ARTIK YORULDUM?

Kıyamam yapmayın böyle, oturulur konusulur.Halledilir.Takıntı yapıyorsunuz bana kalırsa ama değmez. Herseyin bir çözümü var. Ve en önemlisi zamanı var. Toparlamaya calısın kendinizi...
Evlilik böyle sorunlarla mi başlıyor bilemedim.Oysaki nisanli lik döneminde çok büyük sorunlarimiz olmadı diye şükrediyordum.

Evlilik böyle sorunlarla mi başlıyor bilemedim.Oysaki nisanli lik döneminde çok büyük sorunlarimiz olmadı diye şükrediyordum.
Evli değilim, yeni ailemle tanıstırdım erkek arkadasımı.Aile arasında resmiyet olsun Die söz yaptık. Neyse bende cok tecrübeli sayılmam onu ifade etmek için anlattım bunu. Sizin tarafınızdan sorun bu, farkında mısınız? Yani kardeşiniz birseyler söylemiş ve cok etkilenmissiniz, temelinde bu yatıyor bence. Siz adamın iyi niyetinden eminim kasıtlı yapmıyor, hatta aileme saygı duyar, bir saygısızlıgını görmedim diyorsunuz. Korkuları olan biri onu da anladık. Ee burada sorun ne bir düşünün. Takıntılı davranmayın ki bir sorun varsa da yoksa da görebilesiniz.

Evli değilim, yeni ailemle tanıstırdım erkek arkadasımı.Aile arasında resmiyet olsun Die söz yaptık. Neyse bende cok tecrübeli sayılmam onu ifade etmek için anlattım bunu. Sizin tarafınızdan sorun bu, farkında mısınız? Yani kardeşiniz birseyler söylemiş ve cok etkilenmissiniz, temelinde bu yatıyor bence. Siz adamın iyi niyetinden eminim kasıtlı yapmıyor, hatta aileme saygı duyar, bir saygısızlıgını görmedim diyorsunuz. Korkuları olan biri onu da anladık. Ee burada sorun ne bir düşünün. Takıntılı davranmayın ki bir sorun varsa da yoksa da görebilesiniz.
Kardeşlerime karşı saygısızlık olmasın diye onların yanında benimle aşırı samimi.olmsz
Hergün babamı bana sorar.Ama sonuçta hastalık bu.Adam.hastaneden.çıktı ve yarın izin günü

Kardeşlerime karşı saygısızlık olmasın diye onların yanında benimle aşırı samimi.olmsz
Hergün babamı bana sorar.Ama sonuçta hastalık bu.Adam.hastaneden.çıktı ve yarın izin günü
Üzerine düşeni su an için yaptığını düşünüyor ki zaten. Keske kendimi bu denli üzmeseydim dediğiniz zamanlar cabucak gelir umarım =)

Maalesef evlendikten sonra böyle oluyor.. Ama siz bence biraz zorlayarak yapiyormussunuz gibime geldi..butun yazdiklarinizi okumadm ama.. Bu durumu biraz akilli yollarla cozmek lazim.. Hayir diyemecegi sekilde bir durum olusturmanz lazim.. Ayagini alistirmanz gerekli.. Tabikide zorla guzellik olmuyor ama sizde onun ailesine gideceksiniz.. Ve seviyorsunuzda kayinvalidenizi.. Siz giderken onun sizin ailenize gitmemesi hos olmaz.. Kimse kendi ailesi disinda baska birilerine aile diyemiyor bu aci ama gercek.. Samimi olan cok nadir insanlar var.. Ayrica eger size geldiginde cok uzun oturuyosa sıkılıyor olabilir.. Bunu ayarlamanz lazm.. Sıkıldıgıni belli etmesini soylerseniz ona gore davranirsnz.. Sizde onlara gidince yine ayni sekilde olmasi lazim

Herşeyin bir zamanı vardır.
Zamanında yapılmayan hiçbişi beni tatmin etmez.

