ARTIK YORULDUM?

Yapmayın nolur adam bu kadını

Anne sözü dinleyenleri de bu forumda çok gördük :) anneci çıktı bu hiç özel hayatımız yok diye diye boşanma eşiğinde hepsi :) yapmayın nolur tutarlı bir tavsiye mi sizce ?
yorumumda bir tavsiye yok....

Son düzenleme:
Buradaki bayanların birçoğu maalesef demet akalın sendromlu :) bosarim atarım satarım ! Evlilik emektir öyle en ufak dalgada ( ki sizinki dalga bile değil evham) yıkıp gidecekseniz milletin doldurusuna gelip uzecekseniz karşınızdakini bence de evet yol yakınken dönün erkekler de kalp taşır onlarda insan ne demek öyle en ufak sıkıntı haydi bitti güle güle ! Aldığınız ah boynunuza dolanır nedir biz kadınların su erkeklerle kavgası anlayamıyorum ben de evliyim erkek ve kadın doğası bambaşkadır üstelik her insan farklıdır kimse ben olmak kimse sen gibi olmak zorunda değil henüz toy gibi geldiniz bana biraz daha olgunlaşıp büyüyünce ne gereksiz seylermis bunlar diyeceksiniz
Aslında yaş itibari ile toy da değilim ama :)aşırı kırılgan alıngan bir insanım ki bunda da geçmişte yaşadığım tramvalarin etkisi çok büyük.Bunu da atamiyorum bir türlü

Kızlar eşimle nikahımiz kiyildi bir ay önce.İki aya da düğün olacak.Ailemle yaşıyorum düğüne kadar da böyle olacak.Tayin meselesi yüzünden nikahı erken kıydık.Sorunum eşimin saçma sapan huyları.Konuyu soyle anlatayım .
Eşim babamın yanına yani bize gelmek istemiyor.Arada kesinlikle bir problem de yok.Böyle seyleri beceremedigini söylüyor.Konuşmayı oturmayi kalkmayi beceremeyen asosyol biri olsa anlayacagim. Öyle de değil.
Babam on gün hastanede kaldı.Bir kere hastaneye geldi.Bir kere mesaj attı. Onlarıda ben istedim.Hastaneden çıktigi için eve de gelmesini istedim.Sonucta o da bu ailenin bir çocuğu değil mi artık.Ama kapıştık.Ben geleceğim zamanı biliyorum diyor.Geçistiriyor.Artik yoruldum gercekten.Ben bizim evden çıkmasın demiyorum ama arada sırada babamı aramalı halimi hatırıni sormalı ziyaret etmeli diye düşünüyorum.Sen de onun ailesine gitme arama diyenler olacaktır ama bunu yapamam arkadaşlar.Annesi çok iyi bir insan.Beni arar sorar halimi hatirimi sorar.Yaşlı da bir kadın.Eşime kızdıgim için annesini kırmak da istemiyorum.Onun ne suçu var ki.Ama bu konu beni çok üzüyor artık.Kaç yaşında adam ona sürekli babamı ara bize gel vb demekten bıktım.Ablamla sırf bu yüzden bir haftadir küsüz.Sürekli niye gelmiyor o damat.Böyle olmaz deyip duruyor.Bende sürekli arada kalıyorum ve bir tartışma yaşadık..Artık gerçekten yoruldum
Birincisi Aileler bence hic birseye karismamali .ki zaten sen evlenince kiz tarafi inan biseye karisamiyor en azindan bende oyle.karissada esin sana baski yapiyor onlar ne diye karisiyor diye .esiniz de simdi nasilsa degisir diye dusunmeyin aynen o sekil evlenincede gitmez hatta rica mnnet bi kere aramisya onuda aramiycaktir cunku artik sizi cantada keklik gorecektir klasik yani.bu durumda ya gidip bosanacak siniz adiniz bosandi olacak yada buna bir yol bulacaksiniz kocasina her istedigini yaptiran tiplerden yardim isteyeceksiniz onlardan bu platformda varsa hatta banada yardim etsin tuyo versin yasam koclugu yapsin

Birincisi Aileler bence hic birseye karismamali .ki zaten sen evlenince kiz tarafi inan biseye karisamiyor en azindan bende oyle.karissada esin sana baski yapiyor onlar ne diye karisiyor diye .esiniz de simdi nasilsa degisir diye dusunmeyin aynen o sekil evlenincede gitmez hatta rica mnnet bi kere aramisya onuda aramiycaktir cunku artik sizi cantada keklik gorecektir klasik yani.bu durumda ya gidip bosanacak siniz adiniz bosandi olacak yada buna bir yol bulacaksiniz kocasina her istedigini yaptiran tiplerden yardim isteyeceksiniz onlardan bu platformda varsa hatta banada yardim etsin tuyo versin yasam koclugu yapsin
Hayir öyle de değil.Esinin ağzına bakan biri değilim.Karşılıklı konuşur çoğu zaman orta yolü buluruz.Niyetinin kötü olmadığına adım gibi eminim.Ama adamda babama karşı çok garip bir çekingenlik var.

