Kızlar eşimle nikahımiz kiyildi bir ay önce.İki aya da düğün olacak.Ailemle yaşıyorum düğüne kadar da böyle olacak.Tayin meselesi yüzünden nikahı erken kıydık.Sorunum eşimin saçma sapan huyları.Konuyu soyle anlatayım .
Eşim babamın yanına yani bize gelmek istemiyor.Arada kesinlikle bir problem de yok.Böyle seyleri beceremedigini söylüyor.Konuşmayı oturmayi kalkmayi beceremeyen asosyol biri olsa anlayacagim. Öyle de değil.
Babam on gün hastanede kaldı.Bir kere hastaneye geldi.Bir kere mesaj attı. Onlarıda ben istedim.Hastaneden çıktigi için eve de gelmesini istedim.Sonucta o da bu ailenin bir çocuğu değil mi artık.Ama kapıştık.Ben geleceğim zamanı biliyorum diyor.Geçistiriyor.Artik yoruldum gercekten.Ben bizim evden çıkmasın demiyorum ama arada sırada babamı aramalı halimi hatırıni sormalı ziyaret etmeli diye düşünüyorum.Sen de onun ailesine gitme arama diyenler olacaktır ama bunu yapamam arkadaşlar.Annesi çok iyi bir insan.Beni arar sorar halimi hatirimi sorar.Yaşlı da bir kadın.Eşime kızdıgim için annesini kırmak da istemiyorum.Onun ne suçu var ki.Ama bu konu beni çok üzüyor artık.Kaç yaşında adam ona sürekli babamı ara bize gel vb demekten bıktım.Ablamla sırf bu yüzden bir haftadir küsüz.Sürekli niye gelmiyor o damat.Böyle olmaz deyip duruyor.Bende sürekli arada kalıyorum ve bir tartışma yaşadık..Artık gerçekten yoruldum