Şimdiden böyleyse aynı evin içinde nasıl olacak ki.
Damat veya gelin. Hastalık olmuş insan arar ihtiyaç var mı der. Gelir gider.
Eve mi geçti. Arkasından gider anneye sorar eve bir ihtiyaç var mı felan filan.
Bu tarz ufak gönül almalar içten gelecek bişey.

Ben nişanlıyken kayınvalidem hastenede 4 gün yattı
Bende sandalyeye benzer bişey de yatıp hem banyosunu yaptırır hem yanında durarak destek olurdum.

Eşinizin tavrını fikrimce beğenmedim.

Kayınvalide iyi bir kadınmış, bir de anlayışlıysa ve oğluna sözü geçerse ona dert yanın. Mutlaka oğlunun kulağını çekecektir. 7 yıldır evliyim eşim bir şey yapmak istemediği zaman ailesine havale ediyorum. Ama öyle şikayet etmek gibi değil, dertleşmek gibi, üzülüyorum diye diye. Anında çözüme ulaşıyor konu.
Ne kadar iyi kayınvalideniz var imrendim gercekten
Ben ilk evlendigim sene dert yandım bi konuda
Aldıgım cevap “boşanın “ olmuştu:(

Kızlar eşimle nikahımiz kiyildi bir ay önce.İki aya da düğün olacak.Ailemle yaşıyorum düğüne kadar da böyle olacak.Tayin meselesi yüzünden nikahı erken kıydık.Sorunum eşimin saçma sapan huyları.Konuyu soyle anlatayım .
Eşim babamın yanına yani bize gelmek istemiyor.Arada kesinlikle bir problem de yok.Böyle seyleri beceremedigini söylüyor.Konuşmayı oturmayi kalkmayi beceremeyen asosyol biri olsa anlayacagim. Öyle de değil.
Babam on gün hastanede kaldı.Bir kere hastaneye geldi.Bir kere mesaj attı. Onlarıda ben istedim.Hastaneden çıktigi için eve de gelmesini istedim.Sonucta o da bu ailenin bir çocuğu değil mi artık.Ama kapıştık.Ben geleceğim zamanı biliyorum diyor.Geçistiriyor.Artik yoruldum gercekten.Ben bizim evden çıkmasın demiyorum ama arada sırada babamı aramalı halimi hatırıni sormalı ziyaret etmeli diye düşünüyorum.Sen de onun ailesine gitme arama diyenler olacaktır ama bunu yapamam arkadaşlar.Annesi çok iyi bir insan.Beni arar sorar halimi hatirimi sorar.Yaşlı da bir kadın.Eşime kızdıgim için annesini kırmak da istemiyorum.Onun ne suçu var ki.Ama bu konu beni çok üzüyor artık.Kaç yaşında adam ona sürekli babamı ara bize gel vb demekten bıktım.Ablamla sırf bu yüzden bir haftadir küsüz.Sürekli niye gelmiyor o damat.Böyle olmaz deyip duruyor.Bende sürekli arada kalıyorum ve bir tartışma yaşadık..Artık gerçekten yoruldum

Tamam pekala gelmek istemeyebilir ama eğer kendi ailesi sözkonusu olduğunda sizi zorlarsa siz de aynısını yapın. Eğer o sizin ailenizin hastalıkta bile yanında olmayacaksa bence aynı durumda siz de olmayın ki sizi düşürdüğü güç durumu anlasın. Fikrimce eğer aynı şekilde tepki göstermezseniz eğer ne sizi anlar ne de ailenizi insan yerine sayar. Tecrübe ile sabittir.

