman geçirmek istiyosun. bide aniden sinirleniyomuş. eşin yemekten sonra emen sızarmı ben derimki bi yükleme şeker testi yaptırın bizdede yanı sorun var. sinir. yemekten sonra uyku hali ama arada sırada olur dimi yok hep hep. bazen kızıyorum uyumamak için resmen işkence görüyomuş gibi oturuyo tamam yat diyorum lanet olsun kaderime benim gibi yerinde duramayan birine revamı bu :). nette araştırdım şeker hastalığı belirtisi diyo. ama hastalıkta kabullenmiyo. eşim çok ciddi bi ameliyat geçirdi ondan sonra bünyesi baya zayıfladı. ve sinirli oldu. hatta sanki git gide sinirlilik hali şiddetleniyo. bi sorun hakkında yorum yapsan konuşsan daha sonraya bırakalım bu kavgayı der mesela. kavgayla konuşmayı ayırt edemez. herhangi bi sorun hakkında konuşmaz üstünden geçer. erteler. ama bidahada açmaz. taki bir sonraki kavgada sıkışıp kendine kaçamak arayıncaya kadar:)) ne dolmuşum bende adama he

Benimkide uyuyo yemekten sonra ama sekerden degil tembellikten:47: herif tastan yumusak ne bulsa uyuyo arkadas uyuz oluyorum heee:1:

benim eşimde sürekli uyuyor...sektirmiyor...sinirlilik halide artık çekilmeyecek derecede oldu..çünkü artık nereye kadar sabredicem...hep ben alttan almaktan çocuğum var susayım demekten yoruldum...neden bi kerede o alttan almasın neden hep ben susayım neden benimki dırdır oluyor...konuşmadan kaçıyor gidiyor, bide sürekli uzatma diyerek...nede hevesim varsa hepsinde mutlaka sorun çıkardı yoruldummm kızlar....

ve acaba diyorum şundan kaynaklanır mı? ailesinde kardeşlerindede aynı sorun var..hepsi aşırı sinirli...en büyük abisi şizofren zaten ben gitgide hepsinde psikolojik sorun olduğuna inanıyorum..çünkü davranışları garip ailecek...

Son düzenleme:
esinizin iyi kötü huylarini yazin bir yere
ölcün bicin tartin
benimde esim asosyal ama onun disinda hersey iyi
para sorunu yok bana karisma yok
hicbirsey yok
sizin esinizde iyi olan hicbirsey yok mu
esinizi sevmiyor musunuz
hicbirsey yapamdiniz mi
ne bileyim hemen karar vermeyin derim

seni anlıyorum canım sinirli ve ağzı bozuk bir koca benimde başımda var.şimdi ilk yıllara göre daha sakin sayılır ama yinede istediğim gibi değil.üstelik fazla sosyal evde durmak istemez kavhe bağımlısı oldu çıktı:23:seninki en azından evde oturuyormuş.eğer eşini ikna edebilirsen psikiyatra gidin belki sinirine bir çözüm bulursunuz hemen boşanmayı düşünme çocuğun için tekrar düşün canım:31:

benim tavsiyem çok ani karar vermeyin psikoloğa gitmeyi deneyin eminim o size iyi gelecektir.eğer gidemezseniz de kendinize birazcık vakit ayırıp knuşun sohbet edin minnacık bir bebeğiniz var onu düşünün

ne kadar tatlı yazmıssınız:)etrafımda sizin gibi neselı bırısının olmasını okadar ısterdım kı:)
Konu sahıbı arkadasım bence de seker olcumu yaptırabılırsınız belkı de hep uyumak ısteyısının ve agresıf olmasının sebebı budur.
Sabredın,dua edın..
Bılırım ev huzursuzlugu kadar kotusu yok hep bır dıken ustu yasamak cok zor.
Allah yardımcınız olsun

evet yine yine tartışma ve olay iyice büyüyor babam bile artık kızım sen nasıl uygun görüyorsan yap dedi... adam bile artık bıktı durumumuzdan...biz arkandayız dedi..ilk defa babamı böyle gördüm.sessiz sakin bir adamdı en son eşimle olan tartışmamızda neden böyle yapıyorsunuz demek için geldi ama çıkarken ağlamaklı ve moralmen sıfır bi şekilde yukarıdaki sözleri söyledi..ooffff offf...artık boşanmayı düşünüyorum..ama ama cesaretimi toplayamadım bi türlü... :43:

Back
X