Ama adamda babama karşı çok garip bir çekingenlik var.
Evlenince bu durumun geçeceğini düşünüyorsanız büyük yanılgıdasınız....

Ablanızı haklı buldum ben....

Kp hasta olsa siz aramasaydınız, o yüzükler çoktan atılmıştı....

Aynen oyle erkegin kendi cevresi olunca oglan kendi ayrilmak istemese bile oyle bir etkiliyolar ki sozu kilibikliga kadar getirip veriyolar gazi .boylelerini yuva yikmaya çalisan kotu niyetlileri Allah bizlerden uzak etsin

Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim ve benzer bir yorum yaptım. Ancak konu sahibi “ama eşim öyle iyi ama eşimin annesi böyle anlayışlı” diyerek bize söyleyecek söz bırakmamış. Tezlerimizi çürütmeye çalışmış. Ama demek ki konu sahibine de normal gelmedi ki “eşinin” davranışı konu açmaya gerek duymuş. Ne diyelim görünen köy kılavuz istemez. Ama neye inanmak istiyorsa o na inansın. O da “ama” dan sonrasının çok anlamsız olduğunu tecrübe etsin.

Hayir öyle de değil.Esinin ağzına bakan biri değilim.Karşılıklı konuşur çoğu zaman orta yolü buluruz.Niyetinin kötü olmadığına adım gibi eminim.Ama adamda babama karşı çok garip bir çekingenlik var.

O kadar çok “ama” demişsiniz ki; eşinizi haklı çıkarabilmek ve eşinizi haksız bulanları ikna etmek için. Demek ki sizin de içinize sinmemiş bu davranışı “ama” ne desek boş size. Zamanla anlayacaksınız “ama” dan sonra yazılan herşeyin boş, sadece sizin kendinizi ikna etmek için bahaneleriniz olduğunu. Aslında eşiniz buradan tarafsızca bakıldığında sizin “ama” lardan önceki tesbitleriniz.

Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim ve benzer bir yorum yaptım. Ancak konu sahibi “ama eşim öyle iyi ama eşimin annesi böyle anlayışlı” diyerek bize söyleyecek söz bırakmamış. Tezlerimizi çürütmeye çalışmış. Ama demek ki konu sahibine de normal gelmedi ki “eşinin” davranışı konu açmaya gerek duymuş. Ne diyelim görünen köy kılavuz istemez. Ama neye inanmak istiyorsa o na inansın. O da “ama” dan sonrasının çok anlamsız olduğunu tecrübe etsin.
Kendi babasına acımiyor ama kv'ye kıyamıyor...

Kv mazlum ama demekki kendi babası zalim ki haketmiyor..

Allah kız evladında hayırlısını versin....kendi ailesine el kızı....

Ama dediğiniz gibi ilerde tecrübe ile öğrenecek

Yapmayın nolur adam bu kadını

Anne sözü dinleyenleri de bu forumda çok gördük :) anneci çıktı bu hiç özel hayatımız yok diye diye boşanma eşiğinde hepsi :) yapmayın nolur tutarlı bir tavsiye mi sizce ?
Ben eşimden biliyorum bayramlarda bile zoraki arar. Ve ailem bişey demese bile ablam aşırı rahatsız bu durumdan. Ve ablamla sürekli tartışıyoruz. Ben köprü olmaktan yoruldum bir süre sonra oda yorulacak. İş işten geçtikten sonra boşanmak daha zor. Benim fikrim bu. İllaki yapacak diye bir dayatmada bulunmadım.

2 yıldır evliyim asla eşime,annemi,babami ara demedim,annesi ingiltere de arada bir anneni ara derim o kadar. Sizde bırakın istediği gibi hareket etsin.

Ben ablanızın sizle niye küstüğünü anlamadım.Ona ne ki eşiniz gelmiş gelmemiş.Ne hakla sizi sıkıştırıp sinirinizi bozuyor.

Babam vefat ettiğinde kardeşimin nişanlısı başka memleketten bulunduğumuz şehire geldi sizce ailesinin damadından ziyaret beklemesi en azından bir telefon beklemesi normal değil mi.Onun verdiği tepkiyi sizde onun ailesine gösterin

Babam vefat ettiğinde kardeşimin nişanlısı başka memleketten bulunduğumuz şehire geldi sizce ailesinin damadından ziyaret beklemesi en azından bir telefon beklemesi normal değil mi.Onun verdiği tepkiyi sizde onun ailesine gösterin

Aaaa asla gösteremez konu sahibi. Ama eşinin annesi çok iyi biri. Ama aslında eşi o nun ailesini çok düşünüyor. Ama ama ama ama. Çok değil 5 6 ay sonra konu sahibinin açacağı konuları tahmin etmek hiç te zor değil.

Back
X