Bazı arkadaslar ayrıl gibi yorumlar yapmış.Aileme karşı saygsiizligi yok aksine aşırı saygılı önemsiyor. Hergün babamı sorar hasta olsun olmasın.Ama onu arayıp konuşmaya cekiniyor .Yani bu sorun boşan ayrıl diyebilecek kadar büyük bir sorun mu arkadaslar
Bu kadar dert bile sayılmayacak ufak bir olayı çok yoruldum olarak buraya açarsanız gaz vericiler araya girer aklinizi karıştırır tabiki .. lütfen yuva kurmak çocuk oyuncağı değil hep böyle alıngan olacaksınız bir müddet bekleyin o adamı da yormayin derim yazıktır

Bu kadar dert bile sayılmayacak ufak bir olayı çok yoruldum olarak buraya açarsanız gaz vericiler araya girer aklinizi karıştırır tabiki .. lütfen yuva kurmak çocuk oyuncağı değil hep böyle alıngan olacaksınız bir müddet bekleyin o adamı da yormayin derim yazıktır
Gerçekten öyle mi düşünüyorsunuz.?Resmen yol yakinken vazgeç balık baştan kokar diyenler oldu.Kafam hakikaten karıştı.
Eşimde bugün yarin geleceğini söyledi.Neden gelmek istemediğimi biliyorsun cekiniyorum konuşacak konu bulamıyorum vb dedi

Tamam pekala gelmek istemeyebilir ama eğer kendi ailesi sözkonusu olduğunda sizi zorlarsa siz de aynısını yapın. Eğer o sizin ailenizin hastalıkta bile yanında olmayacaksa bence aynı durumda siz de olmayın ki sizi düşürdüğü güç durumu anlasın. Fikrimce eğer aynı şekilde tepki göstermezseniz eğer ne sizi anlar ne de ailenizi insan yerine sayar. Tecrübe ile sabittir.
Annesi o kadar mazlum bir insanki kiyamiyorum..Gönlü kırılsın istemiyorum

Gerçekten öyle mi düşünüyorsunuz.?Resmen yol yakinken vazgeç balık baştan kokar diyenler oldu.Kafam hakikaten karıştı.
Eşimde bugün yarin geleceğini söyledi.Neden gelmek istemediğimi biliyorsun cekiniyorum konuşacak konu bulamıyorum vb dedi
Buradaki bayanların birçoğu maalesef demet akalın sendromlu :) bosarim atarım satarım ! Evlilik emektir öyle en ufak dalgada ( ki sizinki dalga bile değil evham) yıkıp gidecekseniz milletin doldurusuna gelip uzecekseniz karşınızdakini bence de evet yol yakınken dönün erkekler de kalp taşır onlarda insan ne demek öyle en ufak sıkıntı haydi bitti güle güle ! Aldığınız ah boynunuza dolanır nedir biz kadınların su erkeklerle kavgası anlayamıyorum ben de evliyim erkek ve kadın doğası bambaşkadır üstelik her insan farklıdır kimse ben olmak kimse sen gibi olmak zorunda değil henüz toy gibi geldiniz bana biraz daha olgunlaşıp büyüyünce ne gereksiz seylermis bunlar diyeceksiniz

Eminim annesi bana hak verecektir.Ama eşim malesef annesini dinlemez
Konunuz için yorum yapmayacağım ama bu cümleniz dikkatimi çekti...."anne sözü dinlemeyen karısının sözünüde dinlemez"....bu dediğimi ileriki aylarda daha iyi anlayacaksınız...

Konunuz için yorum yapmayacağım ama bu cümleniz dikkatimi çekti...."anne sözü dinlemeyen karısının sözünüde dinlemez"....bu dediğimi ileriki aylarda daha iyi anlayacaksınız...
Yok dinlemeyen derken yani annesinin ağzına bakan annesi otur derse oturan kalk derse kalkan sorgulamayan biri değil

Olsun resmi nikahsa boşanılır yada nikah iptali diye bişey vardı sanırım araştırın. Dini nikahsa zaten o daha kolay. He seviyorum diyorsan sen bilirsin ama yaşamak bi yerden sonra çekilmez hale gelecek
Yapmayın nolur adam bu kadını
Anne sözü dinleyenleri de bu forumda çok gördük :) anneci çıktı bu hiç özel hayatımız yok diye diye boşanma eşiğinde hepsi :) yapmayın nolur tutarlı bir tavsiye mi sizce ?

Back
X